Inlägg av sageen

Inlägg som sageen har skrivit i forumet

Har dött ett par gånger på tvn pga lagg, och måånga nära döden. I handheld kan det lagga lite men det är inget livshotande i mitt fall. Och angående 30fps så orkar man inte bry sig i såna här äventyrsspel, annat vorre det om man skulle lira fps, då är det ju inte så kul med 30fps. Fan va värdelöst citeringen funkar på ajphone så vi skippar den!

Skrivet av Dreijer:
Skrivet av grollo_92:
Skrivet av sageen:

Skit bra och ha på Cv:et!

Lika bra som dina svenskakunskaper. Haha skoja bara men kunde inte hålla mig när jag såg särskrivningen.

Även "svenskakunskaper" är inkorrekt formulerat.

Hahahaha, så går det om man ska jävlas

Skit bra och ha på Cv:et!

Skrivet av Vercadi:

Ingen som vill ha battlefront antagligen därför dom sänker priset.

Jag lär säga att Battlefront (Xone) Var riktigt kul spelade betorna och hade konstant kul, men det var alldeles för dyrt för det lilla innehållet, spelet är det absolut inget fel på, tvärt om faktist! Riktigt roligt arcade shooter spel

Skrivet av feistin:

Tycker det känns rätt så beige. Hade gärna sett ett enklare läge där man putsar upp husen per automatik eller uppdaterar med färdiga mallar. Men så har jag ju också tummen mitt i handen

Men nej Haha.
Fick jag välja skulle det vara full bas byggning i stil med dayz epoch modden, där du fixar virke för att sätta ihop några plankor till en tredjedels vägg sedan sätta ihop 3 sådan för att få en 5meters vägg typ

Skrivet av Raklödder:
Skrivet av slagzo:
Skrivet av burkmopp:

Blir bara så jävla less på dessa ryska kids som bara ska paja för oss andra för "lulz so troll, butthurt"

Svenskar är värre än Ryssar imo

nog är gnälliga britter betydligt mer frustrerande

Med handen på hjärtat är svenskar värst, men dom baltiska valparna är inte långt ifrån! Britter träffar jag aldrig på?

Varför ska alla disskutera Evolve. Är det okej att Battlefield tar 500spänn för sitt dlc pack, eller vad har jag missat!?

Jag tänkte ge er den information jag kan bjuda på : Det var söndag klockan var cirka 12:00 när jag såg att jag hade EVOLVE:Closed Beta, (för andra gången) första gången jag starta det var jag inte så inponerad (nån månad före?) Men tillbaka till historien, Jag funderade en stund om det skulle bli ännu en dag i dayz epoch, men jag valde att switcha upp det! så jag slänger på downloaden och går till centrum för att inhandla cola och en påse chips (Garants Sourcream & Onion GRYMMA!!) när jag kom hem så var spelet hemladdat och startat på skärmen, jag rörde inte en inställning utan hoppade in snabbt i spelet för jag skulle vara goliath den store!! det visade sig snabbt vara svårare än jag trodde att gömma sig från dom snabba jägarna, så jag åkte på stryk några gånger för att bestämma mig att vara medic istället vilket var riktigt roligt! Samtidigt som jag fick en känsla för att jaga, helt plötsligt hade 15timmar gått, jag hade varken rört telefonen, ätit mat, eller nånting, kort sagt var det ett steg rakt in i dimman. Jag hade lärt mig alla klassar, sneaky ställen för att ha fördel som "kraken" vilket snabbt blev min favorit! Jag ger spelet 5/5 Kraken's pågrund av hetset av hela tiden ha ett gäng som jobbar ihop några meter bakom dig hela tiden samtidigt som du känner dig som en "Ultra stark raid boss" här har jag ett gameplay jag recordat, Tyvärr blev det problem i vissa sektioner, men fighten funkar fint den börjar på 11:00

Skrivet av Joeydowie:
Skrivet av vbgbasse:

för er som missat detta, från och med den första februari kommer det läggas skatt på digitala skepp-köp Med 25% moms Så vet ni med er att ni skall köpa ett paket; gör det innan månadens Slut.

Discutionen har gått varm om det går att samla Crediter på deras hemsida för framtida bruk för att komma runt skatten ifall man väntar på ex hull c eller dylikt. Då är ju pengarna redan investerade i företaget och därmed borde dom pengarna inte behöva skattas.

