Inlägg av c0rn

Inlägg som c0rn har skrivit i forumet

Skrivet av Mordocai:

laddade hem, installerade, spelade sju minuter (det var sex minuter för mycket) och avinstallerade, jävlar vilket tråkigt spel.

Åfan, jag antar att det var du som stod och sköt på alla röda i basen. Anledningen till att vi inte sköt tillbaka var för att vi är Terran Republic och var i samma lag.

Skrivet av HataMoto_:

Värt att åter notera ; http://www.youtube.com/watch?v=lZgB_EmHOQ0 .. Korrekt och rakt på sak

Väl värd att se.

Testade spelet och jag måste säga att det var riktigt kul. Det var länge sedan man fick den där känslan av "episkt slag". Ni som lirade Wow i början. Tänk er när de där enorma spontanslagen vid Southshore/Tarren Mill, det är lite samma känsla.

Skrivet av Morgurthion:
Skrivet av c0rn:

Ok nötter. Läs om mitt inlägg. Jag har aldrig sagt att det inte är ett problem. Mitt inlägg handlade om hur FZ flaggar det som en kris, al'a aftonbladet-manér.

Ja, eller så kunde ju DU läsa lite, t ex alla kommentarer före dig från frustrerade spelare som inte kommer in, så kunde ju sett att det inte bara är FZ som leker Aftonbladet.

Ok, du har rätt. Det är en "kris" om vissa inte kan logga in på första försöket, nu tog det mig t.ex 10 gånger innan jag kom in. Sen tog det 15sec innan resume drog igång.

Från NE:

Psykologisk kris, reaktionen på en livssituation där individens tidigare erfarenheter inte är tillräckliga för att han/hon skall kunna bemästra situationen utan ett betydande psykiskt lidande.

http://www.ne.se/kris/231591

Ok nötter. Läs om mitt inlägg. Jag har aldrig sagt att det inte är ett problem. Mitt inlägg handlade om hur FZ flaggar det som en kris, al'a aftonbladet-manér.

"Diablo III-krisen fortsätter – error 37 är tillbaka"

Vafan, är det bara jag som inte tycker att det är något stort problem? Igår kom error 37 upp igen, men efter att ha copy/paste i 30 sec så kom jag in. Har jag bara alltid tur eller är det FZ som fläskar på nyheter som egentligen inte är någonting?

Facebook? Det är inte värt för att få en nyckel.

600 miljoner timmar Black Ops

Helt underbart spel! Om spelet förtjänar dessa rekordnoteringar? Jag tror rekorden talar för sig själva

Skrivet av Rafner:

Alltså har han inga bröstvårtor?

Först och främst. Det är hans arga uppsyn du ska kolla på, inte hans bröst. Sen kan jag inte annat än försvara Ken med att hans bröstmuskler är så jäkla bitiga att vårtorna försvinner i mängden av massan.

*Argh* Man bli så jävla less. Man sitter och lirar, gör en massa sköna moves, slaktar en, förnedrar två sen blir man disconnected.

Är det någon mer än jag som har reflekterat över att varje gång ett nytt spel släpps, så kommer det "nykomlingar" som antingen ger ris eller ros. Bara en liten funderare.

Angående BF:BC2, spelet har potential. Jag hoppas för guds skull att inte man forcerar igenom beta perioden, bara för att släppa på ett visst datum. Jag har fortfarande gråa hårstrån efter fil. kand examen, dataprogrammering, Battlefield 2. Jag har hade seriöst vänner som aldrig fick igång spelet.

Skrivet av MMLazarus:

Nu ska vi väl inte låta denna tråd handla om hurvida dom som spelade med joystick i UT och Tidigt Quake ägde eller inte. Rätt likgiltigt för MW2.

Äh, kom igen! Det är skitkul att sparka och slå på den som ligger

"Har du spelat Aion och vad är din inställning till onlinerollspelet än så länge?"

Har en Sorc, level 30 och är ganska nöjd med spelet. Har småtuffat framåt och spanat runt lite under xpandet. Den känslan jag har är att spelet gott kommer att duga fram tills Diablo 3 kommer.

Skrivet av AndyZedd:

Då UT99 och Quake3 var enormt stora så var det faktiskt grabbarna o tjejerna som körde med joystick som klassade ut dgem som körde med mus o tangentbord, och det är ingen skröna.

Haha, helt underbart inlägg! Det är inte ofta man skrattar så man gråter!

Tack för att du livade upp min dag

MMLazarus

Jag håller fullständigt med dig, det blir bra mycket rättvisare om båda lagen har samma ping till servern. Men jag tror vi båda vet att det aldrig riktigt fungerade så i verkligheten. Om vi, låt säga hyr en server från en svensk leverantör, kör en match på CB mot några polacker så kommer dom inte kunna få samma ping som vi har. Det man då kan göra är att köra på deras server. Och vips, så har man fått det rättvist. Mitt resonemang i det hela är att det lika gärna går att göra så nu. En från varje lag får hosta varsin gång.

Sen visst, jag håller med. Det är bra mycket smidigare att ha tredjepartsleverantörer. Men nu ska man inte slå sitt huvud blodigt, dom kanske kommer att komma med en patch som löser "våra" problem.

Fasiken vad alla klagar! Har lirat sen klockan 15 idag och har haft en (1) sån där migration flytt. Annars så upplever jag inte några allvarliga lagg. Sen, ja visst. Hur vi ska lira klanmatcher får bli en annan fråga. Men jag kan inte tänka mig annat än att dom kommer att släppa något så communityn blir hyfsat nöjd. Dom behöver ju egentligen dunka ut en kopia av promodden till cod4.

Ett tag blev jag orolig och funderare på att avboka spelet. Men SP-delen var riktigt grym och MP delen är helt klart värt att bygga på.

Jag tycker faktiskt att alla mmorpg-lirare ska ta sig en vända i Lineage II. Här får folk lära sig vad grinding och tålamod innebär.

Angående fuskare, kom ihåg att det faktiskt finns grymt duktiga killar där ute

Jag skulle först och främst vilja tacka Dyppe för redovisningen. Med tanke på din level så är du nog den med störst erfarenhet som skrivit ett inlägg.

Jag kan inte mer än ställa mig till skaran som tycker om Aion. Spelet är kul, tyvärr är jag inte mer än level 23, men som det låter på vännerna så kommer det bli ännu roligare snart.

Sen, ni vitvingade monster på Penetrera.. Pene.. Pa.. Äh. Ni vitvingade monster på svensk-servern, sluta utnyttja rifts för att ganka oss stackars små låglevlade karaktärer

Hade samma problem, tog ett jäkla tag att starta både 1.41 & 1.50.