Inlägg av nmbrg

Inlägg som nmbrg har skrivit i forumet

Skrivet av Gen:

De vill verkligen inte släppa Game Pass debaclet Undrar hur lång tid det tar innan prenumerationstjänsterna försvinner.

Haha det här må vara det dummaste jag läst denna månaden. Tror du på fullaste allvar att prenumerationstjänster kommer att försvinna? Tänkte du dig bara speltjänster eller även Netflix, Apple Music osv?

Trolls be trolling..(?)

Skrivet av Kolsvart:

Fast om vi leker med tanken att det ska släppas ett spel som jag är jävligt pepp på, vilket som helst. Jag vill oftast ha en fysisk utgåva av ett spel men för att kunna köpa det måste jag köra ca fem mil. Jag kan ju naturligtvis beställa det efter release men då måste jag ju vänta ännu längre innan jag kan spela spelet. Förbokar jag det så har man det ju (oftast) i brevlådan samma dag. Även om man bor i en stad där det säljs spel i affärer så kan det ju faktiskt vara rätt så jävla nice att ha sitt spel hemma redan när man kommer hem från jobbet.

Att förboka ett spel digitalt är inget jag personligen skulle göra men det är ju egentligen samma sak där, rätt nice att ha det klart när man kommer hem på eftermiddagen.

Jag har väldigt svårt att förstå varför folk blir så jävla kränkta över att någon väljer att förboka ett spel som den personen verkligen vill spela.

Du behöver nog ta reda på vad ordet kränkt betyder om din tolkning av mitt inlägg är att jag skulle vara kränkt. Gått lika mycket inflation i användandet av ordet kränkt som i att använda benämningen AI.

Skrivet av Dudinkalv:

...varför?

Det är Assassin's Creed, det är gjort av Ubisoft och vi har inte fått se ens en gnutta gameplay.

Vad är folk så jäkla taggade över redan?

<start rant>

Min högst personliga åsikt är att folk som förhandsbokar spel generellt sett är rätt tomma mellan öronen. Svårt att finna ord på hur oerhört idiotiskt jag tycker det är att förhandsboka ett spel som i mångt och mycket har mer eller mindre exakt samma kostnad vid release och oftast inget extra ”content”. På sin höjd någon sketen kosmetisk grej. Särskilt när det dessutom oftast gäller en digital variant av spelet och inte fysisk.

Då räknar jag inte in de fysiska samlarutgåvorna man kan köpa så klart, där man får ”samlar-merch”. Och oftast behöver var snabb på bollen för att få ett ex.

<end rant>

Skrivet av krille1986:

Hade input lagg på series x och förstod inte riktigt varför. Stängde då av Dolby Vision och nu funkar allt klockrent. Likaså om jag stoppade in headset I kontrollen var ljudet hackit och sprakade konstant. Ändrade inställningen på series x till hdr10 och nu upplever jag inga som helst problem.
Efter detta kommer jag aldrig att köra med Dolby Vision igen. Gjorde bara min upplevelse till det sämre. Kan inte rekommendera att man kör med den inställningen på.

Har testat flera skärmar och tv apparater där samma problem uppstår. Kan vara något fel på min konsol, men då de andra alternativen fungerar så tror jag inte det.

Jag har inte detta problem.

Har de tv du testat stöd för dolby vision?
https://www.dolby.com/experience/tvs/

Skrivet av Thane:

Både Xbox och Playstation har Dolby Vision och Dolby Atmos.

Nej playstation har inte dolby vision, bara ”hdr10-konvertering”. Och playstation har bara ”Tempest 3D AudioTech” som är kompatibelt med dolby atmos, men det är fortfarande bara Tempest 3D AudioTech med en fin atmos logga.

Källa på att dolby vision inte finns:

https://games.dolby.com/vision/

Skrivet av Tomas Helenius:

Det måste komma spel som är minst lika bra, gärna bättre, än PS5-spelen till Xbox, annars finns liksom ingen anledning att välja den.

