Inlägg av anon34369

Inlägg som anon34369 har skrivit i forumet

1

Adda mig med om ni har lust! Väntar på posten!!!

GT: chefcalle

Quake4 spelas det fortfarande?

Hej tänkte bara höra fall det finns några som spelar Quake4? Jag söker efter matcher men den hittar ju ingenting så spelet kanske är helt dött? Det kom väl precis efter Xbox360 kom eller har jag fel?

Spelar någon Quake2?

Hej allihopa var ett bra tag sen! Blev nästan sugen på att installera och lira lite q2 igen måste varit 3år sen sist, såg att berla hade skrivit ett inlägg för ca 2år sen och redan då var det dött så finns det några skandinaver som fortfarande spelar? Ni kommer säkert ihåg mig som ShabazZ, RaekWon, shr... Vilka tider det var

ingen exe fil används knappt, enda är när jag får upp aktivitetshanteraren då använder systemets väntprocess 95%... datorn är 2 år gammal och en bärbar kan jag tillägga som är på nästan dygnet runt... kan datorn vara slut?

Dator 100% CPU anv

Hej för ett tag sedan började min dator arbeta för fullt (hela tiden). CPU användningen står på 100% konstant och jag förstår inte varför, är det för att jag har för mycket saker på på HDn? Kanske läge för en ominstallation? Vad bör göras? Låter som ett flygplan konstant.

Ja jag vill föra över musik till 360 HD. Klarar 360n brända skivor? Isf räcker dte väl med att bränna in låtar på en skiva och föra över?

Föra över låtar till 360?

Hej, kör med trådlöst hemma men 360 är ju kopplad med nätverkssladd. Jag har även en bärbar hårddisk så fungerar det att trycka in den i USB uttaget och sen börja föra över låtar? För jag hittar inte XBOXet på någon av nätverksplatserna, kör med XP men har inte förstått mig på det där med Media Center... Så för att förenkla allt går det att föra över med bärbara HDn? Läste att ljudet skulle bli sämre? För min sladd från datorn till stärkaren är ju helt glappig (den 4e sladden) så det skulle underlätta att ha musik på XBoxet! tack på förhand!

Xbox 360 Elite + vit kontroll

Hej fick mitt 360 Elite nu i veckan och har ju en vit handkontroll kvar från mitt premium jag bytte in men kontrollen verkar inte gå att connecta till det, knappen bara blinkar, måste man göra nått speciellt? Eller fungerar inte den vita kontrollen till elite?

Det beror väl på vad för spel man gillar, jag har haft både platstation och Xbox innan men jag har alltid gillat spelen mer till Xbox, GoW måste vara bland de bästa spel jag någonsin spelat, sen finns ju de flesta spel till båda konsollerna

1