Inlägg av Althox

Inlägg som Althox har skrivit i forumet

Skrivet av waeress:

Synd att Nintendo väljer att göra så här. Känns som dom skapar mer bad-will än good när dom serverar ett perfekt upplägg till "svartabörshajarna" som köper på sig flera ex för att tjäna pengar.

Exakt!

Skrivet av Fr0gg0.:

Blä, fick mail att jag inte kommer få någon. Bokade en halvtimme efter utannonseringen, sjukt. Tycker verkligen Inet skulle hållt sig till max en per kund. Skulle bokat en på alla hemsidor för säkerhetsskull.

Ja, man blir inget annat än besviken (gjorde samma och fick samma svar idag av Inet). Även om det är en "exklusiv" grej så borde väl Nintendo ändå se till siffrorna på efterfrågan?

I am excite!

Nej, käre Breitholtz, spel kanske inte är för alla, men å andra sidan så är inte medioker musik det heller. Sedan när var personliga påhopp ok?

Se stora monster som ska få spö i Monster Hunter 4 Ultimate

Hunt on! Men seriöst, galet bra spelserie.

Gjorde en storchansning här. Fattar verkligen inte vad det ska vara. Men men! God lycka till er alla.

Jag kan hålla med om att skärmen ibland kan kännas något liten, men det är inget som får spelet att lida. Kontrollerna går att ställa in och är perfekt för den som har en 3DS. 9/10.

Unzips wallet.

Vi får inte glömma Cossacks: Back To War. Dock så strular det redan som det är. :/

DICE kan jobba dem! EA vet inte hur man gör.

Jippie! Dags att sprida detta vidare i vänkretsen!

En mer varierande omgivning hade inte vart helt fel. Spelar i alla fall fortfarande glatt Diablo 3 med vänner, ju fler man är desto roligare. Men för jössenamn Blizzard, ta er tid med expansionen nu och fortsätt fila på den redan släppta versionen!

Guild Wars serien är och förblir för mig ett casual spel (med tanke på tid) och GW2 gör det, precis som föregångaren, ett sjujäkla bra jobb på att blanda casual och hardcore spelandet. Varför folk tröttnar förstår jag inte, kanske inte rusha igenom spelet och ta tid till allt istället? Njut!

Låter som en sak TEST skulle göra. Tittar nog på krigen på avstånd i år.

Jag gillar Minecraft, rymd och sci-fi. Må detta vara mitt drömspel?... Förutom den där lilla saken som heter "gratis", brukar sällan vara HELT gratis.

Ett bra betyg. Det lever till viss del upp till hypen man har byggt upp under åren. Emil skriver att Akt 3-4 känns för korta, vilket jag faktiskt välkomnar efter Akt 2 vilken var riktigt lång och kul!

Håller helt med på punkten om avsaknaden att kunna ändra sina färdigheter på det gamla sättet, det blev alldeles för IQ befriande.

Skrivet av joffjoff:
Skrivet av Tybalt:

Jag gissar att sjukskrivningar ökar efter den 15'e denna månad.

Jag gissar på att det bara kommer vara max halva klasser i min skola

Jag kommer att vara en av dem personerna.

Håller mig fortfarande till Settlers 2. S2 > alla andra Settlers!

Åldersmärkningarna finns ju där av en anledning. Vare sig det är film eller spel så borde föräldrar ta sig en liten stund och fråga butiken eller leta upp produkten på nätet för att få en insikt. Tycker det är hemskt då i många fall barn under 10 spelar spel som CoD:BO.

Köpte ettan och gillar det skarpt än idag. Även om jag kommer hänga på låset när Diablo 3 släpps så är det här även ett första dagen köp för mig. *hype hype*