Inlägg av speglosa

Inlägg som speglosa har skrivit i forumet

1

Fick via kundtjänst beskedet att min XSX skulle skickas via Bring "nu i eftermiddag" med kollinummer och allt, och garanterat levereras imorgon. Fortfarande ingenting, och nu har kundtjänsten stängt för dagen. Man blir ju inte lite trött på Elgiganten. De flesta andra verkar åtminstone fått det skickat vid det här laget, eller är någon annan kvar i samma sits som jag?

Skrivet av DrDoom:

Inte hört nåt från Bring och Elgiganten står bara "reserverad" än, så hoppas fan den kommer innan min kebabrulle är slut!

Hoppas på pengarna tillbaka för den här inte-vidare-expressfrakten så kan jag köpa mig en egen rulle.

Skrivet av Stevoo:

Kan det vara så att de som bor i lite större städer kommer får sina utskickade i morgon. Jag bor i Stockholm och har inte fått någon bekräftelse från Bring. ( Beställde den 22 september från Elgiganten, fick bekräftelse mejlet klockan 11:02 samma dag, expressleverans)

Samma här, bor i Stockholm och har ännu inte hört något. Förhoppningsvis räknar de med att expressleverans = samma dag för storstadsbor och därav inte postar förrän imorgon.

Skrivet av DrDoom:

Har ett paket från Elgiganten att hämta ut. Håller tummarna, har beställt både ACValhalla och Xbox Series X. Spel brukar komma i brevlådan så hoppas på krama xboxen om en timma eller så.

Beställde också båda, men Valhalla fick jag hämta ut redan i förrgår. Hoppas på maskinen imorgon. Lycka till!

Min XSX från Elgiganten listas fortfarande som reserverad och mer än så får jag ej reda på. Någon som fått sitt ivägskickat från giganten? Förbokade så gott som sekunden det var möjligt. :/

1