Inlägg av Gurt

Inlägg som Gurt har skrivit i forumet

Skrivet av Nemo:

Fantastiskt vad rappa sidorna är. Grymt jobbat!

En dum fråga... När jag går in i en forumtråd, hur hoppar jag till första olästa meddelande? Förut fanns det en stjärna jag kunde klicka på men jag kan inte hitta någon sådan funktion. Antagligen bara jag som är trög.

Skrivet av jreklund:

Den funktionen följde inte med i det här projektet, så du är inte dum för att du inte hittar den. Vi har inte introducerat någon ny knapp/symbol.

Lägger till ett svar här, för att hoppa direkt till första olästa meddelandet i en tråd kan man klicka på brevet (i forumet) eller kommentarsrutan (i Nytt i forumet-boxen) Det finns dock ingen knapp kvar inuti själva forumtråden.

Skrivet av Jiminy:

Finns det något sätt att ställa in så man kan se hur många sidor som finns i en tråd? Innan så såg man typ ”Sida 1 av 9” men nu ser man bara pilar för <<första <föregående nästa> och sista>>.

Vet inte om det är någon livsviktig funktion direkt men bara så man vet om man har 4 eller 40 sidor att kolla genom innan man ger sig in i diskussionen 😅

Vi kikar faktiskt på en lösning där men jag kan inte lova någonting!

Skrivet av Theade:

Jag vet inte, känns bara som att man snabbt vill till snabbsvaret, och vara kvar på den sidan/nivån. För att sedan eventuellt rulla upp för att läsa lite.

Är beredd att hålla med dig, jag ska se vad vi kan göra

Skrivet av Arcadia:

Ni kanske missade mitt förra inlägg, så jag formulerar om det: i förra forumet så såg jag inte folks signaturer. De känns överflödiga. Går de att stänga av i nya versionen?

Sorry, jag såg ditt inlägg och antecknade det i vår framtidslista men gav aldrig ett svar! Just nu går det inte att välja men vi får kika på om det kan bli ett alternativ framöver.

Skrivet av Theade:

Super bra! Mycket fint gjort och små ändringar (runda fina ikoner). ❤️

Jag har ett önskemål (mobil) och det är att bredvid ”Skriv svar” om man kunde göra ett ankare med en pil neråt eller ”Snabbsvar” så man kan komma direkt till snabbsvars rutan utan att behöva rulla ner hela sida.

Jag gissar att du tänker på Skriv svar-knappen längst upp på sidan vid trådrubriken? Ja kanske det. Är det något speciellt som du använder snabbsvar till som den dedikerade svars/förhandsgranskningssidan inte duger till?

Åh äntligen, spelet jag har drömt om sen jag läste första boken som liten. Hoppas verkligen att det blir bra.

Just i fallet SweClockers var desktop och mobilsida såpass olika att vi var tvungna att göra en del större förändringar i designen för att förena versionerna till en. Vi passade också på att testa andra förändringar när vi hade möjlighet att testa skarpt, men det var (och är fortfarande) en beta och ingenting som är skrivet i sten.

På FZ har vi lärdomarna från Swec samt helt andra förutsättningar att gå efter. Vi har en helt annan grund med tydligare designmönster och två sidor (desktop och mobilt) som är mer lika varandra utseendemässigt. Jag tror att övergången kommer att bli smidigare här Var gärna med och testa när första feedbackvändan drar igång och hjälp oss!

Jag vill söka jobbet pga videon! Och då jobbar jag redan på Geeks. Kan bli svårt.

Ohh, det här hade varit kul. Har spelat igenom spelet två gånger redan (platinum trophy!) men kan säkert lägga 100 timmar på en till genomspelning om det ska vara så. Det som gör mig mest glad är att alla som inte äger en PS Vita kommer kunna spela!

Skrivet av uberpwnage2.0:

Jag tycker personligen att Facebook:s variant fungerar bra. Möjligen att man i det här fallet tar bort skratt- och arg-emojin. Inget fel med att skratta, men från egen erfarenhet används den lika mycket för att göra narr av någon som att något faktiskt är roligt.

Bra input Vad tycker ni andra?

