Inlägg av sirme91

Inlägg som sirme91 har skrivit i forumet

Det såg ju extremt lackluster ut av Nintendo, såg någon nämna disgaea 5 Men har man ett ps4/Pro så kan man köpa det där istället, och jag antar att det finns på Xbox One också så jag tänker avvakta för att se vilket spelbibliotek det kommer på för starten var inte imponerande vad ska alla som köpt switch göra när Zelda är slut?

Skrivet av anon_319742:
Skrivet av totte1015:

Och ändå tänker jag inte röra AMD

Oavsett vad alla säger så har min bild helt enkelt ritats upp som AMD är "budgetmärket" och oftare ostabilt, kritiska buggar, och mycket fler spel har problem med deras grejer

Detta är ett bevis på att hjärntvätt inte bara fungerar utan är väldigt effektivt på vissa personer

Varning Wall of text från överträtt natt filosoferande.

Det är läskigt hur bra PR har blivit, Det är Väldigt läskigt att marknadsföretag får ta del av den senaste forskningen inom psykologi enbart för att kunna manipulera fram vår impulsivitet för att skapa den perfekta konsumenten som köper utan att ifrågasätta och försvarar företaget,

de har lyckats i många fall nu, Fanboys är ju en produkt företagen jobbat på att få till i decennier.

Apple är det mest uppenbara fallet där Steve jobs förvandlade produkten till en image, Som genom att de visade i reklamen diverse genier, pop ikoner osv, betalade kändisar att visas med produkten, vilket i sin tur skapar accosiationer till märket.

Vilket i sin tur gör att när du köper produkten så vill du att den ska säga något om dig själv som ett statement Vilket gör att produkten kopplas till ditt ego.

missförstå mig inte vi har alltid haft status prylar, Rolex, Ferraris you name it, men detta är mycket mer sinister, för varje form av kritik mot företaget och eventuella brister som pekas ut gör att folk tar det personligt angrepp.

Poängen är att till slut börjar förnekelsen mot tvivelaktigheterna företaget sysslar med bli jobbigt för egot eftersom man investerat så mycket i företaget, både pengar och känslomässigt och vi människor är fruktansvärt dåliga på att erkänna när vi har fel.

så istället börjar vi blint följa företaget och försvara det så att dey inte kan göra något fel för vid det laget har det slutat handlat om produkternas egna meritvärde. Hur förklarar man r, ex annars är Apple i det här exemplet gick om stora oljekongleramat i värde?.

Nu har det lugnat ner sig med Apple, och dem gör bra produkter men det är ju subjektivt, Min poäng är att en Fanboy är en ologisk existens, Just nu verkar iof kritiskt tänkande vara en brist i våra tider, men man ska inte låta sig manipuleras,ett företag kommer aldrig vilja vara din vän, aldrig. Om de inte är väldigt generösa med garantin t, ex.

Ta SweClockers t, ex när jag började läsa där och bygga datorer för 14 år sedan handlade det om vilka produkter som var bäst för pengarna och vilka produkter man skulle undvika.

man utgick alltså ifrån produktens egenskaper, jag hatade inte Nvidia för att deras FX 5000 serie var skräp. Deras 6000 serie var jättebra men det betydde inte att jag skulle köpa 7000 serien blint utan att titta på vad konkurrenten erbjöd. inte företagets image. Så att vara fanboys skadar din plånbok, konkurrensen och är emperiskt ologiskt.

Poängen är att bara för att ett företag släpper en sämre produkt vid ett tillfälle betyder inte att nästa inte passar dig bättre än konkurrentens.

