Inlägg av Ehru

Inlägg som Ehru har skrivit i forumet

1

Men det är klart använder du musen kan det bli snygg följsamhet ett tag, men när du tar ett nytt tag.. Då kränger planet till, och det blir jobbigt. Men vi har alla olika tekniker. Det intressanta är att köra det man tycker är bekvämt och fungerar.

Att vara snabb i fingrarna på tgb hjälper ingenting när det gäller detta IL2 eller de tidigare.
Många av striderna sker allt från ca 500 m. till 20 m. bort. Att ställa in siktet, med hjälp av "direkt respons/fullt utslag" när du trycker en knapp blir extremt knepigt - särskilt när det börjar röra sig åt alla möjliga håll. En joystick eller kontroll med gyroskop är i min mening ett måste.

Mynten skulle man kunna använda i ett auktionshus för att köpa uppgraderingar Eller för att som en namninsamling till Nintendo. Alla spelare kommer upp i totalt 1 miljard mynt, då gör vi ett bättre Mario. I annat fall är det som Fredrik skriver, meningslöst.

Btw verkligen superbra idé med spelet!

Det finns olika sätt att se vad en synskada är. Jag tror det är vad Hezan menar. Det är en definitionsfråga. Till exempel: Har du en mindre synsvaghet - då bär du glasögon eller gör laserkirurgi. Är man då en person med en funktionsnedsättning? Var drar vi gränsen? Var börjar och slutar samhällets ansvar? Statistik kan visa på att både 1/9 av vår befolkning har en nedsättning. Annan statistik visar ännu mer..

1