Inlägg av Gneckill

Inlägg som Gneckill har skrivit i forumet

Trött på 30 fps? Följ Steam-kuratorn The Framerate Police!

Bra initiativ!

Låter ambitiöst...

GTA i verkliga livet är precis så hårdkokt som du kan tänka dig

Riktigt bra gjort!

Skrivet av zleck129:

Hoppas Y-Wing och A-Wing också kommer som körbara

och S-Wing och M-Wing

Lost Planet 3-utvecklaren har gått i graven

Trist för de anställda

Vilken dålig fantasi de har som inte kan hitta på en egen läkare

En sak jag har lärt mig av EA är att man aldrig kan lita på dem. Därför kommer jag behålla min scepticism mot detta.

Skrivet av Cybersoul:

aldrig hört om det här spelet, hur många AC pungar dom ut per år nu?

2.125 för att vara exakt

Har hela tiden trott att det kommer bli en flopp och en så länge har ingenting förändrat min uppfattning. Hoppas dock att jag har fel.

Ingen kritik mot att det inte finns mods?

Han kan ju alltid hota med hungerstrejk som Breivik gjorde när han nekades PS3.

Nu kommer jag behöva leva med för högt blodtryck fram till att det släpps.

Citat:

Har själv funderat på det där. Är inte många som har så stor nytta av det de lär sig i skolan, de flesta kommer nog knappt ens ihåg särskilt mycket av högstadiets NO (Fysik, Kemi). Man kanske kunde skippa det och låta endast de som vill läsa det läsa det, så kan de specialisera sig tidigare.

Lite samma sak med hemkunskap, idrott och slöjd. Förr i tiden när man gjorde mer själv var det kanske värt att kunna men numera är det väl inte så viktigt längre?

Själv var jag av olika anledningar inte med så mycket i skolan i högstadiet och fick därför underkänt i bland annat hemkunskap, men mycket är ju självförklarande. Behöver man verkligen lära sig i skolan hur man kokar ägg eller använder en diskmaskin när det står på paketen eller på maskinerna?

Andra saker, som att man inte ska blanda tomater och gurkor, är väl lite mer värdefullt att veta kanske. Men det värsta som händer är väl att de tar dålig smak.

Billys är faktiskt ganska gott, men det är kul att kunna göra egen pizza också. Har för mig att vi gjorde pizza på typ varannan lektion i hemkunskapen på de lektionerna jag hann delta i, lite väl fri inlärning där...

Musik känns ju inte heller så viktigt för att klara sig i samhället, eller bild eller drama för den delen. Det är trevlig allmänbildning, men man blir ju inte direkt expert av den lilla introduktion som grundskolan ger.

Å andra sidan fungerar väl skolan lite som en intresseväckare för elever som annars inte hade kommit i kontakt med ämnet, så det finns väl en poäng på det sättet. Och så ger det fler val och en bredare grund att stå på när / om man vidareutbildar sig. Men som sagt, vissa saker kunde kanske vara frivilliga. Om inte helt så åtminstone delvis. Till exempel kunde man kanske köra en obligatorisk idrottslektion i veckan och en frivillig.

SO, svenska, engelska och lite mer grundläggande matematik är väl vad man har mest nytta av ute i verkligheten. Samt arbetslivserfarenhet, så lite mer praktik och lärande i arbete vore bra, så att man får närmare till arbete sedan. Men så är det kanske redan på vissa gymnasielinjer (gick en teoretisk linje själv). Tänkte mer på grundskolan nu.

Själv tror jag inte att jag kommer få någon speciell nytta i yrkeslivet av bildlektionerna i grundskolan. Dock så måste man se till den hela bilden och inte stirra sig blint på vad som är mest nyttigt att lära sig. Det handlar om att använda sig av alla delar av hjärnan för att dessa ska utvecklas och samverka med varandra. Kreativitet är lika viktigt som logiskt tänkande, likaså de praktiska ämnena och idrott.

Skrivet av Kleptoman:

Sedan när får man kopiera någon annans spel och ladda upp det på sin egen sida..? Ska rapportera sidan till Nintendo.

Golare har inga polare.

Pewdiepie – större än Kanada!

Kjellberg heter han väl?

Som sagt. Pajas.

Pajas

Woohoo i vildmarken med The Sims 4

200 spänn!?

Woaw! Mäkta imponerad!

Reflektioner på AC: Unity

Till vilken plattform har du spelat det på?