Inlägg av Aptur

Inlägg som Aptur har skrivit i forumet

1

Hade väldigt roligt under tiden jag levlade upp till 80. Dock när man väl nådde level 80 så tyckte jag spelet dog lite. Det endgame som jag var intresserad av mest var WvW. Tyvärr levde det inte alls upp till mina förväntningar. Att man ofta stöter på en osynlig armé som står och bankar på ens port känns lite sådär. Finner ingen som helst anledning att lira WvW i GW2 när man har tillgång till PlanetSide 2-betan vilket förvisso är ett FPS, men som genomför alla "WvW-moment" mycket bättre trots de fortfarande befinner sig i beta och förbättrar spelet fortlöpande.

Resten av materialet som finns i level 80 känns som WoW:s dito.

Jag har spelat betan på PC ganska mycket de senaste dagarna, och jag tycker spelet har varit riktigt kul än så länge. Visst finns det saker att slipa på(skada mer med vissa vapen t.ex.), men i det stora hela tycker jag det är ett riktigt kul spel. Längtar till de två squad modes:en.

Skrivet av Remus:

Det är helt sjukt... Helt sjukt. Så jävla glad att jag inte spelar WoW längre (slutade i December förra året).

Alla jävla lvls, börja om från början igen med Goblins eller Worgen. Gå igenom först Azeroth, Outland, Northrend och sen Maelstrom...

Helt sjukt. Vem fan orkar göra detta? Lär ju ta månader innan man är lvl 85 och är vid Maelstrom igen.

Ojsan, tar det längre tid att levla nu? Går snabbare att levla 1-80 för mig än 1-60. Vakna upp, de har sänkt hur mycket erfarenhet man behöver per level för varje level.

Det jag är orolig för är instanceringen utav världen som de kallar phasing. Man kommer knappt att se en enda låglevlad spelare i level 85.

Skrivet av bjosarn:
Skrivet av Crawller:

Är det färre som spelar Wow burning crudase än vanliga wow? fattar inte det där rikrigt :/ fler borde väl ha expansionen?

Kanske är folk som bara vill känna på det, TBC är ju ingenting om man inte är 70 iaf. Jag har ingen aning faktiskt. Men skulle anta att det är så. Nya spelare lär inte köpa båda två innan dom "fastnat i träsket".

Sedan behöver ju inte folk köpa TBC för att ha fördel utav recruit a friend(levla snabbare) som bara gäller till level 60.

Skrivet av fanboy:
Skrivet av bjorn88:

Jag är så sjukt trött på allt skitsnack om cykelsporten. Det är världseliten som dopar sig resten av världens alla miljontals cyklister dopar sig inte. Bara för att en liten skara av alla som håller på med sporten så ska inte hela sporten smutskastas. Om era ögon behöver öppnas lite så kolla bara på fridrotten skidåkningen och alla styrkesporter det förekommer dopning där också men dem ska vi tydligen inte klanka på, neh det är bara cyklisterna som ska smutskastas. Jag försvarar inte dom cyklister som dopar sig för fem öre är bara less på att ständigt få höra massa skit.
Har hållt på med lvg cykling sen ett par år tillbaka och kan bara säga så här att det är riktigt härlig och snabbsport. Ni som utalar er om sporten ska kanske vara tysta tills ni har testat på det. Eftersom ni inte har någon erfarenhet av sporten så grundar ni era uttalanden av era vilseledande ögon.

Spelet var dock skit, det måste jag hålla med om hahaha

'

Jo, men i friidrott är det inte alls lika vanligt... i cykling är det 99% säkerhet att någon åker fast för dopning under ex Tour de France, medans i andra sporter... inte lika vanligt.

Inte lika vanligt? Tror det har nästan varit dubbelt så många dopingsfall i friidrott än vad det har varit i cycklingsporten, detta trots cykelsporten är mycket hårdare mot doping. I cyckling får man t.ex. inte använda smärtdämpande sprutor som man får göra i alla andra sporter.

Skrivet av Silvervinge:
Skrivet av Eschricht:

Räkna hur mycket positiv kritik det har fått jämfört med negativ. Då är du faktiskt i en minoritet.

Fast jag förstår inte varför jag lägger mig i, det är ju inget att tjafsa om egentligen. Alla tycker vi olika...

Du har helt fel. Spelet har knappt recenserats av några särskilt trovärdiga sidor/tidningar än och dom som recenserat spelet har knappt testat det.

