Inlägg av anon12970

Inlägg som anon12970 har skrivit i forumet

Skrivet av Xphome:

Vadå "Från och med igår"? Jag anmälde mig förra veckan

Samma här. Om det inte var förrförra veckan t.o.m.

Den länken fungerade inte för mig.. [hupps, var visst mitt eget fel :$]

Hehe. "Warm Coffee - Successfully date a girl to be invited into her house."

Skrivet av Pirazy:

Och nu när det är dementerat kan de fortsätta utveckla kotor3 i lugn och ro och tillkännage det med pompa och ståt när det börjar närma sig release medan nån pratglad tomte på EA får se sig om efter ett nytt jobb.

Det skulle ju inte vara första gången. Förmodligen tycker de inte att de behöver den tillströmningen av onödiga frågetrådar på forumet, eller journalister på telefonlinjerna, innan de har någon egentlig information de kan/får ge ut.

Man kan ju hoppas.

Skrivet av Dumlen:

Det märkliga med det här är ju det faktum att EVE Onlines intäkter alltid gått direkt till CCP som utvecklar spelet så vet inte vad de vinner med att vara med som ett steamspel.

Marknadsföring. Visst, Valve får en del av kakan när folk köper spelet över Steam men som i alla MMO-spel tjänar utvecklarna de största pengarna på månadsavgifter. Och nu har x antal miljoner potentiella nya kunder fått en gratis trial till spelet.

Skrivet av Ledarn=):

Har aldrig lärt mig så bra engelska som av att spela, i vissa spel måste man ju förstå engelska för att fatta det hela.

Sant. Lärde mig engelska hyffsat bra redan innan jag började skolan, pga att jag satt och lirade Indiana Jones and the Fate of Atlantis på Amigan.

TV är ju zombiefieringsmaskinen nr.1. När man spelar måste man iallafall göra något, inte bara sitta och dega och bli matad information med sked.

Förresten, "spel är crack för hjärnan"? Trodde crack var crack för hjärnan..

Beror ju helt på, är det bara making of-videor och/eller kartor av spelvärlden, eller artwork brukar jag skippa det. Gillar när man får en liten statyett eller nåt annat med lite mer substans i.

Samlingsutgåvor är ju alltid trevligt om man vill ha hela serien av ett spel men inget man köper om man redan har 3/4 av spelen bara pga boxen.

Ser väldigt snyggt ut! Hoppas det är skoj att spela också. Renegade var ju lite speciellt men ett helt ok lir enligt mig, och det här ser ju ut att kunna bli riktigt bra.

Skrivet av Dreamtale:
Skrivet av Håkan:

Dreamtale: Va?
Man kan väl "LANa" med vem som helst på hela Dreamhack?
Annars ser jag det lite svårt, om inte varje rad ha ett eget modem mot internet, kunna spela spel mot varandra t.ex vid DHs Counterstrike-tävling m.m.
Klart som fan man kan koppla upp sig mot alla på hela DH, vilken rad man än sitter på.

Som Narcarass säger, så kan man endast koppla upp sig till LAN med folket som sitter på samma switch, alltså folket på samma rad. Detta leder till att majoriteten av spelen LANar du inte ens (I mitt fall) utan blir tvingad, på ett LAN, att lira över nätet.

Hela DH är ett och samma LAN uppdelat i segment (därav rekordet "flest datorer i samma LAN") men jag håller med om att det är grymt trist att man inte kan lira LANspel med andra rader än sin egen.

Det är inte helt utan anledning de har byggt nätet så. Som jag har förstått det är det för att göra kollisionsdomänerna mindre, dvs för att inte nätverket ska haverera totalt när 8000 pers sitter och sänder paket eller broadcastasr i samma kollisionsdomän utan switchar eller routrar som radar upp paketen lite snyggt emellan.

Nackdelen med detta verkar ju vara att de flesta spel inte får kontakt med varandra genom LAN lobbyn.

Tycker de kunde tagit med ett seriöst bidrag iallafall. Jade Empire var ju visserligen väldigt vitsigt, men resterande (särkilt det sista) kändes rätt krystade.

Kane och Lynch lovordar Grand Theft Auto

Roligt med lite annorlunda reklam. Hoppas andra hakar på det här nu.

