Inlägg av Baino

Inlägg som Baino har skrivit i forumet

1
Skrivet av Confuzed:

350 kr för Battlefield 3 vid release (standard edition)
150 kr för Back to Karkand vid release
150 kr för vardera ny expansion vid release (antaget pris)

350 + (4 * 150) = 950 kr

Blir inte billigt för trogna spelare. Sedan släpper de en "ultimat" utgåva som innehåller alla expansions för ~400kr när folk inte längre är villiga att lägga mer än så på ett spel som har hunnit bli "gammalt".

Om du nu är en trogen spelare köper du väl LE direkt? Spelet kostade 300 kr vid release (Standard edition). Jag fick mitt LE för 330 kr. Sen vet du ju inte priset för de andra. Dessutom tvingar ingen dig att köpa just ALLA DLC som släpps.

Skrivet av Grumbledock:

Day 1 DLC party!
Precis som Bf3

Vill bara rätta dig. Man fick med några vapen, som alla fick några veckor senare

"säger en iransk polis"

Köp Nexus Prime när den släpps. Om du inte orkar vänta köp S2:an. De flesta stora och populära appar finns till både android och IOS så du behöver inte vara orolig.

Köp Nexus Prime när den släpps. Om du inte orkar vänta köp S2:an. De flesta stora och populära appar finns till både android och IOS så du behöver inte vara orolig.

Zhinto ska lägga upp ett blogginlägg om squadsystemet under den här veckan

Skrivet av Sethernis:

Som många redan konstaterat så är det milt uttryckt lame att erbjuda exakt samma sak en gång till. Dock kan jag förstå DICE då om de ger för mycket av spelet så kanske folk inte vill köpa det - om de släppet Conquest 64 players på Betan så har man redan spelat höjdpunkten innan man ens köpt spelet, samt att folk kan se om det är något för dem eller inte eftersom de redan har spelat(eller läst om/sett) alphan.

Men dessutom, många får alltså tillgång till betan två dagar efter de som förbokat Limited Edition och/eller köpt MoH, och eftersom det bara är 30 dagar i September betyder det att den Öppna Öppna Betan(alltså för dem som inte pröjsat för att komma före i kön) börjar först den 1:a Oktober. Ganska sjaskigt, DICE.

Jag tror knappast att alla fick och spelade alphan. Jag förstår inte heller hur det är lame och erbjuda beta till alla.
Sedan så är betan den 29:e. 27:e för dom som har förbokat hos origin eller köp MoH LE. Läs artikeln igen eller läs http://www.battlefield.com/battlefield3/1/beta

Hur får jag in självaste consolen i css ?

Skrivet av Xphome:

Steam > Höger klicka på HL2 > Properties(glömt stavning) > Start parameters(eller vad det nu är) > skriv -console

För att få det enklare sedan är att skriva "bind F12 toggleconsole" och sen "host_writeconfig"(eller "host_writecfg" minns inte), så använder du F12 för att toggla consolen

Jag ser ingen Start ?:\

1