Inlägg av pattern

Inlägg som pattern har skrivit i forumet

Welcome back, commander. *Gåshud* C&C i mitt hjärta! 9/10, missade på slamkryparen om Scrin.

Uppfödd på RTS och Unreal Tournament men numera ligger nog chill City Builders närmast hjärtat. Spelar dock gärna ARPG och MOBA ofta också men inget slår en city builder i avslappning!

Sim City (2013), No Man Sky (fortfarande inte bra/vad som förväntades efter alla expansioner), Diablo 4 Digital Deluxe....

Istället för ett chill single player piratskeppsspel ser det ut som ett i mängden av pvp brawlers med farma upgrades mechanics...

Skrivet av Ender:

De kan såklart inte göra samma misstag angående det som Diablo 2...se på kostnaden, och hur dåligt det gick för det spelet.

https://i.imgflip.com/24cnmu.jpg

Om dom bara hade tagit itemization från D2 hade D4 varit otroligt bra. They blew it.

Spelet lider ändå av sviterna, alla uniques saknar unika cosmetics och istället lägger dom alla unika cosmetics i betalshoppen. Nu har dom ändå knappt gjort några uniqes så kanske inte hela världen. Men tråkig utveckling nuförtiden.

Tack. Inget köp för mig med detta facit på hand.

"som cashgrab mobilspel" vidare det sig säkert om 5 år.

Animal Crossing: New Horizons skulle jag rekommendera. Super relaxing.

Stardew är ett superbt spel men eftersom det har time mechanics så tror jag vissa kan uppfatta det som stressigt (att försöka hinna med allt varje dag dvs) men beror nog mest på hur man är som person. Kan vara perfekt, kan vara stressande.

En riktig pärla! Har ni inte spelat så är det helt klart värt!

Jag vet inte, lurades att köpa grisen i säcken vid release av hypen, och har testat det flera gånger vid olika expansioner. Tyvärr kvarstår samma trötta tråkiga grind, stela kontroller/animationer och tunna gameplay loop varje gång.

Att dom sen gjorde ett "minecraft" spel av det med slumpmässiga generiska uppdrag/allt var väll inte heller direkt den riktning jag hoppats dom skulle ta det.

Vet inte om jag haft enorm otur eller vad det är men alltid fått otroligt tråkiga öde planeter, aldrig något nära det som visas i alla gamla och nya trailers... Görs inte bättre av att alla grejer känns otroligt generiska och genererade. Till och med ruiner och sånt tappar sin mystik. Blir väldigt tunt skal på ytan och sen mest tomrum som man förväntas fylla själv med minecraft-basbyggande.

Någonstans känns det som man kanske får ge lite avkall på 100% rng om spelupplevelsen går åt pipsvängen.

D4 har typ en handfull uniques, låst till den klass du spelar. D1 hade typ fler än D4 har känns det som.

I D2 finns det hundratals, olika kraftiga, massa olika kombinationer du kan testa. Du får saker du kan spara undan till den där barben du ska rolla en vacker dag. Saker till när du ska levvla nästa gubbe osv. Dom hade sjukt mycket variation och man blev nästan alltid glad när man ser en droppa. Det var även kul att kunna ge bort sånna man inte planerat använda själv.

Looten i D4 efter man fått sin första uppsättning legendariska aspects känns så jäkla meh. Jaha, en ny med 2% chance to lucky hit on vulerable burning close enemies. Yey, kul när det nu händer. Fööör många garbage rare affixes som bara förvirrar och gör det meckigt att få till sin build. Ja men du kan ju re-rolla ETT av affixen för 300 miljoner och en reagent från world bossar som spawnar dom tider du inte spelar.

Sorc mains har dessutom inga vettiga uniques av dom få som ens kan droppa, alla har inbyggda nackdelar som gör att dom inte är värd att använda.

Vart är glädjen över looten? Inte i detta Diablo iaf. Dom borde göra som med D3. Skrota AH och looten och gör om, loot 2.0. Diablo 2 style fast tunea bak runes en gnutta, bara en gnutta.

