Inlägg av gve_david

Inlägg som gve_david har skrivit i forumet

1

Hysterisk trailer för PS4-spelet Resogun

Ser fram emot att få testa finnarnas kreation Synd bara att posten inte hann transportera upp min ps4 i fredags, den som väntar på något gott!

Skrivet av Zpartan:

VINNARE: PC

Det är så dååligt att inte inkludera iaf ett spel i ett paket för nästan 5000 kr, så svagt, så fattigt så det finns inte.Denna kritik riktas mot både M$Och Sony, ge för fan inte bort något gratis!.

Nytt grafikkort för 5000 kr är smaskens iaf, och gissa vad det klarar spelen i över 60Fps i Nextgen grafik!

Synd bara att du inte kan lira med enbart ditt 5000 kronors grafik kort Utan en hög andra komponenter+programvara är det enda du har en jävligt dyr brevpress .. tihi :3

Det är ju bara att blicka tillbaks på release av tex Diablo3 och senaste battle field. Ingen är beredd på trycket vid release. End of story

Känns lite knepigt att microsoft gör kovändning på kovändning... Under mer eller mindre hela 360 generationen var det VÄLDIGT viktigt att peka ut att Xboxen var den kraftfullare konsolen på marknaden. Nu när så inte är fallet så är inte "upplösningen" lika viktig längre.

Kommer köpa både xbone å ps4 då båda har exklusiva serier jag vill lira, men microsoft för fan var lite ärliga och säg som det är istället för att hävda att ni satsat mer krut på spelupplevelse än grafik sen att ni säljer en konsol med powerbrick(IGEN!) och inte internt nätagg är ju besynnerligt !

Grattis till alla er som fått nycklar^^

Håller tummarna för en release innan midsommar så man får lägga vantarna på D3 innan man lessnat på väntan (like thats ever going to happen)

Lär ju vara just några stycken som är med i tävlingen

1