Inlägg av Jiddret

Inlägg som Jiddret har skrivit i forumet

Uppsagd en gång pga arbetsbrist som föranleddes av Coronapandemin. Men det löste sig därefter till det bättre och jag fick ett jobb jag trivs bra med idag.

Gärna!

Vilket antiklimax....

Ska det streamas klockan 18? Isåfall vart 😮

Jag vill gärna ha en PC-nyckel

Jag vill ha en nyckel! 😃

Skrivet av Ender:

Men förfan...Jag hade inte matat hjärtat tillräckligt under natten/dagen, så nu när jag loggade på så har MIN bas ruttnat bort och någon annan (plengier) byggt en ny där min var. Ok, "man lär sig genom sina misstag" tänker jag, med ungefär samma aha-upplevelse som när man fått en p-böter. Än jävligare blir det när jag inser att hen ligger och sover, och att jag inte kan komma ut ur dennes bas. Jag kan "knacka" inifrån, som någon byidiot, men inte komma ut...och inte kan jag slå mig ut på en PvE-server.

Är ungefär lika lycklig som en vampyr med karies just nu.

😅😂 kämpa.. förhoppningsvis loggar han in snart. Annars kan du alltid använda Unstuck-kommandot, men varning att då tappar du allt du bär på

lvl 27 än så länge. Sakta men säkert Jag är personligen inte skeptisk till PvP i sig utan mer base raiding...

Gärna inga siege golems..

Riktigt bra spel! Ser fram emot vad de kommer komma med för uppdateringar.

Många minnen av Sonic från min egen barndom. Men ska jag lyfta något så blir det ändå när jag och min son såg senaste Sonic-filmen, det var något han verkligen gillade och det är det som ligger närmast hjärtat nu. Hade varit jätteroligt att vinna biljetter och även lite leksaker till grabben!

Sååå laddad!

Ja, gärna

Förresten, nästa veckas beta(iallafall till PC) så står det på Battle.net att sep 16-17 är PC early access och 18-20 är Open Beta.

Skrivet av xXG13HaZeXx:

Swtor kom långt efter nerstängningen av galaxies dock, eller åtminstone långt efter dess nergång många hoppades ju på a swtor skulle va vårt nya MMO hem i en galax lång lång bort men ack så dåligt det va ..

Galaxies stängdes ner 15 dec 2011 och swtor släppte 20 december 2011, fem dagar senare. Men ja, det var långt efter Galaxies nergång... sista tiden i galaxies var ett skämt. En av anledningarna till varför man stängde ner swg var ju för att det inte skulle finnas två star wars mmon som konkurrerade med varandra. Har fortfarande kvar alla mina screenshots från när de stängde ner spelet. Ett av de bästa spelen jag spelat någonsin! Dock föredrog jag pre-cu.

Jag vill ha en nyckel! 😃

Skrivet av Kleptoman:

Ja du har nog rätt, men köper man en konsol så får man förvänta sig att FPS ligger under 30. Titta på tex Dark souls där den ibland sjönk till 10-15 i vissa områden på ps3/xbox360

Köper man ett konsolspel för 600kr så har man rätt att förvänta sig att det är spelbart oavsett vilken konsol man köpt det till, punkt. Som det är nu är det inte spelbart på gamla xboxen.

Bokade i januari i år och får ingen till release utan får vänta till efter jul(Webhallen). Ah well, barn nummer två är beräknat i november så den lilla speltid man har kommer nog läggas på Cyberpunk. Det hinner jag förhoppningsvis klara ut innan året är slut och PS5:an kommer in i lager Den som väntar på något gott!

Kommer köpa det direkt på Steam, men kommer inte att spela det förrän det släpps "på riktigt".

Grattis! 🥳

Är tävlingen redan över?! Tog Calle hem den från hängmattan?? Spänningen är olidlig.