Skrivet av PGR1985:

Du betalar ju en månadskostnad/årskostnad så streamar du alla retroklassiker (ingen underdrift) från applikationer på din Nintendo Switch.

200 kr/år
Online
NES
SNES
GB

Tillägg på 435 kr/år

N64
SEGA
GB- Advance

Första alternativet är grymt prisvärt.

Don't get me started på hela betala månadskostnad för tt aktivera internet-funtionalitet som redan finns inbyggd i konsollen du betalat...

Shady business practices i ett nötskal. Det värsta är ju att det sprider sig när konsumenter accepterar detta beteende. Som BMW (finns fler) och deras försök att betal-låsa färdiga funktioner i en bil du redan köpt för hundratusentals kronor.

Nämen vad oväntat, en Nintendo erbjuder dig att köpa spel du redan köpt en gång till mekanik. Så nyskapande!

Vore ju kul om dom släppte t.ex. mer än ett major Mario-spel per konsollgeneration i övrigt men nej, mer köpa samma saker igen om och om igen.

Jaja, nya Zelda är ju bra iaf.

Skrivet av shelter:

@uberpwnage2.0 & @pattern:
Ok, ingen större skillnad mot för när dom släppte det då med andra ord, förutom bugfixar då. Bilar går fortfarande på räls och NPC'er reagerar inte med sin omgivning speciellt bra?!
Men dom kanske har åtgärdat teleporterande poliser?

Precis, innehållsmässigt är det i princip som när det släpptes. Fast buggarna är fixade. Men att dom skulle lägga till massa content det vart inget av. Något extra sidemission och nån extra jacka är väll typ vad dom lagt till. Inget med substans, inget revolutionerande.

Skrivet av shelter:

Men har spelat blivit bättre? Känns ju mer och mer som att techdemo än ett bra spel.

Har spelat igenom 2 gånger. Spelet är okej men världen är väldigt själalös och tom. Känns mest som kulisser och gator med samma butiksfronter med stängda dörrar där du inte kan gå in. Generiska fotgängare överallt och inga riktigt unika händelser.

Jämfört med RDR2 är dom lååångt bakom. Grafiken och art direction är dock väldigt snygg oftast. Speciellt på story missions områden.

Nu jämför dom mellan ingen raytracing och nya overdrive. Vore mer intressant att jämföra redan existerande raytracing psycho läget mot detta.

D3 Collectors Edition ligger på hyllan men efter den besvikelsen som var och med Diablo Immortal facit på hand så känner jag inget pepp alls på D4. Inte ens tänkt på att testa Open Beta. Får se om post launch reviews ser ut men låter inte lovande just nu.

Jag skulle säga att spelet till och med är argumenterbart fulare än ettan, mer bloom och metalliska ytor men designspråket är sämre, hela spelet saknar vettig anti-aliasing med mera. Några enkla mods på ettan gör det betydligt snyggare.

Det är mega instabilt så inte ens enkla uppdrag går att genomföra utan game breaking buggar och flertalet omstarter.

Flertalet buggar från ettan är tillbaka vilket bara känns jättekonstigt. T.ex. gummiraketer som böjjer sig tills dom exploderar vilket man måste lösa själv genom att editera en textfil.

Prestandan är ett skämt.

Jag har verkligen försökt spela men jag har gett upp pga. alla buggar.

Spelat 1000+ timmar av KSP och köpte även detta. Köp ej nu! Ett stort misstag.

Är på gräns till ospelbart. Allt från dålig AA, GUI som är hårdkodat för 1080p till prestand som är urusel oavsett inställningar. Räkna med 10-30fps med ett 3080 oavsett upplösning. Raketerna lider av samma gummi-mjukhet som var i KSP1 för många år sen så bara att få något i luften är en redig kamp trots struts. Sen om du väl får något i omlopp märker du att manövernoderna är buggade. Och precis när du kämpat dig vidare förbi det så spontan exploderar eller försvinner ditt skepp och du får börja om.