Inlägg av Zebo998

Inlägg som Zebo998 har skrivit i forumet

1

Köpte Baldurs gate till min note3 här om dagen,spelet kom runt 1998 till pc, 6 skivor men med min ynkla 3 gigs disk så kunde jag inte installera spelet till pc..utan behövde byta skiva varje gång man gick in på en annan karta......nu e jag lycklig jag har ett fantastiskt pc spel i min telefon ) för..75 spänn!

Det kan ju bli som med android och apple,har man väl investerat i ett koncept så blir det ju dyrt om man byter operativsystem.(Appstore vs google playbutik)
steam vs microsoft.. hmm nä... tror inte det...

Ser fram emot spelet,Elite till vic-64 ala 1985 är nog det spel jag lagt ned absolut mest tid på av alla spel jag lirat.
Frågan för mig är har jag den orken idag att göra upp listor med traderouters som för snart 30 år sen...tveksamt
/Zebo

Favoritspel dåtid.
1.Jagged alliance 2
2.Elite på commendore 64
3.Warlords

Spel nutid.

1. Allt som spelföretaget Beasheda gör Elders scroll,Fall out mm
2.Counter strike
3.Age of empire2 närsom helst och köra en random

Jag stöder er,jag har nog inte tänkt att ni får betalt via reklam,men jag har bockat bort i min webläsare så nu kan jag se reklam,vilket inte är så störande för den delen heller.
/Zebo

Skrivet av magma:

Inte så konstigt egentligen. The Witcher-spelen håller hög kvalitet rakt igenom.

"The Witcher-spelens omoraliska nakenhet – för mycket för FZ"
Ja, då jag antar att de flesta läsarna är män så är jag inte förvånad att just Triss blivit utvald. Hade det varit Geralt... hade jag varit skeptisk

De flesta som läser fz är säkert män och samtidigt så är det ju flest killar,snubbar,män som spelar datorspel

Skrivet av Pjotor:
Skrivet av Zebo998:

Jag har spelat 18 timmar och om jag ser vad mina slantar är spenderade på så är jag nöjd....bra nöje för lite pengar enda som jag tycker är lite trist är faktiskt Auktionshuset...man kan göra riktigt fina fynd och det blir för lite motstånd i spelet när man har för bra utrustning ,ligger i act3 på normal )

Vänta bara tills du kommer till Hell-svårighetsgraden, då börjar det komma en och annan svordom. Normal skulle min hund klara ut om jag fäste en datormus under tassen på den.
Tills vidare får Diablo III ligga på hyllan för min del. Senaste patchen förde med sig otroliga fps-drops och allmänt laggande på OSX-versionen. Tur att karaktärerna inte försvinner efter 90 dagar som i Diablo II, så man kan koncentrera sig på lite andra spel under tiden (Humble Indie Bundle!).

Nja jag menar att jag fått valuta för pengarna,efter normal så blir det ju Nightmare o sen Hell och inferno och om man kommer så långt i spelet så måste det ju vara värt 400 pix som jag köpte för... jag har spelat både Diablo 1 och 2...
men ja jag gillar inte det här med online spelande eftersom min lina är lite svajjig emellanåt..

Jag har spelat 18 timmar och om jag ser vad mina slantar är spenderade på så är jag nöjd....bra nöje för lite pengar enda som jag tycker är lite trist är faktiskt Auktionshuset...man kan göra riktigt fina fynd och det blir för lite motstånd i spelet när man har för bra utrustning ,ligger i act3 på normal )

Köpte spelet i Söndags och fick error 37 första gången igårkväll så det blev inge spelande då..idag har jag kunnat logga in och ut med min gubbe tills nu när jag återigen får error 37

1