Inlägg av anon33247

Inlägg som anon33247 har skrivit i forumet

Tror också PES är ett bättre val. Dock har jag inte spelat just FIFA 06.

Jag är singel och har väl aldrig försökt att ändra på det. Jag har inga planer på något annat heller.

Jag har sett denna filmen en gång och det tänker jag inte göra om. Det som sker där är vidrigt och borde straffas riktigt hårt. Det är tortyr!

Allt kan inte köpas för pengar Glad att det blev såhär och hoppas att Microsoft håller sig lugna. Inte för att jag använder yahoo men de verkar vara mer inriktade på den amerikanska marknaden och det är verkligen tur att det inte bara blir två jättar där ute. Det behövs några för att hålla konkurrensen uppe och sökmotorerna sorterar ju trots allt en hel del information och har ju en otrolig makt om de har onda avsikter. Speciellt om de får monopol. :S

Kan ju alltid hoppas att man vinner. Dock tror jag att det kommer vara tryck på Violence motivet men det kanske bara är jag som har fel känsla.

hmm Kanske ett release datum till StarCraft 2? Men det kanske är för tidigt för det.

0/10
Jag kan inte minnas att jag har sett dig men det är ju inte ditt fel.

Skulle det vara jag skulle jag tagit XP. Men jag känns inte neutral i frågan.

Finns det ett spel som heter "hej" tro?

Jag har alltid tyckt att StarCraft är likt WarCraft 2 fast lite mer utvecklat. Kanske har jag förblindats av att de har samma tillverkare men nog har de många likheter alltid.

Svårt att säga när inte fått sett alla och fått spelat med dem. Thor verkar ju ganska grym. Kommer nog en del grymma enheter till Zerg när de väl kommer.

Det var ju evigheter sen. Men minns att pappa hade hem sin svartvita bärbara jobbdator ibland och då spelade vi CD-man och commander keen.
Sen har jag ju länge spelat Nintendo 8-bit hos en kompis som hade det före mig men kommer inte ihåg om detta var före datorn eller inte.

Zeratul är cool. Mäktigast namn i alla fall. Sen är väl Jim Raynor och Sarah Kerrigan som man minns bäst men de är lite tråkiga.

De väntar nog lite med zerg till senare för de vill nog ithne avslöja allt på en gång och sen så dröjer det jätte länge innan spelet kommer. Bättre att spri ut det.

jag hade också problem för ett tag sen. Fast den var inte nere utan det tog bara jätte lång tid innan det hände något. flera minuter. Nu går det bättre så problemet är nog löst.

Anledningen till att microsoft vill ha ett nytt OS är ju att de vill tjäna pengar och inte att det behövs.

Det kan ofta gå segt om det inte är många som seedar. Men det kan växla ganska mycket. Sen tror jag att de tar hänsyn till hur mycket du själv laddar upp och prioriterar efter det.

Men får de bytas av alltså? Då känns de tju ganska lätt att slå ett sådant rekord.

Tänk om pojken inte hade spelat wow. Då kanske han hade haft kondition att springa ifrån älgen eller åtminstone vett till att inte reta upp den.

Har aldrig hört talas om detta spelet så anledningen till att det gick dåligt var kanske att det itne var så bra eller så var det för dålig PR kampanj.