Inlägg av sweValentin

Inlägg som sweValentin har skrivit i forumet

RUSH JOB

Skrivet av Jakobinklubben:

Bojkott!

Waaaah, waaaah, politik!

Det här är ett jävla spel: sluta vara så skitnödig: Gud vet att fjantfjollan Arnroth är skitnödig nog så det räcker för alla.

Skrivet av Tiktakbombom:
Skrivet av REALIN:

Bra spel. Mycket har fixats sen spelet släpptes förra året och rekommenderar alla som har något slags intresse av strategispel att pröva!

Håller på att ladda ner det nu. Hur står det sig i jämförelse med första spelet? Är skillnaden lika stor på spelmekanik som den mellan Dawn of War och dess fruktansvärda uppföljare?

Bara för att den nya DoW-stilen är inte din smak betyder inte att de är dåliga spel. Personligen är jag fortfarande glad att jag köpte alla dow2 spel vid release.

Det här är inget politiskt forum, det här är en site om spel.
Ni löser inget världsproblem för att ni tvingar 100 gamers läsa eller skita i att kommentera om spel för att ni spammar eran poänglösa debatt.
För framtida bruk: tolkar du någons lösa kommentar och känner ett behov att "rätta" dennes åsikt: DON'T! Bara strunta i det och gå vidare med ditt liv istället för att vara skitnödig godhetsapostel.

Nu till HOI. Jag älskade ettan och tvåan: men trean var en klar försämring där man inte hade tänkt till gameplay som ledde till många konstiga problem när det gällde att föra krig. Konstig logistikmotor och rörigt värre med att bara organisera alla sina väpnade organisationer.
Jag har förstått att mycket har rättats i och med alla expansioner: men det är ett till problem. Jag vill ha ett spel som är väl designat och buggfritt från start utan att i stort sett behöva betala för patchar förklädda som expansioner.

Så näe, det här är precis som med d3 och eventuellt d4: jätteglad innan trean släpptes men besviken och sedan oerhört kritiskt inställd till fyran (om nu d4 kommer). För mig personligen har Paradox oerhört mycket att bevisa innan jag ens överväger att testa HOI 4. Självklart hoppas jag att gameplay är jättebra och alla grundläggande viktiga funktioner som t.ex. logistik fungerar någorlunda från start. Men jag tror inte det händer: någonstans så har Johan och kompani gått vilse i sina idéer och förståelse för en del av sina spelare.

CoH2 suger, känns som ett reskinnat CoH1 fast sämre

Skrivet av Killbom:

Någon som vet om det är en bra deal? Är buggarna som FZ talar om i sin recension lösta?

Problemet är mer att gameplay är rätt så skit och utdaterat

Skrattretande. PS4 och xbone är inget annat än budget gaming-riggar vars stora fördelar är som vanligt med konsoller: enhetlig hårdvara och stora optimeringsfördelar. Det är ju bra och så men allt de har gjort är att "typ" komma nästan ifatt riktiga gaming-datorer. Efter ett år så är de efterseglade igen självklart.

Näe jag tycker det är dags för MS och Sony att sluta göra bort sig. Ena dagen skiter man på PC som marknad och hårdvara för andra dagen hylla sig själva att de är minst lika bra. Det blir liksom Pachter-nivå på motsägande idioti.

Verkar vara ett trevligt spel men att gå ut för tidigt och sedan sätta ett PS-only datum är jag inte glad över.
Jag hoppas att fler PC gamers som jag skippar Destiny, antingen är vi värda något som kunder eller så är vi inte det. Jag gillar inte att vi anses som en sekundär marknad eller att för många PC spelare premierar detta beteende.

Tack och hej Bungie.

Jag har sedan länge ansett att Nintendo borde fokusera på handheld gaming samt göra deras A-spel för playstation istället för en egen konsoll.
De flesta av mina 80-tals barn till polare som är nintendo fans är PS "typer" nuförtiden. Frågar du mig så är det endast logiskt att släppa hårdvaran och bli en stor sony-partner. Sony skulle sälja fler konsoller och nintendo skulle ha mycket bättra marginaler. Win-win... ja förutom stackarna som utvecklar och bygger nintendos konsoller ;>_>

Jag har någonting i mina byxor som är free to suck. Det är allt jag har att säga om f2p

Balansen för detta är typiskt anet: "lol forget it". De måste fasen tagga ner lite och ge oss en rimlig chans. Jag hade mer roligt och tjänade mer loot på att bara spela klassiska events som behemoth och shatterer.

Skrivet av Remus:

Asså... Det här med auktionshuset det är väl bara att ignorera det och köra på sina egna villkor? Kanske jag som inte förstått riktigt?

Du har inte förstått att det inte går att köra på egna villkor/eget spel. För att det inte ska råda inflation på AH med gear så har loot-drop chansen minskat drastiskt till nära noll. Hela systemet är uppbyggt att så snart du kommer till högre playthroughs så är du helt körd utan AH gear för du kan bara glömma att någonting bra kommer droppa.
D2 var helt underbart gällande loot aspekten, man hittade inte awesome grejer titt som tätt men fasen vad bra drops man kunde få om man hade tålamodet att grinda lite. sen var det så jävla kul att grinda på stora och dynamiska kartor. D3 är inget än 3 variationer som knapp spelar roll på små korridorkartor.

D3 *är* ett skitspel och AH förstör det ännu mer då det inbegriper många andra förändringar i spelets struktur för att det ska fungera.

Youtube trailer då FZ envisas med sin s***spelare: http://www.youtube.com/watch?v=V-JunUax8xg

Skrivet av Morlizer:

TACK! Så j**** trött på FZ och deras skitspelare

Skrivet av chopper:

Så fattar inte hur MS tänker om detta.

Ballmer, Steve fu***** Ballmer och hans visioner på att göra MS till Apple 2.0. Allt ska var stängt allt ska vara under deras kontroll.

Ugh! Det här börjar bli som DNF, tiden har egentligen redan gått ut för att trovärdigt intresse och nödvändighet för titeln ska existera!
Men precis som DNF så låtsas alla att de bryr sig sååååå mycket för att kirra lite gamer-cred poäng trots att vi alla vet att om det verkligen kommer ut så kommer det vara ett dåligt spel.

HL2 var... hyfsat, snudd på helt generiskt men ändå hyfsat. Iallafall inte ens nära HL1 i termer av grandiost shooter-äventyr, varierade och bra kartor samt moment, etc. Men efter episoders så fattar man att Valve inte blir bättre på att göra HL utan sämre. De kan gå och ställa sig i hörnan med Monolith och ID och sura över att deras spel inte hör hemma i nutiden.

Skrivet av PeTTs0n:

Satan vilken ledsam människa han är.

Jag tycker att du är det. Bara för att du inte uppskattar hans humor måste du väl inte klaga på hans person?

HAN ÄR JU EN SÅ TREVLIG OCH ÖDMJUK KILLE

https://thewiredfish.files.wordpress.com/2012/03/phil-fish-tw...

Fish är en arrogant patetisk liten skit vars spel inte ens var så jävla bra. Likt den lilla flicka han är så är han sur att han inte kan bete sig som den arroganta hipsterbög han är utan repressalier.

Varför de ska vara så kinkiga att göra en port till PC är för mig en gåta. Fromsoft gjorde det med Dark Souls och blev glada när de fick en rejäl vinst med minimal ekonomisk ansträngning.
Gör en port och se till att få en enda sak rätt från börja: stöd för alla möjliga upplösningar. Sälj sen på PC till lägre pris och voila: extra pengar.