Inlägg av fullerdanne

Inlägg som fullerdanne har skrivit i forumet

När jag såg trailern för nya call of duty så tänkte jag för mig själv va tusan det liknar ju mer en blandning av Titanfall och Halo :/. Så nej CoD black ops 2 är och förblir det sista cod för mig.

Spel gör mig inte Aggressiv det som däremot gör det är PK-bladet Expressen och alla får som följer dom slaviskt. Detta har jag märkt då jag har blivit mycket mindre aggressiv då jag inte längre läser dessa 2 tidningar samt stänger av folks flöde som är alldeles för snedvridna.

Skrivet av Zero303:

japaneser i spel brukar ha könslösa anleten.

Vad har du spelat för spel med Japanska karaktärer är då inte samma som mig. Har nog aldrig kört ett spel med en könlös Japan.

Jag skulle aldrig kalla mig eller någon jag känner för gamer om det ända dom spelar är Free2play spel på FB eller mobilen. Det är som att kalla någon som lyssnar på Musik för Musiker

Haha hoppas dom gjorde det för att reta allt PK-folk där ute

UE4 måste få min röst.

Skrivet av WarpGuN:

gudrun schyman

Haha och hon ska slås mot mega boven the Patriarchy då eller

Emily Browning skulle jag lägga min röst på.

Er ide om ett stöd för extern hårddisk vore grymt. För 500GB var ju inget spelat 6 olika spel och den är redan full. Man ska ju inte behöva radera andra spel mm för att kunna spela andra spel.

Det tror jag på den dagen jag kan köpa en biljett till filmen för senast jag hörde skulle den varit klar till sommaren i år.

final fantasy lightning returns?

ja va ska man säga utav dessa 15 så finns det 0 som gör att man skulle välja ps4an för just exklusiva men det finn i alla fall 2 som man vill testa.

Skrivet av ustzeust:

Vad tar egentligen sony betalt för ? Jag har inte upptäckt någon ny funktion nu jämför med ps3-tiden.

samma sak som dom tog hos Microsoft. För att spela ett spel online som man redan betalat för.

synd att det inte fanns någon jag var sugen på samt att jag inte har några pengar

Å nej har Aftonbladet köpt upp er och börjat sprida sina värdelösa rubriker :'(

Hoppas nu bara att dom inte gör samma misstag som med unity. Sämsta storyn hittills i serien. Det kändes som det var ett nytt mål varje gång. Nä jag blev besviken på det. Men jag kommer garanterat att ge detta en chans och hoppas på en mycket bättre story om inte så kommer jag efter detta sakta gå över till den andra sidan.

Hade blivit ett köp om det hade varit ett nytt GTA

Man fick sig ett gott skratt i alla fall med numer 4 car racing. Man får väl se det positiva att dessa 5 gjort att man antingen har fått brja om från början eller behövt starta om spelet.

Det ända jag haft problem med på ps4an är att ibland funkar inte internet när man kör trådlöst.

Gratis är gott och just för tillfället skulle det bli ända anledningen till att uppgradera till win 9. Så nu får man hoppas tills att allt är officiellt.