Så nu är min Rant om meningslösheten i att acceptera ett företag som ens religion en dålig idé över, jag får säkert massa hat gör detta men jag behövde lätta lite på locket^^

Äntligen! Ska bli intressant att se hur AMD cpuerna överklockar allternativt se tester där man sänkt dem till att använda samma frekvens så man ser den sanna Ipc skillnaden, Men jävlar vad taggad jag är^^ välkommen tillbaka AMD det får bli en 1800x för min del^^ WelcomeBackAmd# så jag hoppas SweClockers släpper lite överclocknings Resultat^^ eller om man måste vänta till den andra för det,

Extra imponerande är det med tanke på att Intel haft en bra arkitektur att jobba på sen Sandy bridge medans Ryzen är helt ny, de överträffade mina förväntningar iaf:)

Nu får man bara hoppas att folk inte är för mycket fanboys, så att det tänker vad bra med konkurrens nu kan jag köpa Intel billigare! Så att AMD går under ändå för att fanboysen fortsätter att bara köpa Intel, så AMD är knappast budget längre Men hittills har vi bara sett de 8 kärniga med 16 trådar modellerna, ska bli väldigt intressant hur mycket detta kommer att gynna konsumenterna i slutändan, för AMD den kan ju släppa 6C/12T 4C/8T 3C/6T 2C/4T och ju mindre kärnor desto högre frekvenser borde det kunna gå i, så Ryzen kanske kan Skalas då att man kan få exakt så bra prestanda man har råd me/behöver. Nu vill jag bara veta hur de överclockar Men jag är mäkta imponerad av AMD, Intel har kunnat finslipa på ditt sen Sandy bridge eller till och med 900 serien, så att få fram Ryzen men den löjligt mycket mindre R&D budgeten är inget annat än imponerande,

Detta bådar även jävligt gott för oss som gillar konsoler i framtiden^^ för nu är AMD ett företag som kan erbjuda Intel ipc och Radeon Grafik. Det första gick inte vid designen av ps4/Xbox One, och man känner av att grafikkortet i PS4Pro hålls tillbaka av jaguar cpun, Så att kunna erbjuda Intels topp prestanda för halva priset är inte budget, Det är jävligt imponerande och till den som sa någonstans att han kopplar AMD till buggar så händer det på båda sidor,

sist var det väll haswell vars inbyggda grafikdel som inte kunde leverera 23.7 fps eller vad sweetspotten för film är.

Jäklar jag hoppas de överklockar bra, det är det enda som fattas nu, det och apuer med ryzen och Vega kärnor,
Så kan AMD ta sig in på bärbara marknade igen med billiga apuer med Ryzen och Vega" bra dag att vara dator enthusiast på:)

Skrivet av sirme91:
Skrivet av Gen:
Skrivet av marcus8958:

Det är kanske för att du inte har stabila 30fps. Så fort fpsen börjar hoppa känner man av det lättare. Det är just därför seriösa gamers på PC lägger en fps cap där minimum fps brukar ligga.

Eller så köper seriösa gamers en G-sync skärm som går i 144Hz och slipper då oroa sig över fps caps

Skrivet av Cyras:
Skrivet av Gen:

Det som gjorde att jag skaffade PS4an tillsist är de exklusiva titlarna som FFXV, Ratchet & Clank, Bloodborne samt kommande Horizon. Dock skulle jag aldrig köpa Mass Effect Andromeda på PS4 eftersom det finns till PC och kommer flyta på sjukt mycket bättre med mitt GTX1080 under huven.

Innan du springer iväg för att köpa FF15 till PS4, det kommer garanterat komma en PC version. Mod support är också något utvecklarna verkar diskutera. Upp till dig om du vill köpa spelet två gånger antar jag, heh.

Det kanske det gör men Bloodborne, Ratchet och Horizon kommer aldrig till PC Sen är PC verisonen av FFXV inte bekräftad än (även om sannoliketen är stor då de portat de flesta av sina titlar redan).

Skrivet av Dres81:
Skrivet av Gen:

Jag köpte en PS4 Pro förra veckan och kan säga att det inte är lätt. Visst, som någon annan sa känns 30fps på TVn inte lika illa som på 144Hz skärmen vilket gör att 60fps känns som en dröm på TVn. Testade tex Doom demot på PS4 och det flyter på perfekt i 60fps och gör att man verkligen uppskattar frameraten, samma med God of War 3 Remastered. 60fps på skärmen tål jag inte men även det är en vanesak. Fick tex köra DS3 i 60fps eftersom det inte finns något alternativ.