Assassin's Creed: Sharpening the Blade (eller The Sharpening of the Blade)

Kan ju vara en 'prequel' till det första spelet, där man får följa Altair genom hans invigning och träning i Hashshashin-sekten, och vidare med hans första uppdrag(plural).

Annars, om det måste handla om en ren uppföljare; Assassins Creed: Dark Betrayal

Altair börjar misslyckas med uppdrag, och han misstänker att någon inom organisationen ligger bakom. Hashshashin tar inte lätt på misslyckanden och Altair upptäcker att han nu har ett pris på sitt huvud. Han måste nu förgöra sina forna bröder, en efter en, och ta reda på vem som förrådde honom.
*dramatiska dån*

Det var det bästa jag kunde komma på iallafall.

Skrivet av beersgarden:

Snygg actionigur förresten, är det något man kan köpa i butik eller är det en som kommer med en C.E eller något?

Yes, den får du om du köper Limited Edition.

MMO, MMO, MMO...

*håller tummarna*

Skrivet av Urkalak:

Och att Crysis inte klarar av att köras på konsoll kan jag köpa men bara av en enda anledning, de har båda bara DX9, alltså blir det nerbantat. PS3 kanske skulle klara Crysis om den hade DX10, jag menar kolla på PS2. PS2an har klarat sig i 7 år och det imponerar fortfarande på den grafiska sidan. Jag tror inte det är annorlunda med PS3an. 360n har jag dock lite svårare att föreställa mig att det skulle klara Crysis. Tycker ändå att Crysis verkar lite tråkigt och mer linjärt än vad utvecklarna säger att det är och det verkar vara precis som FarCry var, ett grafiskt under men som inte tillför något nytt till spelgenren. [EDIT] Detta är mina egna tankar och vad jag tror. [EDIT]

Nästan. PS3 kör inte DX överhuvudtaget utan sin egen grej, medan 360'n kör en avancerad version av DX9 som ska ha många likheter med DX10, men nära skjuter ju ingen hare..

Så har jag förstått det iallafall.

Ang. AC; gimme gimme gimme..!

"..att BioWares har gått guld Mass Effect."

Say what?

Skrivet av Silentzio:

ruggit bra sätt för speltillverkarna att tjäna pengar är mmorpg iaf... snart börjar de väl ta månadsavgifter för att lira "vanliga" spel online också...

Xbox Live..

Skrivet av Nag:

Jag vill helst se ett "efter katastrofen" MMO, men kan nöja mig med ett bra Sci-Fi.

Fallen Earth kanske kan vara något för dig? Om du vill ha ett Sci-Fi är EVE Online väldigt bra.

Skrivet av Perequin:

Verkar ju onekligen lite konstigt med tanke på att dom ägs av EA nu och Star Wars är ju som kännt Lucasarts...

Tror inte det har så mycket betydelse, BW har ju ändå snickrat på det här spelet ett tag och ifall det är Star Wars lär de ha säkrat rättigheter innan de börjat. Lucas är ju ökänt gniden med sina SW-licenser så detta måste man ha tänkt på. Om nu inte LucasArts och EA har någon beef sen tidigare förstås, det skulle ju ha komplicerat avtalen lite grann.

Jag hoppas stenhårt på ett nytt och bättre SWG, men med en så stabil utvecklare som BioWare gör det detsamma egentligen, det kommer säkert röja vad det än blir.

Skrivet av dmon:

plz, folk förstår inte. WoW är och kommer alltid att vara det mmo:et som is the shit.

Vill inte hålla med men det är tyvärr sant. WoW är (tillräckligt) snyggt, lättspelat och ger sådan omedelbar gratifikation för allt man gör att folk tycker att det är roligt och manas till att spela vidare, också de yngre spelarna som kan ha svårt att förstå andra mer komplicerade MMO:s. Det kommer komma bättre MMO:s än WoW, men det kommer nog dröja innan något slår WoW i popularitet.

Hm hoppas de inte bantar ner på grafik o ljud för att snåla på produktionskostnaderna. Spelar gärna med 2 dvd's om det betyder att jag får spela spelet som det var tänkt att det skulle vara.