Inlägg av Philosofen

Inlägg som Philosofen har skrivit i forumet

1

Med risk för att fråga något som redan har svarats på; När vet man om man är en av de 200 lyckliga? Tänker iom att det inte lär komma något mail där det står att man INTE blivit utvald.

Skrivet av Pettor:

Eftersom halva FZ verkar ha missat detta:

http://www.blizzard.com/diablo3/media/

Ladda ner HD versionen av gameplay filmen och kom sedan tillbaka och försök säga att det ser ut som WoW utan att rodna. Grafiken är ju riktigt bra. Titta på alla underbara detaljer i miljöerna, fysiken och blodet (detta är faktiskt viktigt i diablo spel).

Känslan när fienderna blir slagna är helt perfekt och något som i princip alla Diablo-kloner (Titan quest bland annat) missat. Det är 1000* viktigare än att det är lite för färgglatt vilket inte ens är ett problem, det är fortfarande dystert! Väldigt dystert.

Vafan spelade ni Diablo 2 för den dystra grafiken? Allvarligt talat, det sprang runt fiender och spelare i grönt, lila, vitt och ja alla jävla färger i hela foppa-toffel kollektionen i Diablo 2 och ingen klagade.

Inspirationskälla till val av färger i foppa-toffel kollektionen

Alvarligt talat, Diablo 2 var skoj på grund av flera faktorer. Såklart grafiken var en del av det. Men ljuden (slag, fiender låter helt rätt), känslan, item-systemet och level-systemet var mycket större bidrag till den beroendeframkallande känslan spelet gav.

Titta nu noga på Diablo 3 gameplay filmen och njut istället. Ljuden är fortfarande fantastiska, känslan ser helt rätt ut, item- och level-systemet ser ut som det ska och nu har helt plötsligt bra grafik tillkommit med mängder av detaljer. Hur kan det vara negativt?

Detta var det bästa inlägget i denna tråd! Helt rätt!

Jag förstår inte att folk kan klaga på saker som att man ser hur mkt xp man får per fiende man dödar m.m. och att man ser när det står "block"
För det första kanske det finns ett alternativ att stänga av detta för er surkärringar som inte "behöver denna information".
För det andra kanske man visst vill ha denna information, beroende på hur mkt level- och fightingsystemen är utvecklade.

Jag förstår heller inte hur folk kan klaga på att det är för ljust? Jag menar, i 1an och 2an skulle man ner i helvetet, klart fan det blir mörkt! Nu kanske spelet utspelar sig på ett helt annat ställe, och jag kan med 99% säkerhet säga att storyn kommer visa sig fortsättningsvis vara totalgrym likt d1 & d2, och att den "ljusa miljön" alla hatar på, kommer passa in i detta spel mer än bra! "Efter regn kommer solsken!" (eller i detta fall "Efter helvetets mörker bakom röda blixtar kommer solsken!".

och för att avsluta detta totalt stavningsvåldtagna inlägg kan jag säga att D3 inte är likt world of warcraft. Grafikmotorn är inte lik, miljöerna är inte lika, och bilden som någon postade är inte lik Scarlet Monastery!

peace out

Som ett icke Diablo-fan (spelade varken 1an och 2an) har jag ingen vidare diablo-känsla i mig, så jag kan inte förstå de som klagar på att D3 inte är likt diablo.

Men i mina ögon ser detta ut som årtiondets spel! Gillar denna typ av grafik, och de gameplay-trailers jag sett får mig att rysa!

Förhoppningsvis släpper de D3 i sommar och SC i jul, och inte tvärtom. Jag längtar satan!

NeverWinter Nights2 campaigns?

Tjenare!
Jag har plockat upp Neverwinter Nights 2 igen, efter en lång paus

Det är så att jag spelat igenom nästan hela den vanliga campaignen och har inte sparningen kvar.

Jag orkar inte spela om hela campaignen för att få uppleva det sista, så jag undrar om någon vet gratiscampaigns som man kan ladda ner som det är lite kvalitet på (alltså inte bara en kort campaign som är från level 1 - 4 eller liknande)

Tacksam för tips!

Jag måste fråga; Vad gör häxorna? För mig knatar dom bara runt och gör ingenting.

Och för det andra undrar jag om det går att utöka antal units man kan ha i sin armé från början. Känns lite fattigt när man ska attackera en borg, och kommer med typ 15 units. Jag vill köra ett riktigt filmslag.. ca 40 units vore lagom

1