Inlägg av ralekk

Inlägg som ralekk har skrivit i forumet

1

I Sydafrika använde man sig av samma taktik i deras samhälle. Man segregerade befolkningen och begränsade vars människor fick vara och vistas.Segregering är ett utmärkt medel mot befolkningen för att skapa klyftor och att skapa en vi och dom känsla. Det är utmärk för att odla fördomar och för att skapa missnöje mot den andra gruppen osv. Det går att räkna ut många mer saker om man har lust så länge man inte är helt körd (läs hjärntvättat) i skallen.

Segregering av en befolkning kan aldrig leda till något bra förutom segregation. Saker är oftast större än vissa ger sken om att de ska vara. Om människan accepterar en separation med målsättningen att könen ska bli mer jämställda och komma överens bättre med varandra. Då kan man bara acceptera det faktum att majoriteten av människorna som befolkar detta land är idioter.

Om vi vill ha ett samhälle där alla behandlas lika vad ska man göra då?
Lyckas man svara att det är dumt att behandla alla lika då borde man ta och försöka dunka in lite vett i sitt eget huvud, eller begå harakiri för bördan av dumheten kan nog vara för stor att bära.

Men vill man leva i ett ojämställt samhälle så visst, men då kan man inte använda sig utav de argumenten. Om vi tittar på samhället ser vi att många vill leva ojämställt. Eftersom samhället nu är så, och om en majoritet av
befolkningen i vår demokrati ville ha ett jämställt samhälle där alla kramades och var sams nog skulle det väl bli så?

Vilket borde innebära att i vår demokrati vill vi leva ojämställd och pissa på varandra. Klaga på varandra och sno varandras pengar, för det är ju vi folket som bestämmer i vår underbara utopi till demokrati! Länge leve friheten!

Vägg av text ang, feminism för er som ids läsa... handlar inte så mycket om spelet, mer om feminism, sry för OT... råkade bli triggad

Jag var ihop med en anarkafeminist i ca 4-5 år som även läste feminism på universitetet, träffade hennes vänner osv... min åsikt är att det hela är som en sekt, precis som andra sekter...

Dom har starka åsikter men brister fatalt i sin logik, det går inte att argumentera med feminister utan att dom börjar skrika, prata bort sig eller säga lösryckta saker som saknar verklighetsförankring,...

Mitt förhållande tog slut för att min tjej ändrades radikalt när hon hamnade djupare i sekten och hon blev mindre och mindre vettig, till slut var hon så dum att hon började göra dumma saker och då tog det slut...

Jag håller mig nuförtiden långt borta från feminister, mest för att det är som att prata med övertygade sektmedlemmar, oavsett vad man säger så förstår dom inte. Deras fysiska kropp kan finnas i samma rum men deras intellekt och logiska resonemang har tagit långsemester...

Att vara för lika lön, att tycka det är fel att kalla tjejjer för hora osv handlar inte om feminist, det handlar mest om att vara vettig...

Feminism handlar om makt och maktstrukturer, dom vill ha makt och har sedan "lovat" att dom ska släppa makten... Ungefär lika troligt som alla revolutioner där man lovat att släppa tillbaka makten till folket, fast dom försöker göra en ideologisk revolution där dom tycker att kvinnan ska bestämma..

Så vi män kan ta del av deras vishet och deras bra produkter dom röstat fram i samhället som att köpa trasiga kläder, sminka oss och använda parfym, läsa om andras liv och skvallra om saker... åh så bra det är när kvinnor som grupp får bestämma... (marknaden bestäms av det man köper, kvinnor har visat ganska tydligt vad dom vill ska finnas på marknaden)

Jag brukar fortfarande ibland klaga över att jag var tvungen att läsa feminism på universtetet för att sekten har kuppat skiten... De flesta verkar dock inte veta vad feminist innebär och ens vara medvetna om att dom har ett mål att ta över världen för att sedan göra den rättvis och "släppa" tillbaka makten så den blir jämnställd... för det har dom ju lovat i sitt manifest, då måste det vara sant.... kvinnor skulle väl adlrig ljuga?

Sen startades feminismen av en amerikansk kristen sekt, men det pratar man så sällan om så det existerar ju knappt...

Skrivet av Zlither:
Skrivet av ralekk:

Populationen i värden enbart är uppskattningar...
Ungefär 7.129.097.622 är uppskattningen av världspopulationen just nu när jag skriver.

Om nu någon är intresserad av att lämna gamla data...
Vanliga svar om populationen och årtal vi passerade detta...
5 miljarder - passerades år 1987
6 miljarder - passerades år 1999

Men 5 miljoner är väldigt många simultanspelande människor, spelade lol under betan och det var ganska okej, jag tycker att det har blivit mycket sämre på spelarfronten sen betan, då var folk i lol extremt mycket trevligare iaf när jag spelade. Men det kanske har blivit bättre nu.

Vad jag vet var det 2012 dom meddelade över allt i media m.m att vi var 6 miljarder människor på jorden

2011/2012 passerade vi 7 miljarder...
"Media" rapporterade FN´s siffror 2011, som sa att vi passerade 7 miljarder den 31:a oktober. 2011

Men det finns ju andra organisationer som hävdade att detta skedde forst 2012, vilket media säkert också rapporterade, allt är ju bara uppskattningar när det kommer till sådana tal.

Populationen i värden enbart är uppskattningar...
Ungefär 7.129.097.622 är uppskattningen av världspopulationen just nu när jag skriver.

Om nu någon är intresserad av att lämna gamla data...
Vanliga svar om populationen och årtal vi passerade detta...
5 miljarder - passerades år 1987
6 miljarder - passerades år 1999

Men 5 miljoner är väldigt många simultanspelande människor, spelade lol under betan och det var ganska okej, jag tycker att det har blivit mycket sämre på spelarfronten sen betan, då var folk i lol extremt mycket trevligare iaf när jag spelade. Men det kanske har blivit bättre nu.

Bästa jag läst på länge på FZ, och då har jag kikat in här och läst sen starten, tiden för länge sedan dvs innan man fick för sig att ha en snitsig förkortning.

Jag har alltid tyckt det varit självklart att man är samma person när det kommer till den kommunikation som man har med andra spelare, för vem annars är det som skriver/spelar om inte en själv? Om jag skriver något är det ju självklart jag som skriver. Det är ju som att jag pratar i telefon med någon.

Vidare så är ju jag personen som sitter bakom skärmen inte inuti skärmen. Dvs om det som visas på skärmen är en tjej eller kille så är ju jag personen som sitter bakom och styr, jag är ju separat jag är varken tjejjen eller killen när jag spelar. Jag är den person som sitter och dricker lite vatten och flyttar på en plastgrej och knapprar på en plastbricka med studsknappar.

Så att man skulle bli homo för att man spelar en kvinnlig karaktär låter väldigt dumt, låter som någon har extremt svårt för homosexuella personer och försöker identiferar dom överallt. Alternativt hoppas att så många som möjligt är det så att det finns ett utbud att ragga på.

Men visst, det finns folk som identifierar sig med karaktärer som dom spelar och lever sig in i fiktiva världar så att dom tror att dom själva är det dom ser. Vilket skulle tyda på en allvarlig personlighetsstörning där man låssas vara saker som man ser, och jag tror definitivt det finns piller i roliga färger som man kan ta om man har problem med det.

1