Det som gjorde att jag skaffade PS4an tillsist är de exklusiva titlarna som FFXV, Ratchet & Clank, Bloodborne samt kommande Horizon. Dock skulle jag aldrig köpa Mass Effect Andromeda på PS4 eftersom det finns till PC och kommer flyta på sjukt mycket bättre med mitt GTX1080 under huven.

Så svaret är helt enkelt - nja Man tänker på det i början men det försvinner lite efter ett tag. Förhoppningsvis uppskattar du själva spelet såpass mycket att 30fps eländet håller sig i bakhuvudet.

FFXV finns även till XBOX ONE också så den är inte knuten till Sonys basenhet

Men har en Xbox one och skulle aldrig köpa scorpion visst om den klarar till 100% äkta 4k i 60 fps då köper jag. Men min dator klarar 4k 60fps minst på max grafikinställningar men den vill jag inte ha på tv bänken. Återstår att se. Men ps4 pro aldrig i livet

Jaja, så petig behöver man väl inte vara

Skrivet av Dres81:

The Witcher 3, Rise of Tomb Raider, Elder Scrolls Online, etc...

Witcher 3 i 4K/60fps? Antar att du har 1080SLI annars har jag svårt att tro på vad du säger. Har som du redan läst själv ett 1080 och det klarar inte att driva Witcher 3 i 60fps utan mer runt 45-48fps med allt på Ultra, ingen HairWorks, ingen AA.

Måste hållaed Dress 81 här, att jag förstår inte varför folkklagar, ett ps4 pro kostar mellan en 1/3 och 1/5 av det man lägger ut på din dator och den grafik kvalitén man går för 4.2 K är inte illa, synd bara att den inte innehöll en Ryzen CPU, men jag blev positivt överraskad när jag gick ifrån min speldator till ps4 pro över hur mycket man faktiskt får för pengarna.

Konsolerna är ju i princip datorer nu så jag ser inte hur t, ex scorpion Ska kunna leverera 2160P60 utan att kosta 8 - 10 K, däremot borde utvecklarna framöver har ett alternativ där man kan välja 1080p60 eller 1080p30 beroende på om man föredrar starkare grafik eller högre FPS, och sen måste jag vara ärlig och säga att man behöver inte 60fps på konsol om man spelar med handkontroll, med mus och tangentbord så vill man absolut åtminstone har 60 men med handkontroll räcker 60 fullvärt. Nu kanske det blir en ny speldator tidigare än tänkt för mig få Ryzen verkar jäkligt fräsch, så gick jag välja då skulle jag önska att vi pcspelare slutade jämföröra våra 10 till 24 K maskiner gentemot 4 K spelkonsoler vilka är billiga med dina 4 .2 K vilket är det dom gäller för den starkaste av de, som låter den stora massan få snygg till ett rimligt pris, dessutom varför skulle jag som gamer låsa mig till enbart PC, speciellt när jag älskar Jrpg genren och då är det ps4pro som gäller,

Jag hade tänkt vänta ett år till innan jag bygger nästa spel PC, men AMD 1800x/1700x verkar bli dpoasd mycket bättre än vad jag vågade hoppas så funderar på att bygga allt förutom grafikkortet nu i mars för att stötta amd^^

Sorry att det blev wall of text Men min poäng är att om man tittar på PS4Pro för vad det faktiskt är, så är det en prisvärd spelmaskin för 4.2 K, det enda tråkiga är som sagt att jaguar kärnorna håller tillbaka konsolen då grafikkortet är i GTX 980 klass med vissa arkitektoniska vinster också:)

Skrivet av Gen:
Skrivet av marcus8958:

Det är kanske för att du inte har stabila 30fps. Så fort fpsen börjar hoppa känner man av det lättare. Det är just därför seriösa gamers på PC lägger en fps cap där minimum fps brukar ligga.

Eller så köper seriösa gamers en G-sync skärm som går i 144Hz och slipper då oroa sig över fps caps

Skrivet av Cyras:
Skrivet av Gen:

Det som gjorde att jag skaffade PS4an tillsist är de exklusiva titlarna som FFXV, Ratchet & Clank, Bloodborne samt kommande Horizon. Dock skulle jag aldrig köpa Mass Effect Andromeda på PS4 eftersom det finns till PC och kommer flyta på sjukt mycket bättre med mitt GTX1080 under huven.

