Inlägg av anon21744

Inlägg som anon21744 har skrivit i forumet

1

Vet inte vad jag ska tycka... det ser coolt ut men ändå inte den där riktiga känslan som man fick när man spela det till N64. Men får se hur det blir till vintern då det släpps.

Recension: Rainbow Six Vegas 2

Titel: Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2
Release:19 Mars 2008
Format: Xbox 360,PS3 och PC
Testat på: Xbox 360

Jag tänkte inviga min kära blogg med en recension. I framtiden kommer jag recensera fler spel som ni kan få läsa och kommentera så klart.

Första recensionen blir Rainbow Six Vegas 2, ännu ett Tom Clancy titel i toppform! Rainbow Six Vegas 2 är som 99% av alla gamers vet, uppföljaren fjolårets bästa tactikal shooter. Men det är inte bara en uppföljare utan spelet tar vid före Vegas 1 och fortsätter sen handlingen och till sist slutstriden som avslutar hela Vegas spektaklet en gång för alla. I spelet introduceras en ny huvudkaraktär vid namn Bishop. Bishop får du själv välja hur den karaktären ska se ut, man eller kvinna, afro eller flintis osv. helt enkligt dina behov.

Story Betyg - 3/5
Storyn börjar fem år tillbaka med att Bishop, som är en veteran i Rainbow Six anti-terrorist styrkan, är på ett uppdrag i de snöiga alperna i Frankrike. Där träffar på gamla karaktärer, bl.a. Logan som var spelets huvudperson i att föra spelet. Det blir en hel del strul när en av hans lärjungat gör ett stort misstag och sätter hela gruppen i livsfara. Sen går vi tillbaka till nutid då Bishop sätts in för att förinta terroristerna som härjar i Vegas och en gång för alla och ta reda på vem som ligger bakom allt. Historien går parallellt med Vegas 1 så du får reda på mer information om händelserna och binder ihop det väldigt bra. Man märker att utvecklarna har ansträngt sig väldigt mycket för att man ska känna att man är med i storyn fast de lyckas inte fullt ut. Handlingen är väldigt långdragen och i vissa tillfällen inte speciellt intressant. Slutet blev jag faktiskt lite besviken på. För den där STORA twisten som alla snackar om var inte lika hypad som alla säger. Om jag ska vara ärlig så tycker jag storyn i 1an gjorde ett mycket bättre avslut om man räknar bort cliffhangern men handlingen är långt ifrån usel.

Spelkänsla Betyg - 4/5
Nu ska vi gå in på det allra bästa med det här spelet nämligen känslan. Känslan är en perfektion över allt annat. Du verkligen känner bössan i din hand när du avlossar ett skott som träffar panbenet av din fiende och blodet sprutar. Det är en obeskrivlig känsla som sätter sig på hjärnan. Multiplayern är bland det bästa du kan hitta ute på marknaden. Det enda jag har att klaga på här är att jag saknar någon slags närstridsslag, inte som halo utan som att knäcka nacken på en ovetande fiende. Dessutom så kommer på vissa ställen en hel del bilduppdateringsproblem som stör känslan. Dessutom så fick mina AI partners nått fnatt när de gick förbi en vattenpöl, allergisk mot vatten?

Grafik Betyg - 4/5
Grafiken håller hög klass men det är ingen utstickare. Grafiken liknar den i Vegas 1 kanske något bättre. Vapnen är väldigt vackra och omgivningarna lyser av kreativitet. Det som gör att det är något bättre grafik i Vegas 2 är alla utomhus miljöer, som knappt var med i föra omgången. Karaktärerna är också väldigt detaljrikedom och där med visar Ubisoft vart skåpet ska stå.

Ljud Betyg - 5/5
Som i så gott som i alla Tom Clancy titlar så pumpas spelet med mäktigt soundtrack, Vegas 2 är inget undantag. Pulsen dunkar för jämnan och du får inte många lugna stunder. Ljudeffekterna är bland det bästa i jag har hört i hela mitt liv. Explosionerna, vapnen, röstskådisarna ja allt håller toppklass!

Kontroll Betyg - 4/5
Kontrollen har finpolerats från föra Vegas som nu ger dig en spring knapp som gör att du kan springa en kort stund från t.ex. en granat. Annars är kontrollen väldigt ren och bra. Siktet väldigt lätt att sikta med förutom när du tar skydd bakom något och ska skjuta tillbaka kan siktet bli lite slirigt.

+ PLUS +
Känslan
Röstskådisarna
Ljudet
Multiplayer

- MINUS -
Slutet
Buggar
Några få bilduppdateringsproblem

Gillade du Vegas 1 är det här spelet ett måste. De som planerar att köpa det ska nog ta och spela förgångaren före för att få ut max av storyn. Hade det polarat bort buggarna, bilduppdateringen och fixat till slutet hade det blivit en perfektion. Men spelet är fortfarande en av årets bästa FPS och kommer få dig att lämna den enarmade banditen.

#blogg

Ser ut som att det laggar när man slås...

Ser väldigt bra ut tycker jag! Älskar filmerna riktigt mycket. Blir ett klart köp för min del

Börjar snart...

Ge mig!!!

1