Inlägg av sniff

Inlägg som sniff har skrivit i forumet

Skrivet av Laurell:
Skrivet av SeeJay:
Skrivet av Nirth:

- Vi är alltid öppna för konstruktiva förslag men att komma med dina åsikter genom utpressning är inte rätt väg.¨

Bullshit. Det skulle varenda företag säga. Jag kan inte säga emot att utpressning är någon vidare idé men det är nog bra att det finns folk som honom där för att få fram en mindre revolution angående just det ämnet.

Nej det är inte bra. Hade killen haft någon form av vett så hade han nöjt sig med att utpeka säkerheten men icke. Han är bara en grinig snorunge i mentalitet som ogillar att hans tvivelaktiga forumtrådar har stängts.

Men ska inte acceptera att bli behandlad som skit, framförallt inte att en hel grupp behandlas som skit.

Men ja, du kanske inte tycker att man ska agera mot en auktoritet som förtrycker dig? För att auktoriteten säger att det är fel?

Det är väl inte någon från företaget i fråga som hotar sina kunder med stryk om de slutar spela?

Man kan ju agera genom att sluta spela... mindre klirr i kassan brukar ge reaktioner.

Tycker att det låter lite smått genialiskt och vad gäller patent så hatar jag att man kan ta patent på en idé, men jag tror nog att det kan finnas lite teknik bakom detta också som man kan ta patent på som en normal människa.

Tog en paus senast de harvade med vädret, men nu funkar det bra tycker jag. Flyger mestadels när jag lirar så värdet påverkade en del.

Grafikmotorn har de gjort en hel del med, men att det inte ser så mycket bättre ut är ju för att de måste göra om innehållet också. De har börjat med en del fordon och fortsätter väl efter bästa förmåga. Det var ju trots allt inte så länge sedan de kickade halva teamet för att kunna överleva.

Sedan ska de väl släppa spelet i Kina snart så då drar de väl förhoppningsvis in lite stålar så de kan öka på utvecklingstakten lite.

Ytterligare en bekräftelse på att TF2 är ett av de bästa spelköpen man någonsin gjort.

buggig sida de har... en del saker är på franska även om man valt engelska och sedan försvann menyerna för mig...

synd bara att de inte lyckas göra en ordentlig version till pc...

Funderade på att köpa det när det släpptes, men starforce fick mig att tänka om. Hörde något om att det kanske skulle släppas på steam och om det händer så är det ett givet köp.

de borde gett spelaren möjligheten att bli räddad ett visst antal ggr per bana och sedan fråga om man vill använda en av sina räddande änglar när man ramlar.

tycker personligen att det känns som att de gör allt de kan för att inte sälja till pc... jag har redan handkontroller och vill inte betala för något extra när jag köper det.

nyheterna i flash på första sidan

Det är väl kanske ingen stor sak, men jag hatar det faktum att den börjar snurra runt och byter nyhet automatiskt och skulle gärna vilja ha någon typ av inställning för att stänga av rotationen när jag är inloggad så att den bara så still på första nyheten hela tiden.

Fast jag kanske är den enda som ogillar den, i så fall kan jag bara fortsätta undvika första sidan.

jahaja... valve vet ju i alla fall hur man ska hantera DLC. det är ju ett jävla meck att pröjsa extra för detta.

vettigt gjort av dem... nu vet vi ju inte hur lång tid man har på sig, men ett par dagar ska ju räcka för att testa ordentligt.

finns ju en del spel som använder sig av openGL som finns till både windows och mac och om de finns till mac idag så känns det inte som att det är allt för långt bort från linux heller.

vore grymt om man kunde köra alla sourcespelen i linux, men jag är hyfasat beroende av windows för arbete så det skulle inte påverka mig allt för mycket som det är just nu. men så vet man ju aldrig i framtiden heller...

lite smått löjligt, men personligen tycker jag att det låter som en fruktansvärt fräck teknologi som man säkert kan använda till en massa annat.

gick inte att installera för mig... någon annan som kör XP64-bit som lyckats testa det? annars är det något annat som spökar, men det skulle ju inte vara det första utvecklaren som failar med xp64 (GH3 kan jag inte spela längre pga det).

Se Messi i PES 2009

Det heter IFK Göteborg, inte IFG...

så länge de inte sumpar PC-versionen så blir det köp. var redigt irriterad när jag jämförde fifa08 på PC med 360-versionen.

funkar visst inte på XP 64bit heller...

tacka vet jag ww2ol... inte snyggare, men där slipper man i alla fall hitpoints. det finns inte en chans att göra bra gameplay med stridsvagnar som styrs av en person på en liten yta.

det borde kunna bli ok med tanke på det första. de verkar ju i alla fall gjort en del åt flygdelen av spelet...