Inlägg av bj_orn

Inlägg som bj_orn har skrivit i forumet

1

Hoppas på något nytt sätt och inte bara mer av allt.
Spel på fysisk media. (hatar månadsavgifterna på alla tjänster)
Switch gör mycket rätt enkel, fysisk media, behövs ingen tv, etc. men det börjar bli lite segt med grafiken på den. Enda riktigt positiva var Mario där var flytet i rörelserna helt avgörande. Känslan när man spelade gjorde det till fantastiskt och inte den senaste grafikuppsättningen. Känns som att en hel del nya spel har hoppat över den delen och fokuserat på alla extra features grafikkorten har. Men den grundläggande kvaliten har tappats bort en del och för ofta.

Saknar det också men det är också värt att inse att vi har blivit äldre och tröttare. Inte lika nyfikna längre för vi har erfarenheten ifrån liknande tjänster sedan tidigare.
Fantastiskt glad att FZ lever vidare i samma anda men har inte förlikat mig med namnbytet ännu
Reddit är ett bra alternativ till alla olika forum man hängde runt och diskuterade grejerna i. Ibland är det smidigt att det är samlat.

Men det var en pionjärtid som inte kommer tillbaks där man skulle göra egna hemsidor för sakens skull på samma sätt som ungdomarna gör tiktoks för sakens skull för att det är roligt och nytt. Sedan togs nätet över av alla köp/sälj sidor ifrån webbutiker till auktions sidor.

Anpassa och gå framåt eller stanna och bli omkörd man väljer själv personligen kommer jag inte spela in tiktoks )

Håller på med Zelda Totk fortfarande med en spelpaus på 4-5 månader. Det får räcka för att spela några timmar i veckan.

QW och Q3A är de absolut bästa men QW ligger nog mig varmast om hjärtat då det är nog det spelet som har tagit överlägset med timmar ifrån mitt liv 350 i ping var helt magiskt att spela med...

Många olika men som tidigare nämnts de här är väl de största wow upplevelserna
IK+
Doom - Wow bara behöver ju inte förklaras
Quake - Riktig 3d när man kunde titta runt med musen svepandes i alla led
glQuake/Tomb Raider - med voodoo 640x480
Quake 2 - det färgade ljuset var så häftigt och blastern som lyste upp de mörka områdena
H-L - fienden i spelet var så realistiskt
Unreal - introt och spegelreflexerna börjar ana vart vi är påväg
Quake 3 - böjda ytorna i banorna
Crysis - spelet som banade vägen för framtidens otroliga banrikedom både i frihet och detaljer

Värda att nämnas är Homeworld, Red Alert 2, WarCraft 2

Har en kollega där det kommer upp också för honom på sin telefon någon som hittat en lösning på det ännu?

Ja det ät verkligen ett spel man kan spela lite i soffan i handhållet läge lägga ifrån sig switchet och komma tillbaks lite senare.
Verkligen spelglädje Tänkte hoppa över det först men sen så läste man alla kommentarer här så fick man krypa till korset och testa det och det ångrar jag inte en sekund kvalité rakt igenom

Min Switch Lite gick sönder men var tvungen att köpa en ny för ToTK men skulle lätt köpa en ny till ifall det kom en nästa vinter. Men har väl att göra med ToTK tills den kommer ut så jag känner ingen panik som bara ströspelar lite grand emellanåt.

Alla de första voodoo korten!
V1, Banshee och V2 skillnaden de gjorde alltså. Nästa aha steg som var lika bra är VR

Tror att inte att bara grafiken spelar roll. Har hållt på att jaga prestanda etc får ett antal år sedan och nu bryr jag mig inte alls om det längre utan spelar på min Switch Lite och älskar den även om inte grafiken är perfekt jämfört med vad som i övrigt erbjuds. Det handlar om spelen och hur bra de är spelmässigt och vad som upplevs som spelglädje inte mest raytracing etc i en bild även om det är trevligt. Men däremot är jag väldigt kräsen på vilka spel jag väljer att spendera min tid på. Där vinner Nintendo och Switch med ett antal bra titlar som gör just det som inte erbjuds på andra plattformar.

Visst Switchen går att förfina en ett tag till men någon leverantör måste våga att testa något nytt och otestat för att se vad som fungerar och inte fungerar för det verkar inte vara någon annan än Nintendo som vågar det så all respekt till dem som vågar och ibland vinner man och ibland förlorar man.

StarCraft
Quake/world

Går inte att räkna så långt som man har lagt ner timmar på de spelen

Spelet är fjantigt men roligt på så sätt att det får mig att dra på smilbanden massor med gånger.
Innehåller massor med spelglädje sålänge man gillar StarWars och Lego men vem gör inte det???

Då kan man ju undra hur det beter sig på switch lite

Hade varit grymt att vinna Lego setet uppskattar spelet på min lilla Switch Lite.

1