Innan du springer iväg för att köpa FF15 till PS4, det kommer garanterat komma en PC version. Mod support är också något utvecklarna verkar diskutera. Upp till dig om du vill köpa spelet två gånger antar jag, heh.

Det kanske det gör men Bloodborne, Ratchet och Horizon kommer aldrig till PC Sen är PC verisonen av FFXV inte bekräftad än (även om sannoliketen är stor då de portat de flesta av sina titlar redan).

Skrivet av Dres81:
Skrivet av Gen:

Jag köpte en PS4 Pro förra veckan och kan säga att det inte är lätt. Visst, som någon annan sa känns 30fps på TVn inte lika illa som på 144Hz skärmen vilket gör att 60fps känns som en dröm på TVn. Testade tex Doom demot på PS4 och det flyter på perfekt i 60fps och gör att man verkligen uppskattar frameraten, samma med God of War 3 Remastered. 60fps på skärmen tål jag inte men även det är en vanesak. Fick tex köra DS3 i 60fps eftersom det inte finns något alternativ.

Det som gjorde att jag skaffade PS4an tillsist är de exklusiva titlarna som FFXV, Ratchet & Clank, Bloodborne samt kommande Horizon. Dock skulle jag aldrig köpa Mass Effect Andromeda på PS4 eftersom det finns till PC och kommer flyta på sjukt mycket bättre med mitt GTX1080 under huven.

Så svaret är helt enkelt - nja Man tänker på det i början men det försvinner lite efter ett tag. Förhoppningsvis uppskattar du själva spelet såpass mycket att 30fps eländet håller sig i bakhuvudet.

FFXV finns även till XBOX ONE också så den är inte knuten till Sonys basenhet

Men har en Xbox one och skulle aldrig köpa scorpion visst om den klarar till 100% äkta 4k i 60 fps då köper jag. Men min dator klarar 4k 60fps minst på max grafikinställningar men den vill jag inte ha på tv bänken. Återstår att se. Men ps4 pro aldrig i livet

Jaja, så petig behöver man väl inte vara

Skrivet av Dres81:

The Witcher 3, Rise of Tomb Raider, Elder Scrolls Online, etc...

Witcher 3 i 4K/60fps? Antar att du har 1080SLI annars har jag svårt att tro på vad du säger. Har som du redan läst själv ett 1080 och det klarar inte att driva Witcher 3 i 60fps utan mer runt 45-48fps med allt på Ultra, ingen HairWorks, ingen AA.

Måste hållaed Dress 81 här, att jag förstår inte varför folkklagar, ett ps4 pro kostar mellan en 1/3 och 1/5 av det man lägger ut på din dator och den grafik kvalitén man går för 4.2 K är inte illa, synd bara att den inte innehöll en Ryzen CPU, men jag blev positivt överraskad när jag gick ifrån min speldator till ps4 pro över hur mycket man faktiskt får för pengarna.

Konsolerna är ju i princip datorer nu så jag ser inte hur t, ex scorpion Ska kunna leverera 2160P60 utan att kosta 8 - 10 K, däremot borde utvecklarna framöver har ett alternativ där man kan välja 1080p60 eller 1080p30 beroende på om man föredrar starkare grafik eller högre FPS, och sen måste jag vara ärlig och säga att man behöver inte 60fps på konsol om man spelar med handkontroll, med mus och tangentbord så vill man absolut åtminstone har 60 men med handkontroll räcker 60 fullvärt. Nu kanske det blir en ny speldator tidigare än tänkt för mig få Ryzen verkar jäkligt fräsch, så gick jag välja då skulle jag önska att vi pcspelare slutade jämföröra våra 10 till 24 K maskiner gentemot 4 K spelkonsoler vilka är billiga med dina 4 .2 K vilket är det dom gäller för den starkaste av de, som låter den stora massan få snygg till ett rimligt pris, dessutom varför skulle jag som gamer låsa mig till enbart PC, speciellt när jag älskar Jrpg genren och då är det ps4pro som gäller,

