Inlägg av boneless

Inlägg som boneless har skrivit i forumet

Nu har jag nog spelat tre - fyra timmar. Grymt spel, klart värt även för mig som satt med fel konsoler när det begav sig.

Det märks att det är ett gammalt spel men utifrån premissen att det är en remaster av ett spel från den här perioden, som rent visuellt känns som övergångsfas till 3D. Det är stelt och hjälmen lite klaustrofobisk, det är inget vidare som skjutare. Jag spelar för första gången och är väl ungefär tre timmar in. Jag gillar det verkligen. Framförallt är musik och ljud 5/5. Det är rätt skön stämning

För mig är occulus den mest använda plattformen. Spelar minigolf med farsan dagligen. Riktigt trevligt sett att umgås med vänner och familj som bor en bit bort faktiskt.

Såg grymt ut! Rätt mycket dungeonkeeper under marken

Ålder: 42

Yrke: Speciallärare
Erfarenhet: Arbetat som lärare och assistent inom alla stadier.
Utbildning: Gymnasielärare + speciallärare
Förmåner: lov och pedagogisk lunch
Lön: 51K

Jag gillar sällan storspel. Ofta känns det som det är för många intressen, inte minst ekonomiska. Slutresultatet blir ofta lite platt och intetsägande trots höga produktionsvärden.

Death Stranding KÄNNS. Jag bryr mig vad som händer. Inget spel har gjort större avtryck på mig de senaste 10 åren.

Känner att jag gärna spelar det här på en switch 2! Startade upp BotW härom veckan men jag orkar nog inte köra igenom det igen på den hårdvaran. Spelar nästan uteslutande partyspel, indie och pekaklicka äventyr på plattformen nu för tiden.

Riktigt bra äventyrsspel om ni frågar mig. Var skeptisk till stilen, framförallt hur karaktärerna såg ut men nu tycker jag det ser rätt bra ut. Vissa platser var lite fula andra kändes lite som ett färgglatt DotT. Musik och röstskådespel är helt rätt, humorn fanns där och problemen var lagom.

4/5

Personen i fråga verkar inte så noga med sin tid ändå.

#GuessTheGame #127

🎮 🟥 🟩 ⬛ ⬛ ⬛ ⬛

https://GuessThe.Game/

#GuessTheGame #126

🎮 🟩 ⬛ ⬛ ⬛ ⬛ ⬛

https://GuessThe.Game/

Skrivet av Broshimitsu:

Jag drog ut och cyklade i skogen jag bor vid någonstans runt 3 på natten. Det var beckmörkt ute, och jag kunde i princip bara se 10 meter framför mig och noll åt sidorna eller bakåt. Det var en otroligt märklig känsla som är svår att beskriva. Häftig och annorlunda upplevelse med andra ord.

Förstår precis vad du menar. Väldigt mysigt att cykla på kvällen. Tyvärr är det lite dyrt med cyklar, annars är det topp

Spel i all ära, VR är inte dumt, men fysisk aktivitet är roligast med andra.

Gå en nybörjarkurs i lindyhop eller nån annan dans är mitt förslag. Lagom flås och trevligt som attan.

Om man gillar skog och natur föreslår jag stigcykling.

Huvudmatchen var mer underhållande än bra. Att Diaz vann säger mer om Fergusons form. Tänk hur Khamzat hade mosat Diaz. Nästan tur att det blev som det blev. Leech lär väl bli kompenserad på nått sätt. Konstigaste domslutet på länge.

Blev så besviken av Final Fantasy remake att jag upplivar denna döda tråd. Musiken och miljöerna är fantastiska men striderna känns rätt sopiga och många spelmoment är riktigt dåliga.

Skrivet av A1200G:

Japp, i början ett par dagar sen gick det över.

För övrigt har jag i mitt liv haft 3-4 förkylningar där jag tappat lukt/smak sinne, inga konstigheter. Det kommer alltid tillbaka. Det hände dock inte under corona förkylningen. Förundras över 24/7 skräckpropagandan sam varade i nästan 2 år 🤔 över bl.a. tappat lukt/ smak sinne.

För övrigt är Vinterkräksjukan 10 ggr värre än Corona. I mitt fall. Har haft det 1 gång och hoppas verkligen att jag är immun resten av livet. Vi snackar om kaskadkräkningar i 1 vecka och man tror på att that's it, nu dör man. Om du har sett filmen Exorcisten så vet du vad jag pratar om. 🙂

Haft covid två gånger. I mitt fall är fortfarande lukt och smak fortfarande påverkade vilket är lite trist.

Skrivet av Lauchen:

The Wire, gammal med galet bra 👍😆

Min absoluta favorit. Jag har nog sett den fyra -fem gånger

1. Quake World
2. Half-Life (1-2 och framförallt Alyx)
3. Mario Kart
4. Elitserien 95
5. Knights of the old republic 1-2
6. Dungeon Keeper
7.Ninja Gaiden Black
8. Death Stranding
9. Baldurs gate 2
10. Sega Rally

Hoppas på pcsläpp!

För mig överträffar Alyx mina vidaste förväntningar på ett HL3. VR var en naturlig fortsättning för Valve. Hoppas de fortsätter revolutionera spelandet, ett traditionellt HL fps vore ett steg i fel riktning.