Inlägg av knight22

Inlägg som knight22 har skrivit i forumet

1

2023 kommer gå till historien som året då Indie-spelen på allvar började hävda sig. Dave the Diver är årets spel, klart bättre än alla totalt förutsägbara AAA-titlar

Skrivet av Mo0rbid:

Är det värt att spela om inte är ett Harry Potter-fan?

jag tycker det, är inget stort HP-fan men spelet är väldigt vackert och underhållande att spela

Bloodborne är ett riktigt mästerverk, det är många år sedan man spelade det, men man minns vissa delar av spelet som om man spelade det igår.

Skrivet av wibbe44:

Bästa Bond hittills är GoldenEye 007 till N64 hands down.

Nej allra bäst är Licence to kill från 1989

M.U.L.E. på commodore 64 eller 8-bitars Atari

https://www.youtube.com/watch?v=h6ByRXZCg9k

När får vi ett Sherlock Holmes-FPS?

Monkey island 2

Utan tvekan Blood
Allt annat är skit i jämförelse

World of warcraft

Jag jobbar hemifrån och det är väl OK några dagar, men sedan kryper man på väggarna. Jag förbluffas över hur oansvariga många är: man hostar helt öppet utan att visa hänsyn, en del går inte i karantän när sambon är smittad etc etc.

Game of thrones är en överskattad tv-serie, jag tappade intresset under säsong 3

Jag föredrar definitivt Classic, utan utmaning och nerv blir spel tråkiga. Om man inte gillar sånt kan man spela Candy Crush istället.

Supercars 2 på Atari ST/ Amiga

Det gäller att hitta rätt spel. Jag har i vuxen ålder (40+) fastnat i Souls-spelen, spelar de lika intensivt som en del spel man körde som ung. Däremot tröttnar jag snabbare på de spel som bara kommer i uppgraderad version (typ Civilization). Det finns så oerhört mycket nytt som är bättre än det som fanns för 20-30 år sedan, men det gäller att hitta det.

tycker vr-versionen av Fallout 4 är enastående. Det ger en oerhörd inlevelse att traska omkring i Fallout-världen i virtual reality. Jag är redan uppe i ca 30 timmar i spelet, värt varenda krona

kluven till detta. Ps2-versionen är mer drömlik vilket passar spelet, det blir inte nödvändigtvis en bättre spelupplevelse av höguppläst grafik och lång draw distance

inte helt korrekta frågor

Nu var det ju inte sensible soccer som uppfann fågelperspektivet, det var ju Kick Off som kom några år tidigare. Sensible Soccer var ju i princip en Kick Off-klon, och Kick Off borde naturligtvis ha nämnts i quizzen.

Dessutom kom första versionen av Sensible Soccer till många fler format än Atari ST + Amiga + PC.

Jag håller med om att Horizon Zero Dawn är överskattat. Visst, fienderna beter sig på ett innovativt sätt. Men förutom det är det väl inget banbrytande, grafik och ljud är bra men inte mycket mer än så.

någon som kommer ihåg CBI? det var spännande att ringa killen där och beställa saker

1