Inlägg av Zaptagious

Inlägg som Zaptagious har skrivit i forumet

Dice teasar nytt Command & Conquer (?)

I en tråd på forumet Resetera angående Remastered-versionerna av Command & Conquer och Red Alert skrev en verifierad Dice medarbetare vid namn Elenarie endast ett kryptiskt "👀" som kommentar, varpå en annan användare konfronterade med: "You making a new C&C or what, stop with the eyes already >:|". Svaret tillbaka från Elenarie: "It's gonna be a good year. :)". Rekommenderar att ta detta med en nypa salt, men skadar ju inte att spekulera.

Tråd här:
https://www.resetera.com/threads/command-conquer-remastered-c...

Dice har ju inte beblandat sig med RTS överhuvudtaget, så om detta skulle visa sig ha någon substans är det troligare att vi får se ett C&C i Battlefield-stuk, vilket inte låter helt fel det heller. Eller rent utav Renegade 2.
Det var 14 år sen vi hade ett Battlefield med en helt futuristisk bakgrund, så varför inte kombinera med Tiberium-universumet? Eller skulle ni hellre vilja se ett Red Alert Battlefield?

Skrivet av Axeel:

Wow. Red Alert fick jag när det släpptes av föräldrarna.

Kan du tacka dina föräldrar från mig för att dom släppte Red Alert?

Tack för att ni tog med Command & Conquer!

Låt de andra stofilerna köra CS för att det ska bli rättvist då.

Sorgligt att detta är det enda Nintendo acknowledgar Metroids 30 årsjubileum med...

Dina svar har sparats, tack för din medverkan.
Du har svarat rätt på 10 av 10 frågor.
Du har ett bättre resultat än 90,4% av alla deltagare (458 st).

Svårt

Skrivet av BillyJoeBob:

Holy sweet mother of rumours!
Republic Commando (?) uppföljare och äntligen ett nytt C&C?

Hoppas det ligger sanning bakom detta. Behöver fan ett nytt C&C nu.

Harkonnen scum!

Kan man ragga upp Djikstra?

Den ständigt flämtande hjältinnan återvänder!

Ser fruktansvärt ut. Både till grafik och gameplay.

Skrivet av Bennii:
Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:
Skrivet av Bennii:

GTX680, ett drygt 3 år gammalt grafikkort, klarar 60fps i 1080p med MSAA.

Vad har du på de andra inställningarna?

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:
Skrivet av Bennii:

GTX680, ett drygt 3 år gammalt grafikkort, klarar 60fps i 1080p med MSAA.

Vad har du på de andra inställningarna?

Jag syftade på Guru3D-testet som ni tog bilden från. De fick 61fps average med GTX680. Deras inställningar i övrigt verkar vara en mix av High och Very High enligt artikeln.

Hmm, har ett GTX680 själv men får ha lägre inställningar för att komma under spelets rekommenderade gräns för videominne. Är det så att det utan tvekan kommer börja lagga om man går över gränsen på något eller annat sätt eller beror det lite på? Dum fråga kanske...

Ser ut att va typ 10 års skillnad mellan PC och PS3/4

Lloyd Irving från Tales of Symphonia!

Värt att nämnas är även att achievements stängs av om man använder mods (såvitt jag vet). Har därför inte använt mods (blir väl på min andra stad kanske). Vet att det finns en mod som tar bort alla övergivna byggnader automatiskt också.

Skrivet av Namm:

Jag ser fram emot Dune: Land of Sand!

Det utspelar sig på planeten Arrakis. En ödslig och ogästvänlig plats av milsvida sanddyner och här och där taggiga klippformationer samt så klart diffust orangeskimrande fält av den strategiskt oerhört viktiga resursen Melange. Kraftiga sandstormar drar i bland fram och decimerar oskyddat infanteri och skiftar sanddyner. Tyngre fordon klarar sig i regel, men inte ens dom går säkra för de enorma sandormarna, kallade Shai Hulud av de mystiska lokalinvånarna:

http://1dut.com/wp-content/uploads/2012/06/dune-inspired-artw...

Landskapet är förstås i 3D och miljöerna är dynamiska och formbara. Trupper kan gräva ner sig, avancera i skydd av sanddyner och klippor, mörker eller sandstormar. Höjdskillnader och skydd har naturligtvis stor betydelse för striderna. Till och med tungt rustat Harkonnen-infanteri drar sig för att passera genom kuperad terräng utan ordentligt flygunderstöd.

Sci-fi-stilen är åt det "rejälare" hållet med krut, blykulor, kulsprutor, pansarplåtar, larvfötter och tjocka kanonrör (inga jäkla tights eller ledigt hållna laserpistoler här inte)...

Ja, oj. Ni som inte redan googlat. Sorry! Dune: Land of Sand finns inte. Jag bara hittade på.

Jag hatar dig.

Skrivet av eddie the eagle:
Skrivet av MugiMugi:

Jag vet inte vilka som vill ha 'mer' förnyelser i denna gren, de flesta jag känner vill att RTS grenen ska tillbaka till rötterna, de spel som faktiskt varit bra.

De senare RTS'n vi fått har alla varit ren smörja, ta bara och kolla på senaste C&C spelet som totalt dödade allt som C&C stod för.

RTS växer inte precis på träd heller så riktigt riktigt trevligt att se ett nytt spel. Vi får knappt ett nytt RTS per år, så vanliga är dom.

Ett annat RTS som jag har ögonen på är Act of Aggression, bakom skaparen av Act of war, Ruse och mer nyligen Wargame-serien. Det ska vara old school direkt inspirerat av tidigare C&C.

Försöker nämna Act of Aggression varje gång jag får tillfälle då det inte verkar vara så många som känner till det. Nördade Act of War väldigt mycket då det begav sig men funkar tyvärr inte på moderna datorer, så jag har länge gapat efter en uppföljare. Känns som detta spel kan hjälpa till att fylla RTS-tomrummet som rådit ett bra tag nu. Ge mig tanks att leka med!

Act of Aggression kommer nog bli ganska mäktigt!

Detta spel blev utannonserat lite i skymundan känns det som. Ni (FZ) borde definitivt rapportera lite om det här spelet då det fyller RTS-hålet som gapat lite på sistone.

Klassiskt casual basbyggande med stridsvagnar, soldater och flyg med vad som rapporterats ska innehålla multiplayermatcher med 40 (ja, fyrtio) spelare samtidigt.

Det är en andlig uppföljare till ett av mina personliga favorit-RTS Act of War: Direct Action som också det smög sig ut lite på marknaden och inte kändes till av många. Hade hållt än idag ifall det inte var så dåligt supportat och inte funkar på moderna datorer.

Ser fram emot att bli skrivbordsgeneral igen!

"Urine and feces are processed in the thigh pads"

Skrivet av Reazzor:
Skrivet av Zaptagious:

Otroligt dåligt beslut.

Varför? finns ju 90 boost nu så att alla nya kan ju ändå boosta en gubbe till 90 och sedan skapa en dk.

Ah just det. Det hade jag glömt. Var lite rädd att man inte skulle få se nåt annat än massa n00b DKs springa omkring överallt.

Otroligt dåligt beslut.