Inlägg av anon3517

Inlägg som anon3517 har skrivit i forumet

1

Jag var så glad att de släppte TP till Ganecube också så att man kunde spela det med en handkontroll. Tyvärr vill jag luta mig tillbaka och slappna av när jag spelar ett äventyrsspel och använda mig av min tumprecision..... synd synd!

Jag kan inte installera ut3patch4(2).exe (ut3patch4_0001.exe). Den säger att den är korrupt vid slutet av installationen. Filen är hämtad härifrån!

Trevligt att man låter en som spelat de tidigare versionerna test spelet! När det gällde Everybody's Golf så var det en som aldrig sett de tidigare spelen och gav därför ett betyg som inte alls stämde med läsarnas!

Jag vill inte vifta till Zelda! Det var kasst till Twillight Princess men man var glad att det fanns en Gamecube version också!

Hur är det när jag väl köpt en Japansk eller Amerikansk version av ett spel. Är det några problem att spela online mot mina Eurpeiska vänner då?

Jag ska ikväll påbörja Ocarina Of Time - Masters Qust som uppvärmning inför Twilight Princess. Har inte haft tid att spela det bara. Ett rejält lyft i grafiken från Ocarina till N64 och lite annorlunda upplägg så att man inte kan spela igenom det i sömnen.

Det ser jag fram emot....

1