Inlägg av dzl

Inlägg som dzl har skrivit i forumet

Jag blir nästan rädd av att se att så många människor är så efterblivna här på FZ. Självklart är det stöld att piratkopiera ett spel, det är liksom inget som går att diskutera.

Sen gäller detta endast spel köpte genom windows tjänster, och man har dessutom gått med på detta genom att acceptera villkoren.

Idioterna som gnäller skulle först och främst lära sig att pirata ÄR stöld, och sen att läsa igenom villkoren för produkter som vill använda.

Att kunna ta bort all HUD är ju galet skönt! Nu ser man ju faktiskt folk även fast dom står i närheten av en taktiskt mittpunkt tex. mcom eller flagga.

Det känns också lite långsammare, och det tar fler skott att döda. Det känns mindre cod helt enkelt.

Jag tycker spelet känns riktigt bra nu. Mycket mer likt gamla battlefield-spel i känslan. Riktigt nöjd faktiskt!

Skrivet av TruB:
Skrivet av Baiffen:

Varför inte android??????

Det kanske kommer senare, men
Har inte detta förklarats så många gånger förr? ios är den bättre plattformen att utveckla för kort sagt.

Nej, och nej.

The Devisions gameplay påminner väldigt mycket om dayz. Open world är man kan stöta på spelare lite random sådär. Ser jävligt bra ut iaf!

Jag är verkligen besviken på det jag just såg. Och då älskar jag vanliga dayz. Blir det inte bättre än såhär så kommer jag köra vidare på modden.

Skrivet av Luciphear:

Åh, jag saknar verkligen upplevelserna man fick i det spelet. Tyvärr var ju zombies det minsta hotet i slutänden. I början var det farligt dock. Hoppas att DayZ lyckas få zombies att bli ett stort hot nu.

Prova spela på zombies.nu, där dom kör DayZero (en variant av dayz). Där är zombies mycket farligare än i vanliga Dayz. Det är även många andra (enligt mig) förbättringar!

Om skärmen är löstagbar så är den väldigt intressant. Annars vette tusan.

"Next Battlefield 3 Patch will Include Color Grading OFF Option!"

Fina ord. Men hans "passion" avspeglas inte direkt i spelet.

"mer realistiskt än systerproduktionen Battlefield 3"? Jag trodde ärligt talat att detta var en arkadskjutare.

Jag kommer lätt köpa BF4.

Skrivet av Zelzahim:

Hoppas verkligen man kan köra med annat gränssnitt, detdär är värdelöst.

Jag förutsätter att du har kört Release Preview?

Skrivet av Siken:
Skrivet av dzl:

EA sa att AI'n skulle vara förbättrad i NHL12 också. Och det är nog det absolut sämsta skiten jag lirat. Mer utballat spel online får man fan leta efter.

Dock var det annat som var i fokus då, i år har deras fokus varit på just AI och de har sagt att de har uppdaterat AIn mer i år än vad de gjort de senaste 4-5 åren. Och just NHL av EA har aldrig gjort mig besviken, de lägger förväntningarna perfekt.

Det förändrar inte det faktum att NHL12 ibland är helt ospelbart i online-läget. Klubbor flyger kors och tvärt, AI åker in i varandra, spelare tappar pucken och trillar, målvakter vinglar omkring på fel sida målet osv. osv. Jag kan fortsätta i evigheter.

EA sa att AI'n skulle vara förbättrad i NHL12 också. Och det är nog det absolut sämsta skiten jag lirat. Mer utballat spel online får man fan leta efter.

Skrivet av cute_ninja:

tog nyligen upp bf3 igen nu efter en lång tid med arma 2 warfare kartor, trots at armas kartor är löjligt mycket större kändes det alltid mer episkt där, blir inte samma sak när en kille springer förbi 2 tanks med sin dao och c4

Hur kommer det sig att du valde att ta upp bf igen?

Skrivet av baggso:

@Dzl.
Sök på "webhallen" ca 20 servrar med bra ping och alltid fulla vid kvällstid.. svenska också om du inte redan visste

Hehe, jo jag känner mycket väl till webhallens servrar. Jag spelar nästan enbart på dom. Men ärligt talat så är det knappast 20 fulla servrar kvällstid. Och du måste ju hålla med om att antalet spelare har minskat drastiskt dom senaste 2-3 månaderna.

Alltid trevligt med en patch! Personligen tycker jag bf3 är ett sjukt bra mp-fps. Om man bortser från alla buggar som funnits sen release. Det har tyvärr dödat spelet. Även om jag själv spelar det fortfarande så är det på riktigt svårt att hitta svenska servrar med folk på.

Finns det multiplayer? Sjukt jobbigt att åka på LAN.

BF3 är i stort sätt det enda spelet jag kör på min PC. Så detta är väldigt välkommet!