Inlägg av anon11745

Inlägg som anon11745 har skrivit i forumet

herre ... gud .... =S

Det här var verkligen en av de sämsta spel jag har någonsin spelat, den förtjänar inte ens den etta som den har fått, men förstår att man måste vara lite generös :). Tycker nästan synd om utvecklarna.

Spelet är fantastiskt kul ,men den kräver en rejäl dator för att flyta på bra, även på låga inställningar :(.

Rollercoaster Tycoon 4

Skrivet av Joavels:
Skrivet av Enfaro:

Men för in i helvete, hur mycket mjölkar dem från mario franchise egentligen ? =/ Va länge sen man såg något nytt med nintendo ...

Jasså, är inte detta nytt?

Sen när har mario franchisen varit nytt förutom då det skapades ?

Men för in i helvete, hur mycket mjölkar dem från mario franchise egentligen ? =/ Va länge sen man såg något nytt med nintendo ...

Gurkoz ibland är det faktist otroligt skönt att spela ett spel med handkontroll, speciellt om det är third (inte första) person shooter.
Om du har testat GoW till 360 förstår du vad jag menar :).

Skrivet av Nikie:
Skrivet av sgt.eagle:

Nikie då kan du visa där det står att cod 4 är snyggare än crysis då eller?

jag har inte läst det någonstans, du har väl egna ögon att se med ?

Skrivet av Anton.z:

Nikie, hate to break it to you..
Även jag har läst att Crysis är rankat som det snyggaste spelet och varken KillZone 2 eller Call of Duty 4 har samma grafiska standard och fysiska möjligheter, men det är ju min åsikt

Fysiska möjligheter? Självklart inte. Du kan inte ta upp någon och kasta det 25 meter...

Och det är väl bara att titta på en video. Har du ens sett hur snyggt och realistiskt allting rör sig i CoD4? Uppenbarligen inte...

jag tycker crysis känns som ett upphottat farcry med lite special effekter. Inte mkt mera. Jag var mera imponerad tidigare, inte längre dock efter detta årets E3.

Nu handlar det dock inte vad Du tycker ser bra ut, utan det faktum att Crysis Är för närvarande det snyggaste utannonserade spelet.

dem .. måste .. skämta :S :S :S :S

Spelet var löjligt dåligt gjort, tycker synd om polska utvecklarna.

Stör mig otroligt på kontrollen, om dem fixar det kan jag tänka mig att spela detta =/.

Skrivet av EliasN:

Det är en ganska stor skillnad, jo. Dan Brown har hittat på hela skiten (vilket han själv påpekade i förordet till boken). Det är så mycket felaktigheter och misstolkningar och överdrifter i den boken så att man rent blir lessen. Det tråkiga är att Brown numera verkar framhålla det om sant och att många lättlurade läsare tror honom.

Tyvärr kan du inte komma med den påståendet då varken du eller någon annan har en aning om hur bibeln kom till, för att vara ärlig skulle jag inte bli förvånad om det var så den kom till.

herregud ... det här e värre än fifa 08 >.<

gib

;O va inte lite effekter där ..

Ska spelet föreställa en skämt ?

Nej Tack.

Skrivet av Pera:

Jag reserverar mig lite inför den här informationen av flera skäl. Det första datumet som når ut angående släppdatum för spel är falskt i så gott som alla fall. Sen när det gäller rollspel, så brukar släppdatumen för just den sortens spel skjutas fram flera gånger, inte sällan ett kvartal. Men angående själv spelet så kan jag bara säga att jag dreglar av förväntan. Det första spelet i serien är helt klart det bättre av de två som släppts och visade på en god integration mellan handling, moraliska dilemman och stridssytem. Tvån var även den en bra titel, men ettan ansåg jag, och flera med mig, var ändå bättre. Bättre i den mening att handlingen var mer sammanhållen. Trean kommer att stå inför en helt annan utmaning. Företaget måste inte bara lära sig av sina misstag från tvåan och komma med en bra handling, det måste även integrera spelet till den nya generationens spel och även tävla med det efterlängtade Mass Effect. Summa summarum tror jag att om de bara lär av sitt misstag från tvåan (The Sith Lords), så kommer de ej att behöva oroas av Mass Effect. För vem har sagt att en äkta gamer måste välja mellan att köpa ett av två spel?

Har du druckit ? ;p

För övrigt, Kotor3 längtar jag till, men från det jag har hört från mer "officiella" källor är det fortfarande inte stor chans att den kommer. =/

<360

Skrivet av Rafner:
Skrivet av dampnikke:

Sjukt bra trailer, jag håller fast vid att jag vill ha ett oblivion med guns hellre än nått i stil med dom gamla spelen. För jag tror inte att man kan lyckas göra det med samma känsla ändå.

Sjukt... Jag drar fan till USA och spränger Bethesdas huvudkontor i bitar om det blir ett Oblivion with Guns. Oblivion var sååå jäääävla dååååligt. Det var ju för fan inte ett rollspel, mer ett actionspel med rollspelsinslag. Alla karaktärer sög, all dialog sög, levelsystemet sög, miljöerna var enformiga, osv.

Du är nog ensam om din åsikt, eller så är det inte speciellt många som tänker så