Star Citizen låter som en våt dröm ifall de bara lyckas med hälften av vad de försöker skapa. Men jag är sån att jag inte vill testa någon alpha/beta, utan tänker gå in först när det är "klart". Men av nyfikenhet, lite dåligt insatt, men kan någon upplysa om vad dessa skepp man kan köpa innebär? Köper man sig fördelar som man annars kan skaffa sig in-game? Eller är det mer kosmetiskt? Hur kommer det fungera sedan, kommer man kunna köpa sig fördelar? (ogillar sånt starkt). Denna moms du snackar om, kommer det påverka även köp av "baspaket" ? Mao, går man in och köper spelet nu (så man får det när det är klart), skulle det bli billigare innan 1a feb eller är det endast dessa skepp det gäller?

Som jag fattat ska spelet var f2p, och du ska ha möjlighet att fixa allt folk har betalat för utom 2 seat hornet tror jag(En dogfighter). Ja det är verkligen en våt dröm :$ Men har du 400$+ över så beordrar jag dig att köpa https://robertsspaceindustries.com/pledge/ships/aegis-javelin... Eller varför inte en personlig favorit https://robertsspaceindustries.com/pledge/ships/890-jump/890-...
Ojojoj!

Skrivet av Ampersand19:

Ja, köper man från sidor som G2A osv som inte alltid får sina nycklar från legitima källor får man stå sitt kast.
Tycker inte om Ubi särskilt mycket men i det här fallet ser jag inga problem med att de direkt deaktiverat spel tillhörande "grey market" nycklar.

Men va? Dummaste jag hört

Coolt! synd att man missa nycklarna ba!

Vafan grymt ju! Jag hade lätt spelat för Youporn även om jag föredrar andra sidor ;), Cashen ska in oavsett så vem bryr sig!

Skrivet av Kane:

Ledsnar. Spelet saknar mål och mening.

Spelare 1: -"Vi går dit"
Spelare 2: -"Varför"?
Spelare 1: -"För att vi kan"

Körde det ihop med 2-3 andra och visst, man kunde göra saker här och var och så gick man vidare och så kunde man göra saker där också men ingen enda gång under dessa timmar kände jag att man kom nånstans eller åstakom något. Man bara spelade och gjorde saker "för att man kan".

Har alltså redan spelet, köpte det ett tag bakåt. Snyggt, har väl ett bra tempo och känns väl seriöst men hela tiden känns det "storyless". Saknade en tydlig röd tråd.

Exakt så kände jag också =/. Gillade 1an mer! Men det är ruskigt vackert 2an och pvpn funkar ju helt ok

Vart F** är raljeringen? Satt på högkant och förvänta mig en rejäl diss på oculus rift? Annars underbart avsnitt som vanligt!

Asså Christer har så jävla rätt! Arma 3 har det.. jag har lagt 106h enligt steam och det är gött att komma ifrån Zombies + Sandbox, man ser över buggarna efter ett tag typ som vissa bilar sitter alltid fast på samma parkering ^^ Dock kör jag Wasteland by Sa-mantra istället för Life som Christer spelar.

Underbart avsnitt!

Skrivet av Ender:
Skrivet av Warfighter320:

Kommer spelet ut 29 oktober eller 31?

Det där är en nagel i ögat på mig. Spelet är Svenskutvecklat, ändå ska vi få det några dagar efter Amerikanarna, jävligt störigt tycker jag

Ja Dice ja.. MEN Ea drar i trådarna

Taggar!!! Hoppas man svara som en knug för det där _lär_ man ju ha till bf4!!!

Skrivet av Juel91:

Intensiva mindre banor kan vara kul dom också. Lite mer action lite mindre springande.

Det är alltid fight om man spawnar rätt ovasett c&q large eller domination ^^

Skrivet av Adezj:

Sitter med TeamViewer mot datorn hemma, redo att börja ladda hem betan från jobbet. Ingen tillgång ännu dock. Översätter man PC realeasen till vår tid skulle den släppas kl 11?

You go girl!!

OT taget från : https://help.ea.com/article/battlefield-4-beta-release-times

Open Beta (October 4th):
The Battlefield team is hard at work getting the Open Beta live.

The beta will be rolling out worldwide over the course of the day, and won't necessarily be made available at the same time across platforms. Be sure to keep checking back here for the latest updates.

You can always check to see if you have access to the game by logging out and logging back in to your Origin client.

Känner väll att relog är lite onödigt bara testa gå in på Bf4 battlelog så märker man när det funkar

Uppe nu!! Game on

Skrivet av olafpawbelt:
Skrivet av sageen:

BF!! Redan sjukanmält mig för dagens plugg! Ska gå och köpa en redig jävla frukost sen äre on!

har hört att frukosten man gör själv är bättre bara dyrt och onödigt att köpa färdigt

Jo så klart. Därför jag gick och handlade för utan nått i skafferiet läre inte bli nå