Jag hade tänkt vänta ett år till innan jag bygger nästa spel PC, men AMD 1800x/1700x verkar bli dpoasd mycket bättre än vad jag vågade hoppas så funderar på att bygga allt förutom grafikkortet nu i mars för att stötta amd^^

Jag föredrar upplåst FPS alla dagar i veckan, för om man ligger vid 45 och får framedropp så hamnar man ner mot 40 istället för under 30, dessutom tycker jag flytet är bättre vid 45 än vid 30, och besides, varför skulle man spela på Lite när man har high?? Dom PC gamer som tar paus ifrån PC spelade, så är jag faktiskt förvånad över hur nöjd jag är:? det enda tråkiga var att Ryzen inte hittade in i maskinen, för just nu är det som att para ihop ett GTX 980 med lite nyare teknologier tsm 8 stycken Intel atom klenod, så hade maskinen kunnat haften Ryzen, för med starkare CPU hade den utan problem klarat 60 fps^^

Skrivet av robbis:
Skrivet av sirme91:

Funktionen jag älskar mest med ps4 pro är att man kan gå ner i viloläge närsom, så jag stänger aldrig av ps4a pron längre i prinçip, för då slipper man alla vänte tider med att starta upp och ladda upp spelet och en save, tittar på dig FF XV, extra skönt är att man slipper ta sig ur långa Dungeons för att spara och sen stänga av maskinen om man vill sluta spela. sen är det bara en bonus om jag kan köra från en Lagrings SSD från USB uttaget, jag gick från pcmasterrace och ser inte varför allt är en tävling, då jag är störtnökd med konsoll igen^^

Jag fattar inte riktigt denna funktion. Är den ps4pro exklusive eller?för jag får den inte att funka på min vanliga ps4...

Jag vet faktiskt inte, det kan vara så att du kan behöva gå in på ps4ans energi alternativ, och sen håller man in den runda Sony knappen mellan styrdpsksrns och väljer power och sen bara enter restmode, så kolla din ps4as energi/power settings, och fungerar det inte beror det nog på att ps4 pron har 2 GB extra DDR minne för komprimerad data kan ligga så länge man inte drar ur strömdladden:)

Pinsamt det är 1 GB DDR3 minne extra, pinsamt eftersom jag hållit på med datorer sen jag var 10:p

Skrivet av marcus8958:
Skrivet av sirme91:

Funktionen jag älskar mest med ps4 pro är att man kan gå ner i viloläge närsom, så jag stänger aldrig av ps4a pron längre i prinçip, för då slipper man alla vänte tider med att starta upp och ladda upp spelet och en save, tittar på dig FF XV, extra skönt är att man slipper ta sig ur långa Dungeons för att spara och sen stänga av maskinen om man vill sluta spela. sen är det bara en bonus om jag kan köra från en Lagrings SSD från USB uttaget, jag gick från pcmasterrace och ser inte varför allt är en tävling, då jag är störtnökd med konsoll igen^^

Digital Foundry gjorde test med nya sshd från seagate. Nästan lika snabb som en ssd och ger dig 2tb lagring i 2,5" format för 1200kr. Bra uppgradering. Nu med extern möjlighet är en 4tb extern sshd ett attraktivt val. Hade en sån till min ps4 som jag sålde.

Det lät ju riktigt bra, det blir ju bra mycket mer minne än om jag investerar i mitt favorit SSD när xrucisl för Man kan få 512 GB, för 1300 - 1600 kr så jag ska definitivt överväga SShd, du råkar inte ha en länk till det då min telefon strular,

Skrivet av fzusr:
Skrivet av sirme91:
Skrivet av fzusr:
Skrivet av sirme91:

Synd att de inte bara kan slänga in en option i ps4 Pro om vsync på/av och xtra power on/off vid äldre spel.

Tyvärr är spelen ofta inte frameratelåsta med VSync, utan någon annan form av frame limiter. Det säger ju sig självt när spelet går i t.ex. låst 30FPS men matar ut i 60hz.

