Inlägg av Tobs

Inlägg som Tobs har skrivit i forumet

Skrivet av fishfugg:
Skrivet av snubben:
Skrivet av SWEBarb:

håller mig borta från detta skräp, kräver ju win10 vilket är löjligt...

Äsch, win 10 är gratis och ett riktigt lyft från 7 tycker jag.

Tror du att win 10 är gratis är du skapligt naiv, du betalar med din personliga information vilket är betydligt mer än 1000 spänn eller vad nu ett operativsystem kostar. Hade GoW funnits till windows 7 hade det garanterat blivit ett köp men finns ju som sagt endast till 10 och då avstår jag hellre.

Om du är orolig för datalagring av personlig information får du nog sluta använda Windows 7 också.

Så mycket gnäll... Om spelet är bra och man vill att det ska fortsätta leverera högkvalitativt material under en lång tid, är det inte rimligt då för utvecklare att släppa expansioner och dylikt med tiden? Detta gör saken valfri, alternativet är påtvingad månadskostnad som jag ser det. Misstänker att de har en långsiktig plan med detta spel.

Klart att det är tråkigt när utvecklare inte lyckas leverera deras vision exakt som den visas på E3, men hur skulle spelvärlden se ut om utvecklare inte satte höga mål? Tycker personligen att de lyckats rätt så bra utifrån det jag sett och läst, hoppas på att det håller i längden bara.

Skrivet av snubben:

Fyfan för denna modell. Bojkott utan att ens tveka. Tacka pCARS och assetto corsa, där alla bilar är tillgängliga direkt. Man vill ju inte behöva grinda i 50 timmar innan man får köra alla bilar. Det var denna modell som tog glädjen ur GT 5 och fick mig att stå över GT 6.

Visst, i ett karriärsläge kan det ju få finnas, om man gillar belöningen av nya bilar, men låt alla bilar vara tillgängliga för allt annat. I gran turismo 5 fick jag inte ens testa de riktiga vrålåken för jag blev less dessförinnan.

Hela idén är ju att ge spelaren något att sträva efter. Du kan alltid växla till "Icke-karriärs"-läget och köra alla banor och alla bilar. Vet inget om GT5, men i GT6 finns det läget kvar.

<3

Vart är PC releasen? :,(

Skrivet av walter_iego:
Skrivet av Tobs:
Skrivet av walter_iego:
Skrivet av Quackles:

En fråga bara, vad tusan hände med PC-versionen av Destiny? Nämnde inte de en PC-version nån gång när de revealade Destiny eller minns jag helt fel?

De är ju inte färdiga med konsolversionen än, så det kommer säkert dröja ett par år till; om det ens händer, vilket jag inte tror det gör.

http://www.sweclockers.com/nyhet/20973-destiny-kan-vara-pa-va...

Hoppet finns!

Jag har också läst den nyheten, men en person kan inte göra en port

Har fått för mig att det inte är så komplicerat att porta spel numera när hårdvaran inte skiljer så mycket mellan Next-gen och PC. Tror inte att det behövs en separat division med personal för att få det att fungera, men kan ha fel här. Kan inget om ämnet.

Skrivet av walter_iego:
Skrivet av Quackles:

En fråga bara, vad tusan hände med PC-versionen av Destiny? Nämnde inte de en PC-version nån gång när de revealade Destiny eller minns jag helt fel?

De är ju inte färdiga med konsolversionen än, så det kommer säkert dröja ett par år till; om det ens händer, vilket jag inte tror det gör.

http://www.sweclockers.com/nyhet/20973-destiny-kan-vara-pa-va...

Hoppet finns!

Skrivet av Ducci:

hade dom gjort en mindre med blue ray läsare hade det funnits ett skäl till att köpa en xbox one, men att köpa en klen media station utan blue ray spelare skulle vara ren idoti.

Blir ju som en Intel NUC, och den säljer ju bra. Ser inte varför detta inte skulle kunna fungera. Känner ingen som använder fysiska skivor längre...

Jag tror mer på att aggressiva personer tycker om våldsamma spel, inte att spelen gör en aggressiv...

Skrivet av Alexraptor:

Nvidia är bäst AMD är bara ruttet fläsk!

Skämt åsido, älskar Nvidia grafikkort, samt deras drivrutiner och spel/program profiler. Försökte mig på AMD ett tag men hatade absolut deras drivrutiner och kontrollpanel.

Sen så är ju också PhysX en fin bonus med Nvidia.

Du kan inte ha kört AMD de senaste 5-6 åren om du tycker så. Nu dock så har de ett annat bekymmer som kommer kräva ett litet mirakel att ta sig ur tråkigt nog.

Varken bra för oss konsumenter eller framtida utvecklingen om Intel/Nvidia får monopol.

Skrivet av Dummy:

Det är inte speciellt optimerat. Testade med 2x980ti. Väldigt låg prestanda för vad som visades.

Finns inget stöd för SLI/CF (det är iallafall inte bra), du får markant högre prestanda om du tar ut ett kort. https://www.youtube.com/watch?v=rzReHnZJLEA

Skillnaden mellan Low/High var inte jättestor direkt (grafikmässigt), där finns det lite jobb att göra.

Skrivet av Bojkott:

Skulle internet vara nere och jag är spelsugen så spelar jag bara något gammalt spel istället.

Mm, just det...

Kan tipsa om CorsixTH (Open source-klon)

Intressant, köpte det första när det kom ut. Var kul fram tills staden fick ca 300K invånare, sen ospelbart pga usel prestanda. Ska bli kul att se hur detta blir, hoppas på multi-core support denna gång

Skrivet av chopper:
Skrivet av starboy83:

Kanske dags att splitta jätten Intel? Det borde ju finnas någon gräns för hur stort ett företag kan vara, med tanke på monopol/oligopol.

Varför straffa Intel för att AMD inte kan driva företag?
Gör de inte produkter som tilltalar marknaden så ska de bort..

Skrivet av McKinley:

När jag tänker på hur mycket nVidia brukar snackar skit om denna generations konsoler, kan jag känna att det inte så obefogat. Prestandan är rent sagt skitdålig, så dålig till den grad att spelutvecklarna försöker hitta den ena dumma bortförklaringen om att 30FPS inte ger en filmkänsla och att 1080p inte spelar någon roll osv. AMD sålde sig nog dyrt för att få leverera sin lösning till Microsoft och Sony.
Förmodligen fick man även sälja sig dyrt till Apple också och den bittra sanningen är nog den att nVidia hade gjort det bättre för Apple med deras iMacs än vad AMD någonsin kommer kunna göra.
Tyvärr är AMD inte rakryggade nog att stå upp för sitt värde utan viker ner sig för att vinna marknadsandelar.

Hmm, kan tänka mig att Nvidia har lite svårigheter att leverera CPU i sin "totallösning". Faktumet är att AMD är långt före när det gäller kombinerad CPU/GPU än så länge.

Tycker det är vansinnigt att Sony och MS valde att inte kräva dedikerat grafikkort i konsolerna dock.

Skrivet av niclas_mif88:

Kommer detta kräva mer krut från gpu:n? Jag sitter nämligen på en gaming laptop :/

GPUn kommer rendera 4 gånger så mycket pixlar (om du ställer in till 4K och sitter på 1080p) och skala ner så att det ryms på din skärm.

Ja det kommer kräva massor, men det blir fint

Ska bli kul att se vad MS kan göra med detta. Konkurrent till Landmark framöver?

Det kommer till PC nästa år, lugn bara.

Hjälp... åksjuk

Trailern för Binding of Isaac var ju lagom mystisk D: