Inlägg av egg1

Inlägg som egg1 har skrivit i forumet

1
Skrivet av Visual Prick:

Jag fattar inte grejen varför folk är så kinkiga?

Kan ju bl.a bero på att anti-cheaten gör att andra spel som inte ens använder det börjat krascha efter installation. Har läst folk som klagat över det, de testade att avinstallera anti-cheaten sen slutar det att krascha.

Skrivet av Kavakava83:

Jag hade suttit lugnt i båten faktiskt. 120 fps är ju skönt å ha med ett tangentbord men med en handkontroll räcker 60 fps gott och väl.

Vill du köra i 120 frames så finns ju alltid möjligheten att dra ner på upplösningen till 1440p.

Det tänkte jag inte på, har inte ägt en konsol sedan ps3

Jag funderar på hur det är med hdmi versionen på Tv:n. Kommer man behöva hdmi 2.1 för att det inte ska bli en flaskhals?

Hdmi 2.0 klarar 4k i 60fps
Hdmi 2.1 klarar 4k i 120fps

Samt att 2.1 bland annat har variable refresh rate och quick frame transport. Vilket 2.0 saknar.

@zimpan
Trevligt att höra, då blir det nog köp.

Har de piffat upp ai'n sedan betan?
Såg mindre roligt ut när spelare från betan stod still och ai'n bara sprang runt/förbi dem.

Skrivet av Vashgang:

Nassarna i tyskland tog över film och media dem också genom att politiskt styra innehållet och vem som fick producera.

Som SVT/TV4/expressen/aftonbladet/DN osv menar du?

Skrivet av PcKaffe:
Skrivet av egg1:
Skrivet av PcKaffe:

Det här är bara bra för alla inblandade. Bra drag MS!

Förutom när man lirar t.ex GTA med mus vs folk med gamepad och auto aim.

har gamepad folk autoaim på pc eller menar du om de slår ihop konsolservrarna och pc servrarna för GTAO? Jag spelade det på Ps3 och Ps4 så jag vet inte hur det är på PC.

Spelar man med gamepad så blir det automatiskt autoaim i GTAO. Man kan välja att växla över till no autoaim läge men det stängs av lite random, speciellt om man skuttar in och ut ur olika deathmatches, race etc. Många växlar också mellan mus och gamepad beroende på situation så då blir det ännu kämpigare.

Vad jag lite torftligt försökte påpeka är att det oftast är semi eller full autoaim i konsolspel. Undrar hur de tänkt lösa det.

Skrivet av PcKaffe:

Det här är bara bra för alla inblandade. Bra drag MS!

Förutom när man lirar t.ex GTA med mus vs folk med gamepad och auto aim.

Det jag gillar mest med spelet än så länge är att man kan se tanks köra omkring långt borta. Även om de inte är inom en allierads "spotting range". Det kan vara svårt att se då de inte har den röda texten eller konturen innan de är upptäckta ordentligt. Man märker det enklast på en vinterkarta.
Fast det kanske är en bugg, vad vet jag.

Skrivet av joffjoff:

Jag tror jag väntar lite till då de har blivit lite mer putsad och kanse fått en expansion släppt till sig eller något.

Om du tänkte på den dåliga ai'n så skulle jag inte tro att det blir bättre. Civ5 har haft samma kassa ai från start.

Skrivet av CptEight:

"AI:n är fortfarande oberäknelig" - Är inte detta exakt vad vi vill ha i alla typer av spel egentligen? Vore fruktansvärt tråkigt om jag visste var, när och hur AI:n skulle slå tillbaka.

Jo fast om det är som i civ5, vilket det verkar enligt recensionen, så är det inte oberäkneligt på rätt sätt. I civ5 så blir inte ai'n smartare när man höjer svårighetsgraden. Det är precis som lättare grad fast ai'n får mer resurser och spammar units och städer som en galning. Vilket oftast resulterar i samma scenarion om och om igen, med endast mindre skillnader beroende på karta.

Lite Järegård kunde de dock använt tycker jag!

Jag kan inte annat än hålla med. Oftast ger jag mig helt enkelt fan på att lira på utan att betala, vilket resulterar i att jag tröttnar på spelet snabbt.
Det känns ofta som pay to win och resulterar i rage/byte av spel. När jag spelar mot/med andra vill jag att det är på lika villkor innehållsmässigt.
Så länge det handlar om kosmetiska saker som mounts, skins etc bryr jag mig inte. Men när det ska kosta att köpa bättre ammo, premium items, limited edition items etc blir det för mkt. Hellre ett subscription system så att det hänger på personliga färdigheter istället för hur mkt man har i plånboken.

Jag undrar om sony verkligen kommer tillåta "downzize" i kvalle, de brukar ju va rätt petiga på grejer som representerar deras märke?

Tänk att transportera den stora jäveln alltså, en logistisk mardröm

finns det något prel releasedatum än?

Skrivet av Philip:

It's going down hill

Fyndigt.

Kotaky ser jag som en av de sidor som var bland de första att hoppa på anti sony tåget. Känns bara helt rätt att sony dissar dem.

1