Inlägg av Niber

Inlägg som Niber har skrivit i forumet

1
Skrivet av azynkron:

"Competitive salary" brukar med få undantag mena "Dela lägenhet med minst två andra".
Sorry, men kan man inte skriva ut vilken ersättning man kan förvänta sig så hamnar det i spamfiltret direkt.

Nog håller jag med att det hade varigt hjälpsamt, men dom flesta annonserna är väll utan summa? (i spelindustrin)

Jag förstår din policy, för risken finns att man investerar mkt tid i en jobb ansökan och sen möjligtvis i jobb-test och sen blir förbannad när dom säger "våran limit för denna roll är X"

Själv som artist undviker jag inte dessa ospecifika "competitive salary" annonser MEN jag konstant påminner mejsjälv att endast spendera tid på sånt jag kan återanvända till andra ansökan.

Så jag kan spendera väldigt lång tid på min portfolio, men är väldigt försiktig att spendera änns en minut på art test. Jag har säkert missat många bra erbjudanden genom att tacka nej till art test, men även sparat mkt tid ifrån oseriösa företag

Så om nått jobb sen ger mej skämt-erbjudande har jag inte slösat någon tid, själva intervjuven ser jag som intervjuv träning.

Btw jag bör förtydliga att jag är bara vanlig anställd på företaget så jag vet ingen information vad salary ranges ligger på.

Söker Svenska Game Designers till Kina

Hej, mitt jobb har sökt efter bra game designers ganska länge men det är svårt så nu vill dom att jag ska utöka sökningen till mitt hemland. Tyvärr känner jag inga game designers men har man tur kanske jag kan lyckas locka nån med en liten forum tråd.

***EDIT: Länkar bortagna då position inte längre tillgänglig.***

Själv är jag toknöjd att jag valde att arbeta i just Kina. Varenda dag är som ett äventyr här känns det som. Jag försöker blogga mina äventyr och erfarenheter på min foto-blogg så om nån vill veta mer om livet i Kina så kan ni checka in http://niberspace.com/blog/

PS. Behöver inte veta kinesiska, hehe tur för min del

När jag jobbade i spel industrin fick jag många begäran av prao plats, men tyvärr var jag tvungen att neka varje (vilket jag faktiskt skäms lite för nu) men alltså det är svårt lixom, bara en sån sak att sätta upp en dator är en jätte grej lixom, IT gruppen är typ den mest upptagna av alla (*host*och lataste*/host*). och att praoaren skulle ta me sej egen laptop blir givetvis säkerhets problem me.

Mitt råd är att övertyga dina föräldrar att låssas att du praoade hos nån av dom, medans du i själva verket sitter hemma framför datorn hela veckan.
Som en snabb replik kan det vara svårt att övertyga dom, men möjligtvis om du är väldigt öppen om vad dina planer med programmeringen är och presenterar vad det är du håller på me.

å btw, ironiskt nog kan du lära dej 10 gånger mer hemma änn på spelföretag, sidor som digital-tutors, lynda är så ruskigt effektiva och billiga nuförtiden.

Grim Fandango gjort av WETA digital, även om storyn skulle suga skulle jag fortfarande vilja se!!!

Behöver åsikter om mitt mystery spel!

Hej ursäkta för denna lite konstiga tråd men jag har ett litet problem.

jag håller på göra ett mysteri spel och brukar ofta fråga polare på IM (Instant Messagers, typ MSN, Google Talk, Skype) för feedback lite då å då, men efter att MSN la ner är min kontakt-lista väldigt smal (och många av mina RL friends spelar knappt spel). Och Forum trådar är lixom för sega för att vara hjälpsamma ibland.

Så är det nån som ofta använder IM och gillar att ge snabba åsikter om saker och ting nån gång per månad?

Spelet jag håller på me heter Detective Jäger's Adventure: The Dämendorf Mystery och ska bli point and click äventyrsspel (kan tyvärr inte ge mer info änn så ännu)

Just nu är det främst trailern till spelet jag sitter å jobbar på å behöver åsikter på, och annars vanligtvis är det nya målningar jag brukar behöva åsikter på (typ om det änns syns vad det är jag målat för nya ögon).

Om nån är intresserad så är min googletalk och skype address:
[Mitt forum namn]@Niberspace.com

Länken e 404, men antar att det är denna du menar: http://www.youtube.com/watch?v=ySRgVo1X_18

Skrivet av flamgorilla:

Vi är dömda ! dömda säger jag !!!

Indeed, FlamyG, men när du sen säger detta högt ut (när du är sekunder ifrån att bli slukad av en gigantisk våg) skulle jag nog rekommendera den engelska versionen. Att vara "dömd" låter inte lika allvarligt på nått sätt.

>>BEVIS<< att jorden går under imorn!

Edit: Aja det roliga är över, back to work!

Planeshift är gratis, kul däremot beror på: om man utvecklade spelet som jag kan man gå runt å missbruka sina GM powers. DET är svin-kul!

Skrivet av LupX:

Om du undviker att träna upp förmågan att hugga huvudet av folk kanske det är ok för far din?

LOL! Smart tänkt, LupX, men jag skulle nog inte presentera denna kompromiss i exakt dom ordvalen.

Skulle våran civilisation krasha så litar jag på att Fallout spelen har lärt mej allt jag behöver veta! Nyckeln är att få tag på power suit så fort som möjligt.

Skrivet av FuzioN:

Som ni ser jag har tappat lusten helt att spela spel... ...Kan bero på jag har krav på spel.

Yo Fuzion, dags att gå över till the dark side och utveckla spel! det e oftast så det brukar börja; när ingen utvecklare gör det spelet man vill spela e man illa tvungen att göra det själv, och finner oftast programmering lika kul som gaming.

Skrivet av phi:

Lumen tycker jag låter klart bäst hittills. Kort, simpel och lätt att komma ihåg.

Fast då tänker man på hon i Dexter.

Det är sorgligt, år 2000 trodde jag att spelvärlden kommer vara AS GRYM i framtiden, istället så är mitt mest efterlängtande spel detta år ett som är 12 år gammalt!

1