Inlägg av Sandpapper

Inlägg som Sandpapper har skrivit i forumet

Skrivet av Nemo:

Tim Dodd som har Youtube-kanalen Everyday Astronaut fixade nyligen en intervju med Elon Musk i Starbase, Spacex-anläggningen i Boca Chica Village i Texas.

Intervjun som är över två timmar lång och uppdelad i tre delar är fullspäckad med intressant information och fascinerande bilder från rymdbasen.

https://www.youtube.com/watch?v=t705r8ICkRw

https://www.youtube.com/watch?v=SA8ZBJWo73E

https://www.youtube.com/watch?v=9Zlnbs-NBUI

Tim och Elon är mina två favoritpersoner. Grymt bra serie!

Skrivet av Baronova:

Det ser ju bättre ut än Cyberpunk 2077.

Det var min första tanke också. Ju mer man tänker på Cyberpunk desto mer besviken och ledsen blir man, årtusendets besvikelse och flopp.

Det här spelet hade gjort sig bra som FPS!

Skrivet av Snake Plissken:

Ja så länge du ger Microsoft ständigt pengar i form av gamepass så tror jag dom struntar i ifall du köper en Xbox eller inte

Ja, jag kan ju lika gärna lira 4k60fps på min telefon med Xcloud. #PrayforSteamdeck

Nice, jag tänkte införskaffa en Xbox Series X men sen slog det mig, varför?

Jag utstämmer varenda jävel

och osv.

Har det ens varit ett "spelår"? Värdelöst imo.

Big Up EA! Man har risat er och spytt på er, men ni ska ha ros när ni gör något bra! Tack för att ni leder spelbranschen och mitt favoritintresse på ett exemplariskt sätt in i framtiden. Ni är störst av en anledning. <3

Skrivet av bleken:

Så du tycker på fullaste allvar att säga att fz e som en östtysk Stazi-agents byrålåda är konstruktiv kritik?? Du har inte gett nån konstruktiv kritik alls i tråden, enda du har gjort är å gnällt för att du blivit av med ditt föra konto och att du blivit avstängd med det du använder nu.. och ja just det, det där fria ordet du tror du har överallt, kanske lägga fram ett bevis på att du får lov och göra det du tro istället!!

Yes, de tycker jag!

Skrivet av socialarbetaren:

Jaså, jag tycker FZ är ett av de bättre forumen. Har du något konkret exempel?

Sen känner jag rent spontant att om man ogillar FZ så pass mycket som du ger sken av så ska man väl inte slösa sin tid här. Men vad vet jag.

Klart att det finns en poäng i ditt resonemang. Men bara för att FZ's åsiktskorridor är lika bred som en östtysk Stasi-agents byrålåda så hindrar inte det mig från att uppskatta den formidabla nyhetsbevakningen som sajten erbjuder. Tror också att det endast är nyttigt att ge konstruktiv kritik bland den annars så löjeväckande ryggdunkningen som sker här på forumsdelen, framförallt när det kommer till det fria ordet på internet.

Boooring..

Finns väl ingen sajt där det silas mygg och sväljs elefanter som här på FZ. Vet inte hur många gånger man fått rasistkortet i ansiktet samtidigt som moderatorerna klappar mobbaren på axeln.

Palla, next!

Höjdpunkten och snackisen kommer i vanlig ordning vara Geoff's skor. Sjukt spänd på att se om hans fötter har växt något sedan E3!

Tråkigt, linjärt och tråkigt men även väldigt linjärt men mest tråkigt.

Samma utveckling som vi ser överallt i samhället, framförallt under pandemin. Småföretagen går i konkurs medan det aldrig har gått bättre för jättarna.

Rockstar är lika överlägsna i branschen som Duplantis är i höjdhopp. Välförtjänt.

Skrivet av Fiigaro:

Jag tror inte personen i fråga faktiskt vill att dessa 5000 människor ska förlora jobbet. Jag tror bara det är ett litet extremt sätt att visa sin frustration. Jag säger själv ibland att jag vill att Blizzard, EA OCH världen faktiskt kan brinna åt helvete men sanningen är såklart att jag skulle aldrig vilja de oskyldiga människorna något illa, har fan en kompis som jobbar på DICE och trivs sjukt bra där. Skulle dock inte bli ledsen om flera av deras chefer och så klart de skyldiga blev av med jobben.

Det där är något man säger in the heat of the moment. Inte alltid men oftast.

Jaha, okej. Jag trodde att han skulle åka dit och tända på. Tack för klargörandet.

Detta var steg ett. Steg två är nu att strypa hans tillgångar och ta ifrån honom hans barn.

Skrivet av anon_119148:

Det där är vad man kallar för förnekelse.

Eller en optimist! Mitt glas är alltid halvfullt! Det är därför jag leker mig genom livet.