Inlägg av hldn

Inlägg som hldn har skrivit i forumet

1

Dagens bästa nyhet! Hur snart kan jag förboka??

Det var generöst av dig, tack så mycket

Hearthstone beta nyckel

Hej!

Har sett en massa hearthstone streams och blivit sjukt sugen på spelet. Någon som har en nyckel över? Kan till och med slänga med en Just Cause 2 nyckel på steam

SECTION 12 CONTAINS A BINDING ARBITRATION AGREEMENT AND CLASS ACTION WAIVER. IT AFFECTS YOUR LEGAL RIGHTS. PLEASE READ IT. IF YOU LIVE OUTSIDE OF THE UNITED STATES, SOME OR ALL OF SECTION 12 MIGHT NOT APPLY TO YOU.

Så står det i avtalet, sektion 12 är det som FZ skrivit om i sin nyhet. Jag känner mig rätt lugn ändå

Går att spela nu iaf

åååååååh, helgen är räddad!

Skrivet av Ctrl:
Skrivet av Bazti:
Skrivet av hldn:

totalt ointressant? Ruse är ett av dom bästa strategispelen som gjorts.

Har du spelat det? Nej...

Men nja.. Move + strategi låter lite som Endwar's misslyckande med voice-command.

Han kanske precis som mig varit med i Alpha och Beta testet ?
Jag tyckte det var ett bra och nytt sätt att tänka på i RTS spel.
Inte samma gamla basbyggande.

Jag gillade ruse som fan. Tyckte att det var riktigt bra under betan, dock behövdes en del balansändringar.

Spelade även Starcraft 2 betan och kände att Ruse är ett spel som passar mig bätte. Beror ju på vilken typ av strategi man föredrar. Att kunna lägga upp sin taktik på lite längre tid istället för att som i SC 2 tävla om vem som har flest apm.

totalt ointressant? Ruse är ett av dom bästa strategispelen som gjorts.

Skrivet av Tompa:
Skrivet av hldn:

"Antipiratbyrån kommer inte ingripa under sommarens festival, men Pontén efterlyser skarpare åtgärder från arrangörerna."

Intressant mening. Så vitt jag vet har inte INTRESSEORGANISATIONER någon som helst möjlighet att ingripa och stänga Dreamhack.

Det framgår tydligt i nyhetstexten att Antipiratbyrån är en intresseorganisation. "Ingripa" är ett dåligt ordval, jag byter det mot det (inte eller optimala) "agera".

Precis det jag menar. Media är precis lika dåliga på att föra fram att antipiratbyrån inte är någon rättsinstans. Följden blir ju att folk tror att antipiratbyrån är någon form av polis.

Sen kan det alltid diskuteras hurvida Pontén och kompani är inne och bryter mot personuppgiftslagen under deras jakt på ip nummer. Iaf före tillkomsten av IPRED

"Antipiratbyrån kommer inte ingripa under sommarens festival, men Pontén efterlyser skarpare åtgärder från arrangörerna."

Intressant mening. Så vitt jag vet har inte INTRESSEORGANISATIONER någon som helst möjlighet att ingripa och stänga Dreamhack. Pontén är precis som Svenne Päron. Han har ingen möjlighet att göra något annat än envarsgripa.

Konstigt att så många tror att Antipiratbyrån är någon form av rättsmyndighet.

1