Däremot är många som faktiskt spelat spelet ohyggligt upprörda över Funcom som företag och framförallt den "ofärdiga" produkt som dom släppt ut på marknaden.

Var och varannan tråd på officiella forumet handlar om spelets tillkortakommanden.

Håller helt och hållet med dig att det finns brister(ganska stora 50+), men du måste ändå tänka på att folk hellre gör en "klagotråd" än "hyllningstråd".

Förhoppningsvis går detta bra fast är tveksamt till det.

Att lira ett MMORPG med en kontroll som har runt 10 knappar mot spelare som har tangentbord och mus låter inte särskilt lockande om man ska vara helt ärlig.

Fast man kan alltid hoppas.

Skrivet av karbon:

Tjo, kan jag regga ett acc nu med förhandsbokningskoden på funcomes hemsida så jag har accet klappat och klart tills i morrn?, eller behövs det GC lr CC för att regga accet nu?

Har för mig man behövde skriva in gamecard-kod eller kreditkortsinformation när man reggade sig, inte helt säker. Testa dig fram, inte så att koden försvinner efter man skrivit in den en gång och misslyckats.

Skrivet av Svenpa:

Kanske lite väl "demanding" men man kan väl passa på o fråga vad som gör det värt det över andra mmorpgs, det verkar hutlöst prisat av dom flesta, särskilt med tanke på alla förbokningar och SE:s.

Visst kommer recensioner men det lär inte skada att undra innan, forumet fick jue näst intill genast 2 sidor med nya trådar så folk som är insatta verkar det inte ont om.

Vad är revolutionerande med AoC?

Stridssystemet och spellweaving är det revolutionerande i AoC. Sedan finns det faktiskt inte så mycket nytt jämfört med andra mmorpg-spel ifall man ska vara helt ärlig.

Dock måste jag säga att jag älskar varje minut av spelet, kanske mest för de vackra miljöerna och då det nya stridssytemet.

Skrivet av karbon:

snyggt, vilken tid öppnar servrarna i morgon?, kommer det finnas fler servrar en dom som redan finns?

Kommer komma ett antal nya servrar imorgon, vet inte hur många dock.

Skrivet av Lurifix:

Jag har hört att det ska finnas en ras vid namn Cyclops, men hemsidan verkar inte ha ngt om detta. Finns det fler raser i spelet som inte står på deras sida tro?

Nej, finns ingen ras kallad cyclops som är spelbar.

Sedan lite om levling. Går snabbt ifall man vill levla så snabbt som möjligt(första level 80 på servern Fury kommer förmodligen inom närmsta timmen) fast ifall man kör mer "normaltempo" så som jag gör så går det lite snabbare än WoW.

Fury PvP

Etoriach( level 28 )

Dark templar

Skrivet av DumSmurfen:

jag bokade det hos Games så hmmm de frågade mig bara efter mitt namn efternamn och telefon nummer sen sa de att de skulle ringa när jag kan komma och köpa spelet :S

Hmm, konstigt. Jag är 100% säker på jag skrev in min mail när jag beställde det från Game.se

Fast jag har också hört de kan meddela koden via telefon, så du borde få den på ett eller annat sätt.

Någon som vet ifall man behöver vara guldmedlem för lira det online?

Spelade mig trött på Guild Wars i betan, där var det kul som fan och trevliga folk. När jag sedan fick spelet så kändes det inte alls likadant. Var som en helt annan känsla i spelet, en känsla jag inte gillade.

Hoppas tvåan kan få tillbaks känslan som fanns i Guild Warsbetan, då blir det ett köp. World PvP låter också intressant.

In Flames - My Sweet Shadow

Älskar In Flames, förmodligen därför jag älskar denna videon. Riktigt bra tryck på publiken, ett helt okej uppträdande.
http://www.youtube.com/watch?v=IPBFxYR6QPU

Klart man kollar på Tour de France, riktigt kul att kolla på. Hoppas Pereiro vinner, då Illes Balears är mitt favoritstall. Synd bara att Valverde bröt nyckelbenet i början, hade velat se hur han är i bergen mot de allra bästa. Får hoppas han är med i Vueltan.

http://ezzy.1g.fi/wow/, bara att ladda ner filerna från där och lägga de i WoWmappen, alltså där du installerat WoW. Kör sedan Blizzard updater som du laddat ner så ska det funka. Gjorde det i alla fall för mig.

1