Inlägg av znokker

Inlägg som znokker har skrivit i forumet

"Musiken är i spelet är i princip obefintlig" ehm wat?

asså va i hela, jag har haft hur roligt som helst med detta!

Jag antar nog det

Kolla din mail, du ska kunna aktivera dessa koder på webhallens hemsida. Jag gjorde det alldeles nyss.

För övrigt så kan ni läsa mer om vad goddard sa om detta på AMA:n han gjorde på reddit igår. http://www.reddit.com/r/IAmA/comments/109ik5/hi_im_drew_godda...

Citat:

Jo, jag har lagt in de högupplösta texturerna men tycker fortfarande att spelet är enormt fult. Att jämföra med GTA 4 PC och även Just Cause 2 tycker jag är löjligt. Detta spel är mycket fulare, ospelbart för mig.

Tycker synd om dig för att du inte kan spela spelet bara för du tycker det ser "fult" ut. Tragiskt.

Jag tycker det är jävligt bra av utvecklarna att porta Dark Souls till PC bara på grund av att fansen ville det, tycker det är ett stort plus. Sedan att det inte är den bästa porten håller jag med om, till deras försvar sa de i en intervju att de inte hade en susning om hur man portar och liknande men gjorde det bästa de kunde.

Tycker alla ska ta det lite lugnt med att bojkotta BF4 redan nu, inte lite hastigt och dra slutsatser om spelet nu? Eller har ni sett något från det som ingen annan har?

Gud vad alla är positiva och glada här på FZ. Har haft riktigt roligt med BF3 så har inget emot ett nytt, det kanske är lite tätt inpå bf3 med tanke på alla dess expansioner och liknande som ska komma ut. Men ser fram emot vad de gör med nästa spel i serien.

Skrivet av r3lev4nt:

Hur förstör de spelet för er andra? Blir det så illa om någon har ett annat camo än vad du har? Du måste inte köpa någonting, så att säga att det förstör spelet för dig för att du kan det, är ju faktiskt inte speciellt logiskt.

BF3 är inte förstört pga detta, utan det adderar ju bara till variationen, vilket normalt sett är något bra. Varför finns det typ miljardvis med skins osv till CS t.ex? För att folk tröttnar på originalen och vill ha något eget.

Det du kan, men inte måste betala för, är inget som förstör för dig. Jag KAN betala för alla plus-paket till bilen, men det gör inte min ordinarie bil sämre för att de kommer på en pryl till man kan ha i den. Däremot blir bilen bättre om jag köper det, ifall att jag tycker jag får ut något ur det. Samma sätt i spel;

BF3 blir inte sämre om jag inte köper det, du har fortfarande samma som innan. Däremot om du tycker att det blir roligare och bättre för din del om du köper det, så gör du det. Allt är upp till var och en.

Alla klagomål mot sådana tjänster, som t.ex hattarna i TF2, baseras nog ofta i att folk inte ser nyttan, och då automatiskt ser det som något negativt. Jag tycker småprylar kan vara värt att köpa om de tillför något till hur jag spelar. Ett exempel är camon i BF3, sålänge jag ser en applikation i camot är det värt det för mig. Det är ju inte så att man bär olika camon för att se skillnad på vän och fiende, utan snarare för att smälta in. För nog funkar det om man gör det rätt.

I min mening får alla göra som de vill huruvida de vill köpa småprylar eller inte, men man behöver inte spy galla över allt som har med det att göra om man inte vill det själv.

Äntligen någon som fattar. Fattar inte varför folk tappar temperamentet över lite småsaker man kan få betala för att få tillgång till. Det ger som sagt bara lite variation om man nu vill ha det för en slant.

Fattar inte hur folk hetsar upp sig för detta, det är ju för tusan frivilligt och det ger överhuvudtaget inte en enda fördel på slagfältet.

Enkät ifylld. Lycka till med examensarbetet!

Jo jag förstår låtvalet, men sen tycker jag att en bra trailer skall flyta samman med låten. Men annars så tycker jag du gjorde ett bra jobb. Hade dock varit mycket bättre med en passande låt, så i framtiden så ska du kanske inte bara slänga på en låt

Den låten får mig bara att tänka på gears of war trailern -.-

Skrivet av zatsja:

Härligt att man åker till Florida imorgon då....:(

Haha, jo det är verkligen synd om dig!

Detta ser riktigt, riktigt mysigt ut!

Skrivet av Kimpur:

GW2, Diablo 3, Max Payne 3, SSX, Far Cry 3, Aliens - Colonial Marines, Bioshock Infinite, Borderlands 2, GTA5, HL3, Hitman Absolution, Mirrors Edge 2, Prototype 2, Prey 2....

Hur ska man ha tid att lira allt detta bara på 2012?

Tycker dock bristen på nya IP:n är synd, kommer inte på många nu, endast dishonered...

Skrivet av Xixor:

Hmm "zombies" i star wars.

Inga problem det har ju gjorts förut jävligt bra så varför skulle det inte funka i swtor.

Se: Star Wars Death Troopers.

Kom in igår, spelade till ungefär level 13 och måste bara säga. Det är verkligen helt fantastiskt, över förväntan!

Skrivet av cinderella:

En klar förbättring från Oblivion ser det ut som Här ska köras magiker för hela slanten. Vad ska ni köra? Nu när vi fått se gameplay o läst lite recensioner.

Funderar starkt på att vara en sneaky assassin, använda båge och daggers för tysta nedtagningar. Dock så är jag väldigt sugen på att spela som något riktigt köttigt, stor armor, stort svärd och nå annat maffigt.

Kan bara säga att jag längtar fruktansvärt mycket tills jag får mitt collectors ex imorgon!

Skrivet av fluffmajster:
Skrivet av znokker:
Skrivet av WaXsMoKe:

Jag har hört att PC versionen bara har 60 i FOV, nån som kan bekräfta det?

Totalbisquit klagar ofantligt mycket på detta så det stämmer nog ganska väl, MW3 kan bara spelas i 60 FOV.

Och för er som undrar lite över MW3 så ger TB ett ganska bra första intryck. http://www.youtube.com/watch?v=4tPNUhtOVLM&feature=feedu

hat inte köpt bf eller mv3 min ekonomi är för tillfället i fritt fall...värt att notera är at tb nämner att bf3 har änne sämre fov än mv3...men det är ju än anna historia....kommer köpa mv3 på nån rea. enbart för sp....

och sen var fan är problemet att man inte får tycka om cod utan att vara en snorunge? jag är 30plus och har hittills gillat alla min cod spel jag köpt. blir så trött...peace out

Oj nu har du ju lite fel där tyvär, i BF3 kan man ändra FOV upp till 90, så FOV i BF3 är knappast sämre än den i MW3.

Edit: Detta är dock om man spelar på PC, vilket man borde göra om man spelar BF3.