Jag skulle anta att de flesta spel som är låsta till 30 fps antingen för att fysikmotorn i spelet är kopplad till frameraten, vilket bara är dumt.

eller för att man inte kunde uppnå högre stabil uppdateringsfrekvens, men jag tar 45 - 60 FPS framför låsta 30 fps alla dagar i veckan så att man hela tiden ligger ovanför 30 fps, denna generation verkar dock ha oundvikliga dippar, låsta 30 FPS eller inte.

skulle det vara så att ett spel med fysiken kopplad till frameraten får "spel" så att säga, kan man alltid slå på original settings igen, gärna med ett alternativ att låta maskinen konsumera mer energi så att konsollens nya styrka orkar att hålla 30 FPS.

TL:DR låt ps4 Pro utnyttja sin kraft till att antingen orka hålla 30 FPS, Eller i fall där framelimitern inte är låst till fysiken låta mig slå av FPS spärren.

Mja, vore trevligt med lite mer upplåst framerate, särskilt i detta fall, eller åtminstone en checkbox i menyn. Å andra sidan har vi PC till sånt, konsol är ju lite tänkt att ge minimalt med alternativ för att göra det enklare/mindre förvirrande för icke-tekniska personer (även om man iofs kommer långt med bra default settings)...

Fysikmotorn säger du? Intressant. Ett spel som iallafall inte gör så är Mirror's Edge Catalyst, det går i 60FPS i stort sett hela tiden, men man kan se att vissa animationer (som har med fysik att göra, typ fallande skrot) verkar gå i 30FPS. Möjligt att andra Frostbite-titlar gör liknande saker.

Ratchet & Clank på PS4 är ju låst i stabil 30FPS, även med Pro-patchen som erbjuds (som höjer grafiken bara). Tycker dock det flyter ganska hyfsat ändå, antagligen tack vare att dom har motion blur som jämnar ut 30FPS-lagget, men det hade klart varit intressant att få prova det i riktig 60FPS eller åtminstone upplåst framerate, nu när vi har boost mode.

Ja jag är jättenöjd med mitt ps4 pro, det är ju bara kolla hur de löst det i FFXV där man i options kan välja två presets, och jag misstänker att varje konsoll generation kommer ha 3 konsol uppdateringar sen xbone och ps4a släpptes så märks det att det inte kommer räcka att ha 1 konsoll hela generationen ut iaf om de inte ska subventioneras med grov förlust.

Så konsoll folket får vänja sig vid att få välja mellan ett par olika grafik presets,

enda tråkiga med ps4an i mina ögon var att de inte valde ryzen för nu är det lite i ps4pron som att de, om man tittar enbart på Tflopsen kopplat ihop ett grafikkort mellan RX 480 och GTX 980 med en åttakärnig atom cpu,

vilket kommer ge oss stora vackra spelvärldar och vackra npcer och monstruösa fiender, Men det kommer inte vara så många av dem i rutan samtidigt.

Såförmodligen kommer ryzen hamna i nästa iteration av Xbox tillsammans med samma typ av minne som ps4an och grafikkrets, kanske lite mer Vega inspirerad. Då jag har svårt att se att de plötsligt går över till Intel/Nvidia då det fortfarande borde vara billigare att låta AMD stå för APUn ensamma.

Det enda jag ser som talar emot för att den ska bli alltför stark gentemot ps4 pron är att då blir det för stort hopp till första Xbone, då man inte alienerar sina första Xbone kunder.

Så beroende på hur mycket Microsoft är villiga att gå back per enhet om de vill ha starkaste konsollen då 4K +/- ett par hundringar verkar vara sweetspotten runtom i världen,

för det var nog inte ett alternativ för Sony när de designade PRO versionen då just Playstation märket går med förtjänst vet jag ej om de har råd att sälja med förlust, så jag tror i framtiden att Xbox 4 och ps5 kommer komma i minst 3 iterationer under ett 12 års spann, och då menar jag inte som Slim varianter uatn jag är övertygad som ex, att denna generation ps4 kommer gå ps4 - ps4 pro - ps4 ultimate beroende på hur väl pron säljer.