@Gras Jag tycker att det låter kul, men då hålla nere på det negativa som @mrFluffy säger. Jag tror också att det bidrar till en trevligare stämning! Men att reagera med skratt, hjärta, förvåning, tårar etc tror jag kan vara något.

Vilka reaktioner/emojis tror ni på?

Skrivet av keffkebab:

Skickade en fråga via shop-sidan angående ärendet. Tack för informationen @Gurt, min musmatta måste ha fallit mellan paketen på något sätt då... =(

Det låter inte bra! Jag ska peta på shop-ansvarig och se vad vi kan göra håll ut!

Skrivet av keffkebab:

Vet att det här väl är fel forum, men hur går det med SweC-musmsttorna? 🙄

I övrigt kan jag rekommendera! Riktigt bra kvalité på kläderna!

De började skeppas ut i början av året! Verkar som att det finns några kvar, hög tid att beställa om man vill ha en Bifogar en länk till produkten.

Skrivet av jbx:

Animal Crossing för min del, hittills den enda som kryssat i de...

Jag är på din sida! ser dock också väldigt mycket fram emot Persona 5 Royal.

Skrivet av Jozo:

Blir det någon uppdatering till originalspelet, eller är det ett nytt spel?

Jag har P5 ståendes i hyllan, men har inte hunnit att börja spela det.

Precis som @Belfry säger, det är inte DLC utan ett helt nytt spel. Kan alltså vara vettigt att vänta på P5R innan du påbörjar spelet du redan äger. Men såklart typiskt att behöva köpa spelet en gång till!

Skrivet av Loevet:

Edit: jag vet så klart inte om Royal blir en förbättring, men med Atlus historik av rejält förbättrade utgåvor (P3 FES, P4 Golden) känner jag mig ganska säker i det förutfattade intrycket

Ja precis, jag skrev "förbättrad version" i första inlägget för att Atlus själva kallar det för "enhanced edition". Känner mig dock ganska säker på att det blir bra med tanke på att det är hela originalspelet + extra innehåll som (från vad jag har sett) verkar väldigt lovande

Skrivet av Belfry:

Ja, det känns långt kvar till 31/3. Men jag vet inte hur sugen jag skulle vara på att spela det om jag blir klar med P5 bara några veckor innan. Det är ju ett riktigt bra spel, men det är ändå 100h där man redan har en stor backlogg att ta sig igenom.

Isåfall skulle jag nog rekommendera dig att vänta på Royal Alternativt att du kör klart originalspelet och väntar något/några år och spelar Royal när suget kommer tillbaka. Men om du inte tror att du kommer spela igenom det mer än en gång så hade iallafall jag väntat! Bara en månad kvar.

Persona 5 Royal

31/3 släpps nyversionen av Persona 5 - Persona 5 Royal! P5R är en förbättrad version av originalspelet med nya karaktärer, nya platser att hänga på, nya minispel och en del nytt i handlingen.

I grunden är P5R alltså samma spel som P5 fast med mer innehåll. Därför passar det utmärkt att hoppa på Royal direkt även om man inte har hunnit spela originalet ännu. Liknande gjordes med spelets föregångare Persona 4, som efter några år släpptes på nytt med mer innehåll (förvisso till en annan konsol) i form av Persona 4 Golden. Också ett spel som jag rekommenderar varmt!

Den som inte känner till P5 sedan tidigare kan kika på den här videon för att få en bättre bild av spelet:

Jag är sjukt taggad på spelet och vet att även @loevet knappt kan bärga sig. Visst måste det finnas fler på FZ som kommer spela P5R?

Jag är så taggad! Hoppas på bra besked gällande cloud saves

Nintendo 3DS/2DS kanske kan vara någonting annars? Lite billigare än en Switch och finns många spel som passar för barn. Jag tror likt alla andra att Switch är ett jättebra val men 2DS/3DS kan också vara ett alternativ.

Skriver inte särskilt ofta men var ju tvungen att julpimpa min avatar ändå!

Nu finns det möjlighet att infoga bildspel i medlemsrecensionerna!

[slideshow]
[slide]
[img]bildlänk[/img]
[/slide]
[/slideshow]

Ping @uberpwnage2.0 @dali