Inlägg av d0e

Inlägg som d0e har skrivit i forumet

Det här verkar bli det spelet som faktist kan få en att börja ta upp hardcore spelandet igen.

han ser fett veck ut med sina ica påsar under ögona så förstår att pressen är hård både här och där.

Vad framkallar epelepsi? Har våra förfäder kört hårt på 70 talet? Inte för jag har epe. Slutet är nära

otur för dom med epelepsi. Otur för dom med pollen allergi. otur utan v1agra. Vi riktiga män vi tål att springa runt i ett rum med strobben på

Är det bra sk1t eller ? Bara massa snick snack om ingenting om nyheten. Cirkus ja. Internet gör folk till iq badboll aka idiocracy

Ser riktigt tungt ut. Som en grymt bra hollywood film baserad på japansk hårdkokt manga action. Kommer gå bra för ps3an. Helt klart. Går det att trycka förbi sekvenserna ? Finns inget värre än att se samma sekvens om och om igen efter 3e gången gillt.

fuck. inte skrämmas så. Var nära att ringa farsan :/ pinsamt d vore =D eller varför bara en farsdag?

Kan bli hur coolt som helst.

http://www.noob.com/ - Ed Boons egna hemsida. Markera hela sidan och läs underst

http://www.worldscollide.com/ - kolla ögat på sub-zero

Kommer såklart va nån form av fatalitys fast någott nytt, kanske man gör någon avslutning mitt i en combo lr nåt. Vem vet. Soft att dom håller på med ett nytt MK spel hur som helst.

Skrivet av henkka:

Med tanke på hur urusla dessa personer är på att koda (stalker är bland det "buggigaste" som någonsin släppts) och hur länge ett enda spel tog så lär Xbox360 vara ett museiföremål innan de får ut ett spel.

haha den var bra

K8N Neo4-F (PCB 1.0)

Undrar över en sak. När jag beställde kortet från kompletts fyndavdelning så rullade det ett platinum bios.

Uppgraderade till nyaste (neo4-f modellen) och nu är det en annan bios logga. Ett flygande tefat istället, najz. Avaktiverade den ganska fort. Kan man ha fått ett K8N Neo4 Platinum (PCB 1.0) istället tro ? Vad är skillnaderna mellan dom 2 ?

fint

Äger inte microsoft en liten del av dom flesta företagen. Har jag fel eller stämmer det att microsoft äger en del av apple, EA ?

Låter vettigt. Fler möjligheter till latex.

Skrivet av Vantskruv:

Mortal Kombat är nummer 1 av alla fighting spel. Det enda fightingspel som jag tycker var jämställt med Mortal Kombat var OMF2097 (One Must Fall 2097). Ett robotfighting spel där man spelade i karriärmode där man kunde uppgradera sina delar. Underbar känsla i detta fightingspel!

http://wiki.fz.se/One_Must_Fall:_2097

Kommer ihåg det liret

same same. Mortal kombat for life, eze. Gör det tjockt grotesktigt med unreal 3 motorn med maffiga onda gubbar. Där knäckte killer instinct mortal kombat 2/3... grafiskt...

UUUUUULTRA COOOOMBO!

Kunde göra 100 hits kombo med cinder Fin bugg.

Ultra kombo med flying snurr kick. Vänta... fram fram punch. Fram, ner snett neråt kick. Tider.

Snuskigt snyggt lir. Kanon. Kommer flyta bra med Hercules Radeon 8500LE.

Ni med X1950GT Kort

Vilka drivrutiner funkar bäst för er som har sapphire x1950GT 256 mb? Har provat några versioner av catalyst och får grafik buggar i spelet, i vista. Är värre än vad det ser ut. Vad kan det beror på ? Är skit tråkigt eftersom jag just fått det.

error

Tycker oxå den nyvarenda designen funkar helt okej. Man har vant sig. Enkel och clean. Men visst alla ska framåt. Bara det inte blir som ign. För mycket kludd kludd.

Pajjas maskin. Kul den första veckan. Och vad är det för spel ? Nintendo hysteri, billig men är den så billig endå ? xbox, ps3 är det som gäller om man är äkta gamer för branshen luktar häken.

Jvla rörelse makapär. Vill jag gyma går jag till gymet. Har haft en själv sålde den efter 2 månader. Är ingen konsol nisse längre. Blir det en maskin i framtiden blir det xbox helt klart. Den har gryma spel.

Kontakta min kompis burr. Nu gör jag det här utan hans medvetande men man vet aldrig. Har han tid/ork så kanske.

Här är hans sida.

http://www.pixel8.se/