Inlägg av anon32476

Inlägg som anon32476 har skrivit i forumet

Anthrax var så sjukt bra

Skrivet av SWEBarb:

Väldigt bra för att vara gratis, synd bara att efter några banor så är det inget kul längre.

Precis, men sen så kan man ju försöka speedrunna på normal vilket är skitkul.

Skrivet av ThreeZool:
Skrivet av Mr. G:

Därav uttrycket "nästan". Å andra sidan är den frågan hyggligt irrelevant i dagsläget för privatpersoner eftersom IPRED inte ens har fungerar i realiteten med domslutet mot Telia (?) i åtanke. Men visst, det är ett vallöftesbrott; ett av de få.

Bensin skatten? som HÖJDE den istället för att sänka

den höjde dom väl bara för att folk ska tro att dom gör bra saker för miljön antar jag, men jag tror den hade blivit sänkt om det inte var för finanskrisen.

om jag minns rätt så är drygt 70% av bensinpriset enbart skatt!!

är inte ipred en del av ett eudirektiv?

Skrivet av Jozo:

Jag tycker inte att titeln på serien stämmer. Man lönnmördar ju knappt någon...! Nej, då föredrar jag Agent 47s äventyr när jag vill stilla min "lönnmördartörst"

lönnmördare är inte den korrekta översättningen för assassin, utan lejd mördare är en mer korrekt översättning.

jag tyckte dom 2 episoderna var roligare än orginalet

När jag såg Avatar så tyckte jag att den påminnde om nån film som jag har sett tidigare men kunde inte komma på vilken film det var tills en kompis till mig sa att det var typ samma story som Pocahontas fast med utomjordingar istället för indianer. Jag vet att det finns fler filmer med samma story som dessa 2 filmer som tex Tarzan.

Det som var häftigt med Avatar var att den var så bra animerad, men storyn fastnade jag inte utan efter två timmar att den hade börjat så satt jag och väntade på att den skulle sluta.

Skrivet av daskedennis:

Att Vista skulle hamna på förlorarlistan var ju ingen hög-oddsare direkt... Sämst!

Vista var faktiskt så dåligt som dom flesta påstår. när jag väl hade vant mig vid det så var det faktiskt en pina att använda datorer som hade XP installerat.

Skrivet av MFC:
Skrivet av Fenix:
Skrivet av Gullefjun:

Att se facket, med sina maffiametoder, helt maktlösa inför GM, har stort underhållningsvärde. Förutom att SAAB tillverkar produkter som ingen köper, bär facket med dess krav och metoder direkt en del av ansvaret för varför folk tvingas bli arbetslösa.
I ett land där Lasse som hoppade av högstadiet och nu jobbar på bandet ska tjäna lika mycket som akademiskt utbildad personal på utvecklingsavdelningen och dessutom ha flerprocenting löneökning varje år, krävs det inga raketforskare för att se hur det blir svårt att bedriva lönsam verksamhet.
Jantelagen kommer bli Sveriges undergång.

Sluta nu med "maffiametoder".. utan facket skulle vi ha samma lönevillkor som på 1900-talets början. De där "flerprocentiga" löneökningarna äts upp av stigande priser och jämfört med chefernas bonusar är det en piss i havet.

Håller faktiskt med.. blanda inte ihop radikalvänsterns åsikter om att ALLT ska ägas av staten o arbetsgivare är satans avkommor o annat skit som sånt folk kan vräka ur sig.

Facket har spelat en viktig roll i att utforma de lagar och regler som vi har idag. Vissa saker kan man tycka vad man vill om.. *host* LAS *host* men utan facket hade ni troligen inte haft OB-tillägg, semester eller möjlighet att vara ledig för vård av barn.. finns många exempel på saker som facken faktiskt kämpat för och som betyder något för oss. Sedan finns det en sida av spektrat som är mindre tilltalande i fackens historia men det får väl andra ranta om isf.

EDIT: tycker dock inte ens att staten ska RÖRA SAAB.. än mindre ta över det för att avveckla.. nåja.. min rant

Det är inte så mycket kvar av facket i LO utan det har mer och mer blivit en "Elit organisation" som inte bryr sig så mycket om sina arbetare som tidigare. Dock bryr dom sig när det gäller kollektivavtal (se Salladsbaren) eller om ett företag ska läggas ner.

Skrivet av Oneone:

de borde ju lösa problematiken med att spelen blir större och större, vafan ska man få 10st dvds medan 1 Blu-ray till ps3? verkar rätt korkat.

precis

Dom DLC som släppts till GTA IV har ju varit grymma, och jag hoppas att DLC:n till AC 2 kan vara lika bra

Shit va coolt det hade varit och spela FPS med denna typen av teknologi

Det är bara Morrowind som saknas på listan annars är den ganska komplett

En förebild får inte vara för bra?

Det är bara kulturmarxister och ärke feminister som bryr sig om detta. Själv bryr jag faktiskt inte om vem som är på ett omslag till en tidning och om personen är retucherad eller inte.

hahaha

God Jul. det ända som saknades i videon var en mullning på John

Skrivet av Jee:

Tycker att ni borde göra en tv-serie och släppa ett avsnitt en gång i veckan.
"Redaktionen"

HAHA!!

jag hoppas detta hamnar i julkalendern

Cocking mama 3 då!!

Skrivet av Neonxz:

Mjo... förstår varför Chuck har uppehåll tills i mars nu iaf ^^ Jävligt nice röstskådespelare det fått med, vill ha!! NU!!

Chuck börjar den 10 Jan