Inlägg av roer

Inlägg som roer har skrivit i forumet

Det kommer troligtvis att bli en massa Overwatch och en hel del WoW!

Skrivet av PurreSnurre:

Slog mig häromdagen att jag nog inte visat min uppskattning till din julkalender förut. Vill med detta inlägg bara tacka för du lägger ned tid på detta, helt klart min favoritsida när det kommer till bra överblick och länkar till erbjudanden.

Tack för påminnelsen!

Jag följer den här julkalendern varje dag, tack TwistedCrunch!

Grattis!

Och välkommen till en hittills, enligt mig, riktigt rolig expansion!

Wow, otroligt sugen på denna vinst! Min stol från Jysk med 10+ år på nacken håller inte riktigt måttet längre;)

Skrivet av Bojkott:

Jag syndade och drack julmust redan i oktober. Blir nog inga julklappar till mig i år

Måste också erkänna till tidig start med julmust. Jag är uppe i några liter än så länge, tåls väl att tillägga att jag också just nu har en på kylning inför kvällen. Julmust!

Supertaggad!

Vad gäller saker att göra. Jag håller på för fullt med att samla på mig achievements genom att köra gamla raids solo just nu, kanske kan låta trivialt men jag tycker det är hur kul som helst!

Skrivet av Smoo87:

Gratis att spela under den tiden eller gratis att hämta?

När målet uppnåddes för "Crimefest" fick jag intrycket att det var gratis att hämta och sedan behålla. Deras sida säger också "Free to download during..." så jag hoppas man får behålla.

http://www.overkillsoftware.com/crimefest/

Vart använde du dom senast?... Skämt åsido : P

Kollat kylen/frysen?

Åh fy va läskigt, vill man verkligen vinna? Klart som sjutton!

Lycka till allesammans!

Nu har jag visserligen en S3. I den finns det hur som haver ett energisparläge, kanske det finns något liknande i din? Jag har haft det igång sedan dag ett och har nästan aldrig upplevt telefonen som svag.

Skönt att man inte är den enda!

Kärlek rimmar inte med girighet. Dessutom är det ju helt och hållet hennes beslut om hon vill vara med dig under livets alla omständigheter.

Kör hårt säger jag också och lycka till! Njut av kärleken:)

Inte helt godkännande blickar från familj är inte helt främmande för mig heller. Men om något så blir jag mer intresserad med åren, jag hittar mer och mer att få ut av spelandet!

Attans, ville verkligen vinna!

Stort grattis till vinnarna, och som tidigare nämnts, gärna byggloggar nu!:)

Riktigt fina priser!

Lycka till allihopa!

Vad gäller din fundering gällande Win 7 eller 8 så satt jag i ungefär samma situation för ungefär ett år sedan. Var ganska nära att bestämma mig för Win 7 innan jag lärde mig att Win 8 säljs i "system builder-version" (namnet kan vara något annat, men liknande), något som var nytt för Win 8 om jag förstått det rätt. Det som var den intressanta skillnaden, tyckte jag, var att med Win 8 har man då full möjlighet att bygga om sin dator, dvs använda sin licens flera gånger om. Medans Win 7 låser sig på hårdvara mer eller mindre. Jag byggde efter en tajt budget och ville kunna bygga om min burk inom snar framtid. Såhär i efterhand är jag otroligt nöjd att jag valde Win 8, nu när jag vant mig gillar jag inte alls min Win 7 laptop.

Nu kommer jag inte ihåg alla gränsvärden, workarounds osv. för Win 7 så någon får mer än gärna rätta mig om jag har fel. Men detta kan ju vara något att tänka på.

Fick också en, nu gäller det bara att hinna få hem klienten!

Jag slog till på Civilization V Gold edition, köpte också expansionen Brave New World utöver det. Spelet är snart hemma och det är nog dags att börja säga farväl till allt som heter tidsuppfattning och förbereda sig på extrem lycka!:)

Annars hittade jag ingenting intressant den här gången.

Skrivet av Mattias Frost:

Nedsläckt rum. Hörlurar med hög volym. Möta killen på första bilden.

http://gifatron.com/wp-content/uploads/2013/02/spiderman_cryi...

Tur att man mer eller mindre har det i muskelminne att blixtsnabbt hamra på esc-tangenten och kasta av sig lurarna för att ta en kort promenad runt rummet, fy farao.

Jag skulle nog ljuga för bra mig själv om jag sa något annat än World of Warcraft. Kan nästan säga att jag spelat konstant sedan det släpptes förutom några månader avbrott.

Inte mitt favoritspel, inte det jag finner roligast. Men absolut det jag lagt, och kanske fortfarande, lägger ner mest tid på att spela.