Inlägg av Chomag

Inlägg som Chomag har skrivit i forumet

Jo, quizet var inte mer än just halvkul den här gången.

Inte en enda gissning satt...

Det gick inget vidare den här gången...

Gissade på allt utom en enda fråga...

Meh, missade på japanska frågorna.

Ung är jag knappast, så jag får skylla på åldern som gjort mig glömsk.

Kan ju vara ett av FZ:s enklaste quiz hittills, endast en gissning och den satt.

Här borde jag (som spelade mitt första "spel" i mitten av 80-talet) fått full pott.

Gissar mig till 8/10, i en genre jag finner urtrist!

Detta är ett jävla förbannat skitspel. Löjligt, barnsligt, tramsigt och enormt grindigt, är mitt betyg till spelet.

Det fullkomligt skrattretande överbetyg detta spel samt dess likaledes usla föregångare har, fick mig att slå pannan blodig i väggen efter att jag försökte spela igenom skiten. Senare förbannade jag alla J-rpg fantaster, som ALDRIG borde recensera just J-rpg's, när de som grupp ger 3+/5 i betyg, bara för att det är ett J-rpg, oavsett hur jävla kasst spelet i fråga är!

Det är ungefär i samma, urusla, mumlande klass som Fable III. Gillar ni inte Fable 3 så håll er långt, långt borta från detta spel, om ni inte redan sålt er själ till J-rpg djävulen då d.v.s.

Wow, som någon sa, kommer att bli det spel jag spelat mest tills den dagen jag dör. Vi talar inte om tusentals timmar här, nej då det handlar om ÅR i speltid, på endast en karaktär... Sedan hade jag flera jag spelade rätt mycket med under de expansioner jag var aktiv.

Vill inte ens tänka tanken på den sammanlagda tiden på "/played", idag.

Bommade 2 frågor jag borde ha tagit.

Bommade 2 frågor jag borde ha tagit.

5/10 korrekta svar
Ditt namn är [ditt namn här] och du vill bli en pirat. (Än är du inte där.)

Snittresultatet bland alla deltagare är 5,04/10. Du klarade quizet på 1 minut 41 sekunder.

Mer pirater och mindre lego & zelda!

Skrivet av anon_332538:

1.2 miljarder för att utveckla detta? Ajajajaj. Spelmekaniken fick mig att somna.

1,2 miljarder kronor? Seriöst?

Om det stämmer så kan man verkligen säga att de kastat pengarna i sjön... Och det på ett co-op, onlinespel som nästan ingen efterfrågade dessutom.

Jo, jag och JRPG funkar ungefär lika bra som messmör på pannkakor...

Skrivet av Izuel:

Nja värdet på aktierna behöver inte minska bara för att de trycker upp nya aktier. De byter aktierna+pengar mot nya företag så de får ett "värde" tillbaka. Teoretiskt så skulle de kunna köpa upp hur mycket som helst genom att bara trycka upp nya aktier då företagen de köpt ökar på embracers värde med lika mycket (i teorin). Men i verkligheten så finns det praktiska spärrar som sätter stopp. Dels måste företaget övertyga mottagaren att ta emot aktier som betalning, dels måste de övertyga sina egna aktieägare/styrelse att det är en bra ide och framför allt så måste priset vara rätt för att en affär ska vara möjlig. Dessutom så är marknaden lite orolig i och med stigande räntor så företag med mycket av sina vinster i framtiden brukar nedvärderas i sådan miljö tyvärr.

Tack, då är jag med på hur de har råd att fortsätta satsa, i nuläget då d.v.s!

Jag fattar fortfarande inte hur de har råd med alla dessa uppköp! Även om de betalar i aktier så borde det på sikt inte vara möjligt att hela tiden ge ut nya aktier utan att värdet på aktien också minskar, eller tänker jag helt fel nu?

Försökte googla mig fram, men aktier, börser och hela vetenskapen kring detta och jag är helt enkelt inte kompatibla. Allt jag lyckades få fram var att deras börsvärde hade minskat med nästan 50% i år, vilket är en jäkla massa.