Inlägg av anon15647

Inlägg som anon15647 har skrivit i forumet

behöver ej ta hem det crysis kommer den 14Nove fan va roligt det kommer att spela det då.jag tycker att cod4 ska få 10sjärnor det är så himla bra jag älskar det det är skit bra grafik eller hur det stavart:)

är det singe eller multi demo vad är det
tack

såg den innan fz tag den till fz jag såg den på gamespot.com är mycket bra hemsida

Crysis till konsol - om det säljer bra till pc

asså dem kommer sälja så mycket pengar så att dem kan göra crysis till konsol

Tack.Tur jag och min pappa hade idag vi fick en nyckerl:).Tack så mycket.spelet är JÄTTE BRA.TACK TACK.

Tack.etqw är ett jätte bra spel.kommer att köpa det TACK TACK

Där rök en Dröm:( jag trode att demot till crysis skulle vara singel.Det suger med beta

istälet ni går in på gamespot.com så ser och hittar du mycket mer du kan titta på ps3 xbox360 xbox ps ps2 allt.
Bara ett tips

Men när KAN DEM KOMMA MED ETT DEMO =(

Fan va sjönt att man vet när CRYSIS kommer=).Nikie jag har hafte en DX 10 burk sen det kom.Det kommer att bli jätte roligt elle hur JAG LÄNKTAR till september för CRYSIS kommer den 11september och jag fyller år den 14september.athlOn dem kommer nog inte flytta fram CRYSIS=).

Nikie.du kommer att köra CRYSIS med 3,4 år gamalt grafik kort men.Man kommer bara kunna köra CRYSIS i vista vad jag har läst=).

HEJ=) . JAG orkar inte vänta tills CRYSIS kommer när kan dem komma med ett Demo =(. ´Jag tittar på CRYSIS filmer vare dag för det kommer bli jätte roligt när det kommer=).+ jag har 8800gts och 45000GB och jag kör bara 1280*1024.

fan va jag är sugen på att spela crysis=).MEN när kommer det med ett demo och när kommer hella spelet alla spel idag tar ju så långtid det finns inget att spela just nu :(.Tur att jag har data till deta spelet :). 8) :D.

jag kan inte fixa beta nyckel =(.redmac ska jag säga varför ET QW har dåligt ljud.jo för att det är bara beta tästat.Det är inte hellt klara med spelet.=)

Kan någon fixa så att alla kan spela ET QW jag vill hjärna se vad et geforce 8800gts går för.Jag vill också tästa ET QW. Jag har inte fåt någon beta nyckel =(

villka spel spelar man. =(

OK.Jag har sökt att bli medlem nu. TACK Desednitized.

Till Desednitized.jag hetter Robin och jag vill hjärna vara med en grup på bf2142.Men hur fixar jag det.jag har alltid vellat vara med någon grup i online spel.

Vart kollar man om man har fått en beta nyckel =(

jag vill hjärna ha en beta nyckel.jag har en 8800gts grafik kort och jag vill se vad den klarar på et qw i dx10.VILL HJÄRNA HA EN BETA NYCKEL =( =( =( =( =( =( =(.