Jo då, dolby vision och dolby atmos för att nämna de största anledningarna.

Det borde finnas en funktion för att betygsätta personer som köper early access spel och sedan gnäller över att det inte är ett färdigt och felfritt spel.

Krigsbrott 365

Skrivet av InsaneSharky:

Prime appen kommer att krascha två gånger per avsnitt.

Prime appen har aldrig någonsin kraschat för mig (Apple TV).

Gränssnittet har jag dock åsikter om.

Spelar man inte subnautica solo så gör man fel, så det så!
Det ska vara ensamt, spännande och läskigt. Inte grupptrygghet och pratkalas.

Med det sagt så finns det inget spel som jag ser fram emot så mycket som ett nytt subnautica. Brädar både gta, the last of us, red dead redemption, (de nyare) tomb raider och uncharted, om än med väldigt liten marginal.

Skrivet av noreason:

Ja juste har bara telefon för att invänta samtal från andra människor... Jösses

Nej inte bara men det är ju ändå huvudgrejen med en TELEFON, annars finns det bättre lämpade enheter.
Och inte mycket till enhet att spela på eller titta på youtube om du har ljudlöst aktiverat.

Skrivet av noreason:

Har haft ljudlöst i snart 15 år, finns inget mer störande än vibrationer och ringsignaler

Om du har både ljudlöst och utan vibration, varför har du ens en telefon? Du måste ju missa 100% av alla samtal?

Så länge de håller sig till sin nuvarande modell så kommer det aldrig bli lika bra som ettan. Mikrotransaktioner förstörde ett helt underbart spel.

Skrivet av hannes.theorell:

Sannolikt har min blivande hyresvärd ett finger med i spelet. Plus att jag är helt ny kund.

Jag var också ny kund. Men obunden då jag vägrar binda upp mig på sådana saker. Jaja.

Skrivet av Hipshot:

Nej, det finns det inte. I detta fallet betalar ju så klart någon annan som är föreningen.

Och du betalar med din månadsavgift till föreningen, där alla kostnader (även internet) är inräknat i medlemmars avgifter.

Skrivet av hannes.theorell:

Ska flytta om någon månad så mitt kommande bredband blir Bahnhof 1000/1000 för 350 kr/mån.

Hur fick du så bra pris på 1000/1000?

Skrivet av Hipshot:

Gratis, 1000/1000 eller något.

Det finns inga gratisluncher.

OT: jag betalar 449:-/mån för obunden Bahnhof 250/250.

Bortsett från cod mw3 så är detta spelköp det jag ångrar mest förra året. Långt, långt, långt ifrån det första spelet i spelglädje och inte värt pengarna (och då köpte jag det med rabatt).

Skrivet av Karmak:

Då får de sänka priset i så fall.
Eller tror du utvecklare aktivt försöker skapa ett dåligt spel och sälja det?
Om vi tar starfield så har det sålts väldigt bra fast det inte är världens bästa spel.

Du är rolig du. Ändrar dig i varannat inlägg om vad du snackar om. Det är ju du som hävdar att det är ok med ett högt pris för att utvecklaren har många anställda och utvecklat under lång tid. Och jag som hävdar att priset ska sättas efter hur kvalitén är på resultatet och vad kunderna är beredda att betala, oavsett hur stora utgifter företaget haft. Nu hävdar du helt plötsligt att de de ska sänka priset och att det är just det (kapte kvalitén) priset ska gå efter?

Vi har diskuterat klart nu iaf. Har annat att göra än att försöka hålla en diskussion igång med någon som ändrar sig hela tiden.

Skrivet av Karmak:

Jag förstår inte? Blir det billigare utvecklingskostnad om spelet är dåligt?
Vad försöker du säga?

De gör ett jobb som kostar en summa, för att få tillbaka sina pengar för det de gjort måste de prisätta sin produkt till ett visst pris

Och om de sätter det för högt så är det ingen som köper det (marknadsekonomi). Jag bryr mig väldigt lite om deras kostnader och betydligt mer om vad jag får för pengarna.