Inlägg av Kuros241

Inlägg som Kuros241 har skrivit i forumet

1
Skrivet av AblacK:

Kan meddela att patchen är försenad några timmar på grund av tekniska besvär.

Otroligt härligt spel så långt

Hej, om jag skulle vinna detta paketet hade det säkrat sommaren och lång tid där efter. Skulle vara oerhört glädjande att få sitta med min son i en hängmatta och studera kartan över Sanctuary för att därefter på kvällningen röra oss inåt och uppleva Sanctuary på TV-skärmen istället tillsammans medans ljusstakarna fladdrar breved.

Kul initiativ, är lätt på!

Skrivet av Jonio:

Jag köpte det här ultimate edition på ps5 och om jag förstått det rätt så ska jag ha någon nyckel jag registrerar på battlenet? Vart får jag tag på den?

Redeem code

Jag vill ha en nyckel till PC!

Skrivet av Alienshade:

Cyberpunk var för mig en rätt stor besvikelse. För mig så är det inte ett ok spel ens utan buggar mm. Strider och uppdrags systemet och Cybernetiken tycker iaf jag är på tok för dåligt. Men jag väntar endå på att få uppleva ev dlc till spelet i framtiden. För själva världen är ok. Däremot så kommer jag inte att köpa några spel av dom på ett bra tag efter att ha släppt ett så uselt spel vid release.

Grym recension, tack! Följdfråga; Du kommer köpa expansionen för detta enligt dig usla spel, men inget därefer från CDPR, är det korrekt tolkat? Om jag förstått dig rätt; anser du dig lurad och vill ha någon form av valuta för det du köpt, och då invester mer i den produkt du ser som usel? Likt när du handlar aktier?

Skrivet av m_g_karlsson:

Elden Ring och God of War. Elden Ring speciellt, ren smörja. God of War satt man mest och väntade på att få spela, cutscenes överallt.

Herrejösses...

PS5 här och redo på fredag!

Psnick: Nmd241

Strategen in game

Jag brukar i vanliga fall bara ögna igenom merparten av de nyheter som kommer här varje dag och sällan ta till orda.
Men jag känner att det är en förbannad skyldighet att ta bladet från munnen nu och hylla dig Thomas och Jocke och alla andra som bidragit till instutitionen som är Svenska PC Gamer. Den känslan man hade på en fredag (om jag inte minns fel) på väg hem från skolan på 90-talet, medveten om att där väntade äntligen ny läsning, den är svårslagen och orepriserbar.

Stort tack för att ni förgyllde min barndom med kvalitativ läsning om allas våran favoritsysselsättning; gaming, och stort tack för de minnen ni skapat med det.

Jag kunde boka en digital edition nu hos elgiganten kl 12. Kommer till elgiganten 7/12 och leveras någon dag efter

Bloodborne

1