Inlägg av D.K

Inlägg som D.K har skrivit i forumet

Skrivet av Thane:

De har verkligen lyckats med Frostbite de senaste åren.

Om endast FPS och utseende räknas. Nätkoden är fortfarande bedrövlig... frågan är om det ens går att fixa

Jag antar att Origin är ett krav?

Skrivet av Scahn:

Vi ska komma ihåg att Pontén är mer av en PR-människa/kommunikatör än jurist.

Hur som helst är det förvånande att ha tagit sig igenom akademin utan att förstå skillnaden av begreppen kausalitet och korrelation.

Och lekte lite polis för i tiden också.
https://www.youtube.com/watch?v=nwvKa8K_liU

Det är väl 50/50? Antingen får du en eller så får du inte en?

Skrivet av Mjölkspam:
Skrivet av LoffeLuff:

Slits de vid användning?

Stämmer bra.

Computer says no.

Skrivet av redruM:
Skrivet av loafen:
Skrivet av redruM:

Annars kan Valve stänga av Ryssland från tjänsten så går nog hackandet ner till cirka fem ärenden per månad.

Japp, för i Ryssland har ingen hört talas om VPN/Proxy, särskilt inte de hackers som finns där...

Du förstod inte att syftet var att påvisa hur stor del av sådan skit som kommer från Ryssland utan du trodde alltså att jag gjorde ett seriöst förslag. Fint av dig.

Det var dock tämligen låg substans i ditt påstående eller hur? Du skulle ju likagärna kunna hävda att de skulle börja köra med sina servrar offline för att minska kapningarna. Inlägget hade varken ökat eller minskat i värde oavsett, det hade förblivit null.

Om en kunde utnyttja Google Authenticator hade jag börjat använda det. Men har tvåstegsautentisiering på mailen, som en måste ha tillgång till för att aktivera inloggningen från en ny maskin, och ett steam-lösenord som jag inte ens kan själv. Så jag känner mig ändå relativt trygg.

Skrivet av Fusionn:

Varför gnälla som FAN på ea och dice ja visst att EA har inte varit de bästa företaget som har gjort spel.

Men varför gnäller ingen på CoD spelen köp först spelet för 60 euro sen season pass för 50 euro. Samt alla små kostnader typ nästan 50 spänn för extra character slott 50 spänn för nya utseende på vapnen typ 50 spänn för att köpa en tysk eller US flagga för att använda i CoD. Kollade nyss all extra material till cod av ligger på 204 euro nån som gnäller på det nej?

Men om EA dice skulle göra det jävlar i gatan vilket liv det skulle bli

Längst upp till höger på sidan hittar du en sökruta. Skriv in Call of duty dlc och tryck enter. Klicka på valfri nyhet. Läs kommentarer.

Skrivet av Tokimba:
Skrivet av Mirage:

Men det är en 1st person shooter, de blir tyvärr aldrig bättre än mediokra.

Bland det mest provocerande jag läst idag. Gäller det konsol och handkontroll kan jag hålla med dig med det finns få spel som slår Counter-Strike eller Quake 2 i multiplayer.

Det var ganska tydligt att det skulle vara provocerande Precis som du försöker provocera tillbaka med samma taktik (ang. handkontroll-inlägget).

Skrivet av burkmopp:

Till er som fått en nyckel, skulle vara tacksam att få veta om det flyter bra på eran burk om ni inte sitter med 2x Titan i SLI.

Det är det enda som oroar mig, annars är det ett givet köp!

GTX 970 här. Spelat ett game på extreme och det var spelbart men jag ska absolut ställa ner det lite ikväll. I röriga fighter (dvs många) fick jag runt 30 fps. När det inte var fight skulle jag gissa att den låg på 90+

0,74€ är inte gratis...

Skrivet av Ahris:

Även Microsoft har börjat utveckla Linuxbaserade system, det var inte länge sedan som de avslöjade att deras nya serversystem bygger på Linux och de har en stor mängd open source-projekt igång på samma plattform.

Orsaken till att SteamOS kan bli fördelaktigare för gamers är dock inte att Linux är bättre, utan att det kommer att vara optimerat för just spel och därmed inte kör orelaterade resurser som sänker prestandan, Windows kommer aldrig att kunna strömlinjeformas på det viset.

Jag vet inte vart du fått den informationen ifrån. De ska börja stödja Docker och viritualisering av Linux samt lägga in SSH (äntligen). Det är allt jag hört men uppdatera mig gärna om jag missat något.

Anledningen att de numer är på ALLA Linux-event är just container-flummet som håller på att sprida sig. De vill inte missa den vågen.

Skrivet av anon_81726:

PC spelande behöver linux som en lamborghini behöver blanka däck.... kul en stund ....

