Inlägg av mrfreeze

Inlägg som mrfreeze har skrivit i forumet

1
Skrivet av cRYPT0NiT3:

Hej!

Efter att ha spelat lite olika klasser i nya WAR kan jag inte annat än att säga att Mythic har misslyckats något kopiöst!!!

Jag kan bara hålla med till 200%

Kul att du orkade skriva allt så jag slapp det själv.

Spelet är daterat så in i norden. Jag har en monsterburk så det här spelet borde vara snyggt och polerat rent grafiskt, men detta är tyvärr det sämsta jag sett på mycket mycket länge..Puhh.

När man tex skjuter med sin pilbåge syns inte pilen och linan, animationen och rörelsen finns inte med...hmm.

Är någon intresserad finns både mitt Warhammerspel och Age of Conan på blocket nu, så slå till, bra priser.

Ni är alla bortskämda snorungar. Vad vet ni om spelet egentligen.

Om du har har en briljant affärside, vill du då sluta tjäna pengar. Ska Coca cola sluta sälja cola.

Halflife hyllas till skyarna men det är ju samma skit de med, eller varför inte ta Grand Theft autosom exempel, extremt nyskapande. Varje del är så himla annorlunda:=

Quake wars yeah!

OK, spelkänslan är där men spelet håller riktigt dålig klass. Grafiken är piss, detta spelet ska hålla i flera år och det är inte bättre än detta.

Dom har inte lagt ner något arbeta alls på ljuden i spelet, skrämmande dåligt.

Jag är grymt besviken. Jag är ingen Quake-person det är bara att konstatera. Quake 4 sög också om jag minns rätt.

Man får se saker positivt, det kan bara bli bättre.

Längtar efter att få testa:):)

Grafiken i detta lir är helt underbar. Det är nog bland det bästa jag sett. När man fick en glimt av öknen och himlen, riktigt snyggt.

Jag sitter på ett 7900gt och kör med 1280x1024 på max inställningar och det flyter riktigt riktigt bra.

Det enda negativa jag kan komma på är att det känns ändå lite instängt. Jag tycker mera om öppna miljöer och natur med träd och sånt.

Jag kan inte riktigt förstå all skit Dice Kanada får ta emot. Att programmera kan vara enkelt om man gjort det rätt från början. Prova att gå igenom någon annans kod i C så får ni se hur lätt det är.

Kanske Dice Sverige skulle provat att göra det rätt från början istället för att lasta över allt skit till kanada, titta bara på serverbrowsern (sämsta jag nånsin sett).

I min mening tycker jag BF vietnam är ett riktigt bra spel med mycket färre buggar än BF2. BF- vietnam är från kanadakontoret vad jag vet.

Om man nu ska diskutera boosterpacks tycker jag att en hundring kan det vara värt att prova lite nytt. Man behöver inte dra för stora växlar av det.

Spelet är helt klart mycket välgjort och snyggt. Om du tyckte om HL2 när det kom så är detta ett givet köp.

Jag tycker ändå att man kunnat gjort mer. Spelupplägget är mer demonstrativt, att visa source-motorns funktionalitet och överlägsna prestanda.

Folk säger att det är en bra handling och det kan man ju hålla med om. Problemet är dock att spelaren inte kommer åt denna känsla för att allt är så styrt. Går du genom en dörr kan du knappast återvända det är bara fortsätta framåt mot nästa zombie som attackerar.

Detta är som sagt en smaksak men utvecklingen borde gå mot en mera fri spelkänsla som ex. OBLIVION, dvs att kunna interagera med omgivningen.

Var bara tvungen att regga mig för att ge synpunkter på HL2-tillägget.

Man kan säga så här, grafiken är helt underbar men det är väl det enda.

Fantasin har verkligen nått botten i detta tillägg. Så fruktansvärt stelt och linjärt upplägg. Man är som ett litet barn som leds genom spelet på totalt upptrampade stigar, det finns egentligen bara en väg att gå hela tiden.

Tyvärr så tror jag att denna typ av spel är på väg bort. Det finns ingen känsla av mystik eller spänning för du vet hela tiden vad som händer. AI är fruktansvärt korkad, spelade på högsta svårighetsgraden men gubbarna är så tafatta.

I jmf med oblivion, trots att det är olika typ av spel suger detta kraftigt. Ärligt talat så föredrar jag spel med lite mer innehåll än små enkla uppgifter man ska lösa. Uppgifterna i HL2 är på en apas nivå. Typ: Boll i stora hålet eller ska jag kasta den utanför, jippi jag lyckades.

jag gav det iallafall en chans........

1