Inlägg av Metric

Inlägg som Metric har skrivit i forumet

bara jag som inte kan joina någon server??????

Ser riktigt nice ut, dock lite väl stelt när bilarna svänger. Men det hinner de säkert fixa till innan Release! Tycker det påminner MYCKET om GTA 4 grafikmässigt och hur staden ser ut. Och det är en positiv sak

Ok.. Detta var intressant. Ett spel som Nintendo paketerar med varje Wii.konsol kallar de alltså de mest sålda spelet.. Om Wii sports hade sålts vid sidan av som vilket annat spel som helst.. Hur hade försäljningstatistiken sett ut då?

Man ska inte dömma nånting innan man sett/testat det.. Men med tanke på hur fruktansvärt risigt Saints Row 1 är, känner jag en viss skeptisk känsla till att tvåan kan tillföra mig någon glädje.. Man snackar om vilket spel som är bäst hela tiden, GTA ,SR, Crackdown, Just Cause osv.. Men den magi, humor och satir som GTA-serien har tror jag inte nått annat spel kan klå. Men visst, upp till bevis!

Slont2006: Är du förvånad att Wii presterar sunkig grafik med tanke på vad det sitter för hårdvara i den? Som sagt: "Back to the N64 era. "

ÄNTLIGEN!!

(ironi)

*Slurp!* Vill ha NU!

Skrivet av JayBee:

Så många korkade kommentarer i en och samma tråd har jag inte sett på länge. Men första priset går utan tvekan till halomaki (med redmac på en klar andra plats). Grattis, du har vunnit en livstids /ignore.

Att folk blir så upprörda över att spel begriper jag inte. Har väl en del med mognad och självförtroende att göra antar jag. Som om jag skulle sitta och vara förbannad för att folk spelar The Sims och kalla dom bögar och annat. Vad bryr jag mig om det?

Och Blizzard sen, som vill tjäna pengar och stoppa fusk. Att dom bara vågar!

(För säkerhets skull, med tanke på en del forummedlemmars... vad ska vi kalla det... uppfattningsförmåga, så är det väl bäst att tillägga att den den sista meningen var ironi.)

Lika bra att du vänjer dig med upprörda WoW-fans!

Har sett många trådar runt om på nätet, där WoW-fans skrivit de mest bisarra saker till de som inte håller med dem eller säger mindre bra saker om WoW.

Jag spelar Wow och jag älskar det! Men allvarligt talat, det är ett spel. Inget annat. Man måste kunna ha ett perspektiv utanför WoW med och inte ta illa upp så fort nån inte tycker som en själv.

Jag skulle också ha stämt dem om jag vore Blizzard!

Nosnos: thanks god! Trodde jag missat nått där att det inte skulle komma till PC!

dyb: Va? Kommer det bara till 360?

Vart är Command and Conquer 3?? Det är då iaf ett spel som jag längtar sjukt mycket efter. Någon forumledare som kan svara på det kanske, vad ni känner och tror om detta spel?

Skrivet av Frazz:

Gnäll gnäll gnäll! Att ni orkar...........

Ja precis! För det är ju bättre att göra som du gör, att gnälla på de som gnäller.

Nosnos: Ok du må ha rätt. Men när interfacet är så pass påtagligt likt som det i WoW kan man börja fundera vad de är ute efter..?

Night Hawk: Precis! De hade kunnat producera bra, fantasifulla, underbara, fantasktiska, beundransvärda och magiska spel.
Istället gick EA på linjen: Massproducera spel oavsett hur dåliga eller oklara de än är. Men framför allt så gör de spel utan den minsta gnutta kärlek, och det märks!

Jag har slutat räkna hur många spel som jag slängt i soptunnan eller sålt iväg för en femtilapp som kommer ifrån EA. Men sedan hösten -05 bojkottar jag dem, och köper inte en pinal från dem. Kan uppfattas som fjantigt, men ack så viktigt för mig.

Sen det faktum att EA köper upp små spelföretag som skulle kunna ha en lysande framtid och släppa många bra spel. Men när EA står där och viftar med en gigantisk summa pengar så kan jag förstå de små spelföretagen som tyvärr säljer sig själva allt för lätt.

Undrar hur spelvärlden hade sett ut, utan EA på marknaden?!
En sak är då säker: Det hade inte funnits lika många patchar eller oklara spel på marknaden.

De kan ju lika gärna döpa om spelet till: "har försökt efterlikna WoW så mycket det bara går för vi har inga egna idéer, men vi misslyckades rejält." Aldrig att detta blir en "WoW-dräpare"!

VHEA!*

*Våga hata Electronic Arts!

( Hoppas jag inte gör någon upprörd ;D )

Hade feta problem med att få ner patchen från Blizard! Lite över 3 mb tog typ 25 min, för han stod bara å hacka. Men nu vet man att alla patchar man behöver finns här på FZ!

Force Feedback till Playstation 3 trots allt?

Nice!

Och Påven har säkerligen spelat massor av spel i sitt liv förstår jag. Han har garranterat maaassor av personlig erfarenhet av datorspel och TV-spel. Om jag säger CS 1.6 eller BF2 så vet han precis vad jag menar och börjar genast rabbla upp vilka vapen och banor som finns i spelen. Undrar vad han är för ras i WOW föresten. Warrior? Nja, jag vet inte jag, kanske mage. Gubbfan!