Men än så länge har jag inga planer på att återvända till pcmasterrace som gamer på iaf 1 - 2 år.

Varför fanboy epitet existerar alls är en gåta för mig då gamer borde gå före alla plattformar.

Skrivet av fzusr:
Skrivet av sirme91:

Synd att de inte bara kan slänga in en option i ps4 Pro om vsync på/av och xtra power on/off vid äldre spel.

Tyvärr är spelen ofta inte frameratelåsta med VSync, utan någon annan form av frame limiter. Det säger ju sig självt när spelet går i t.ex. låst 30FPS men matar ut i 60hz.

Jag skulle anta att de flesta spel som är låsta till 30 fps antingen för att fysikmotorn i spelet är kopplad till frameraten, vilket bara är dumt.

eller för att man inte kunde uppnå högre stabil uppdateringsfrekvens, men jag tar 45 - 60 FPS framför låsta 30 fps alla dagar i veckan så att man hela tiden ligger ovanför 30 fps, denna generation verkar dock ha oundvikliga dippar, låsta 30 FPS eller inte.

skulle det vara så att ett spel med fysiken kopplad till frameraten får "spel" så att säga, kan man alltid slå på original settings igen, gärna med ett alternativ att låta maskinen konsumera mer energi så att konsollens nya styrka orkar att hålla 30 FPS.

TL:DR låt ps4 Pro utnyttja sin kraft till att antingen orka hålla 30 FPS, Eller i fall där framelimitern inte är låst till fysiken låta mig slå av FPS spärren.

Funktionen jag älskar mest med ps4 pro är att man kan gå ner i viloläge närsom, så jag stänger aldrig av ps4a pron längre i prinçip, för då slipper man alla vänte tider med att starta upp och ladda upp spelet och en save, tittar på dig FF XV, extra skönt är att man slipper ta sig ur långa Dungeons för att spara och sen stänga av maskinen om man vill sluta spela. sen är det bara en bonus om jag kan köra från en Lagrings SSD från USB uttaget, jag gick från pcmasterrace och ser inte varför allt är en tävling, då jag är störtnökd med konsoll igen^^

Synd att de inte bara kan slänga in en option i ps4 Pro om vsync på/av och xtra power on/off vid äldre spel.

Fan jag hoppas det är blir bra, ett av mina favorit spel genom tiderna, så om detta kommer ge mig en anledning att komma tillbaka till spelet i 1920 x 1080 så är jag jätte.glad;)

Fan jag villa jätte gärna se ett Alan awake två med next-gen grafik med max på pc^^

Ooooo jag har velat ha ett första världskrigspel sen jag tröttnade på andra världskriget när jag var 14 och battlefield 3, bf 1942 hade en jäkligt schysst pirat modd så man bara kunde skjuta ett skott i taget och det var jävligt Awesome och mycket mer taktiskt ön när folk sprejjar.

Känns som att detta spel kommer få mitt 980 vars överklock jag är grymt nöjd med 1500 MHz core och 8 000 mhz. Att helt gå på knäna jag hoppas in int det, men köpsuget kanske blir för starkt med tanke på att AMDs artic Islands och nvidias pascal blir första nod sänkninkningwn inom grafikkort på 4 - 5 år då chansen att få se högre predtanfshopp än tidigare ät väldigt stor förhoppningsvis kommer korten överklocka bättre, men jag är orolig för högre strömläckage,

Tråkigt att de känner att de inte vågar/kan finns säkert de här i väst som gillar spelen.

just det här har väl aldrig varit något för mig men jag har en stor förkärlek till anime t, ex

Jag hoppas verkligen star citizen blir som det utlovats, ska bli härligt att glida runt bland planeter, stjärnor och galaxer och låta sig sugas in

Skillat, men vad lär.detta.kosta i Månaden? Och det känns lite,for EVER ALONE!!

De har ju mjölkat kossan som är payday varumärket, värre än något annat jag set i att urholka ett varumärke, så pass att jag aldrig skulle kunna tänka rör mig ett spel i serien igen,