Inlägg av d0e

Inlägg som d0e har skrivit i forumet

grymt att dom gör nåt åt 2d fighting liren och inte slopar den helt för 3d.

Det här pratet om grafik. Ni som säger att grafik inte höjjer ett spel, utan det handlar om spel kännsla. Sitt och säg det om 6 år när ni spelar eran wii när vi andra sitter med ps4 och xbox3. Grafik gör mycket. Ett snyggt spel gör så att du vill sitta ner och spela. Låter som en dålig bortförklaring bara för att inte känna sig träffad. Det är 2007 nu. Grafik är allt. Gå och lira super mario på nes ni.

Nyheter i firmware 1.6 till Playstation 3

jaktash! Måste ha en bra brandvägg till ps3an. Nån som vet en som funkar bra ? Vill inte få nåt virus när jag surfrar the webb on inet lixom.

skön läsning. Det behövdes Du har nog gjort det som många av oss skulle vilja göra. Dansa utan alkohol som i mellanstadiet-discot. Ska lägga det här på minnet.

Inte konstigt att det är kö hos glocalnet. Kiss bredband. Olika
för alla. För mig funkar bbb strålande. Glocalnet hos en annan = skit.

Det där med dåligt bemötande med support har självklart inte alltid skett. Oftast när det är problem som dom ger dålig kompensation eftersom ska man som kund behöva betala varje månad ska det fungera varje månad oxå. Skulle dom ösa på med lite kompensationer skulle det va en helt annan femma. Den sa d skulle ske samma dag, inkopplingen alltså och att en uppsägning av abonemanget skulle behövas innan dom skulle kunna flytta över det. Det är möjligt med telestation. Att det tar tid. Låter ju knepigt att d ska behövas. Nackdelen med adsl. Har själv flyttat över ett bredbands abonnemang med b2 och det tog sina dar men dom lovade och hållde mer än glocalnet. Alltid haft bra support hos dom. Är det nåt fel så står dom för det och bjuder igen det utan tjafs osv. Helt rätt som företag.

Därmed min frustration mot glocalnet som företag

Inte kul att se att tjejens sista pengar på några lax går dit och det funkar inte som det ska. Faktura på faktura som hon visat mig att det har betalats och endå får en påminelse.

dom håller inte vad dom lovar och endå ska dom ha pengar för en produkt som inte fungerar. Allmänt tröga på supporten. man blir runt kopplad till fel ställen. Hända mig 3 gånger sist. Vill bara säga upp det utan tjaffs men uppsägningen finns där och då kan dom göra lite hur dom vill verkar det som. Det är min uppfattning. Är inte så inne i det men tjejen ringer mig och så får jag ta tag i grejerna. Hon har själv suttit o pratat flera gånger och samma visa där. Telefonen och bredbandet var hon tvungen att säga upp i den gamla lägenheten som ligger på samma plan. 2 meter ifrån den nya för att flytta över. Låter inte logiskt. Skulle ha blivit inkopplat i onsdags innan kl 16:00. Gått en vecka nu och fortfarande ingen kontakt i telefonutaget. Det här här bara en bråkdel av allt.

Blir att kontaka konsumentombudsmannen. Behövs det inga bevis på vilka fel dom gjort ? Annars blir det väl bara ord mot ord och det vet man ju hur det kommer gå. För inget verkar ha registrerats i deras data bas heller utan det är en Format C: där. Soppa undan bevisen.

Glocalnet. Vad är det med dom ?

Tjejen har använt glocalnet nu i mer än 1 år och det har varit katastrof. Först fick vi vänta 6 månader innan vi fick det och nu håller dom inte alls vad dom lovar. Inget funkar som det ska. Det ska flyttas till en annan lägenhet. Pengar ska dom ha under tiden det inte fungerar alls och allmänt så känns det som dom blåser en hela tiden och njuter av det. Jvla skämt bolag. Ringer man dom blir man bortkopplad hela tiden och tillslut så ruttnar man. Vad ska man göra igentligen ? Gick på nitet att uppgradera från 8/1 till 24/1 och där slank det med 12 månaders till uppsägning som kärringen inte alls sa i telefonen. jiha. Nu har tjejen ingen telefoni eller bredband alls och endå så fick hon nu i dagarna en till räkning..... blir så sur på dom. Vart ska man vända sig ? eftersom dom fullständigt verkar skita i en då man ändå är bunden i några månader. Ta skiten, betala för skiten eller betala återstående tiden och stick. Inget av dom känns lockande direkt

Pengar ska dom ha men servicen som kund. Vart fan finns den ? Keffaste bolaget någonsin. Och dom hustlar så uppenbart. Trött på det nu. Aldrig någonsin fått så dåligt mottagandet från nåt annat bolag som glocalnet aka lågalnet.

lol

Äntligen bra nyheter babes. Det kostar att ligga på topp vettö

Nu är det krig.

KLART JAG ÄR IRRETERAD PÅ MIFFOS

Alla som dissar ps3an ska få en gummi plugg nånstans där solen inte skiner innan det står skrivet på tavlan hur det gått.

Tror på sony bara. Och microsoft. Gillar deras båda maskiner men på senaste har det varit mycket sony bashing som jag inte förstår. Både ps1 och ps2 slog hårt. Likaså lär det göra med ps3. Kolla screens på spel? SVårt att göra spel ? Vilka dummies säger det. Verkar inte veta vad dom säger eller betalda av dom andra bolagen. Pc = maskin. Jo visst. Allt har väl en processor och allt vad det innebär. Säger inte det utan bara att vissa ska förstå att sony har gjort nåt nytt som dom alltid gjort t.ex betamax, minidisc, blu-ray osv osv. Ge det tid. Du får en blu-ray spelare på köpet. Såg en sån på mediamarkt. Kostade 10k bara den. Tänker man efter är ps3an inte så dyr endå. Spara 2-3 månader nu och du har din ps3. Nough said.

Menar processorn och minnet ungefär. Är inte det likt en pc ? Medans sony gick den nya hårda tuffa vägen och gjorde nåt nytt t.ex cell processor och allt annat. Läser man det tekniska förstår man 10 procent av allt. Därmed är det självklart svårt att t.ex programera ett spel till den då den är så pass. Kan tänka mig att 360 är lika easy att göra spel till som pc med directx9

PS3 OWNAGE! Gillar det jag läste. Hur många kärnor har ps3? 7?

Maskinen är helt ny i sitt slag. Microsoft har ju bara tagit PC delar och tryckt in i ett skal medans ps3 har ny hårdvara som visst kan va knepig att utveckla till ibörjan när den är så pass ny. Knappast senare med tiden då alla lärt sig.

Var d inte samma prat om ps2an ibörjan ?

kaffe? ha ha.. ha.. h.. aaa..

vill ha. Gillar man fighting spel så är vf5 ett måste

modernatur är sne nu :z

yep yep min pappa är bättre än din pappa

`Nu blir det ingen wii bara för det. Iaf inget jagandet tills d lugnat ner sig.