1. INGEN utan god kunskap bör köra linux distros oavsett ursprung.

2. Om du inte betalar för det så har du inget att säga till om när problemen uppstår (se ex. googles lösningar) och kan inte ställa några krav vid bekymmer.

3. Vems säkerhetssystem är mest betrodda, Valves eller Microsoft? Denna svara misstänker jag att många tomtar vill svara på så jag svarar direkt att Windows är bland det säkraste vi har, bekymren är normalt sett användarrelaterade såsom trojaner mm. Ja, linux distros kan vara väldigt säkra, men de har oftast luckor som gemene man inte kan täppa igen, plus att det ska bli spännande att se SteamOS livepatchande första åren.

4. Hårdvara, tror inte folk är så korkade så att de går på "nästankonsol" bluffen? Valve är inte dumma, men de försöker sälja på folk en konsolliknande lösning men med alla nackdelarna från PC istället för fördelarna. Om de hade gjort ALL hårdvara kompatibel så är det en sak, att göra bara viss hårdvara kompatibel är så icke pc det kan bli.

1. Alla kan köra linuxdistros, precis som alla kan köra Windows. Vissa problem är svårlösta, helt klart. Men har du en vanlig användare som inte får tillgång till root är det i allra högsta grad lämpligt för "vanliga" användare.

2. Va? Har du något att säga till om när det kommer till Windows?

3. De har klarat att leverera ett säkert Steam några år nu. Jag litar dock minst lika mycket på dem som någon annan när det kommer till säkerhet, dvs, inte alls.

4. All linuxkompatibel hårdvara kan köra SteamOS. Eller vad syftar du på?

Skrivet av Robbeboj:
Skrivet av mickemat:

Man kan ju tycka att de ska "tacka" oss med gratis DLC istället

Åååh, varför kan inte alla spel bara vara gratis!? Förstår inte alls varför allting ska kosta här i världen! (Lite sarkasm inbyggt)

Spelet är väl inte gratis? Eller valde du bara att eskalera det lite själv för att få ut någon sorts poäng som inte har med inlägget att göra?

Skrivet av Zerp:

Har läst igenom ett par ganska ingående blog inlägg från Derek Smart om hans granskning av Star citizen.

Om man skall tro honom så har Chris Roberts blåst pengarna på ferrari, lyxvilla, egen privat kock och privatjet osv. Samt att Sandi Gardner är egentligen hans modell fru, som fått jobbet som VPMarketing utan att ha några kvalifikationer alls.

Vidare så skriver han att de med sina 400+ anställda och inhyrda gör av med pengar betydligt snabbare än de får in dem, och att de inte ens har pengar kvar för ett års utveckling även med framtida intäkter inräknade, vilket positivt räknat kanske innebär att de kan släppa några fler av sina tech demo moduler och ett par av de första updragen i SQ42 innan de får slut på pengar.

Stämmer ens hälften av anklagelserna som står där så har CR en hel del att svara för inför sina fans vart pengarna tagit vägen:

http://www.dereksmart.org/2015/07/interstellar-citizens/

Derek kanske inte är så bra på att göra spel om en ska gå efter betygen 3000A.D-spel får på Steam. http://store.steampowered.com/search/?publisher=3000AD

Förlåt jag vill verkligen inte verka som ett troll och jag hoppas verkligen för xbone-ägarnas skull att det beror på att det är pre-alfa. Men det där var inte på något sätt imponerande. Det såg skit ut på exakt alla fronter, eller har jag missat något?

Mer nattkrig i Battlefield 4: Night Operations

"additional netcode improvements."

Déjà vu?

Skrivet av WarpGuN:

ska bli gött o slakta kommunister

Kan diskuteras om Nordkorea är kommunistiskt.

Skrivet av MrStrange:
Skrivet av Karmak:
Skrivet av MrStrange:

Förstår inte riktigt problemet med lunchrasterna.Tid är pengar och tider är till för att hållas. Vad jag vet så har alla arbetsplatser en gräns på hur lång lunch man får ta och då ska det hållas och då ska man inte idissla sin mat i all evighet och slösa på arbetstid.

Och varför har man ens kvar en anställd ifall de är värdelösa? Det ska vara rätt person med rätt kompetens på plats.

Jag förstår inte riktigt varför folk blir så hysteriska över det här.

Kallas att ha frihet under ansvar som de flesta bra it-företag kör med. Du får göra vad du vill bara du sköter ditt jobb

Konamis företagskultur låter som nazityskland...

"Frihet under ansvar" är tyvärr något som många missbrukar och det drabbar bara företagen.

Skulle du om du var en egen företagare (om du nu inte är det) uppskatta om du märker av att dina anställda lallar runt mycket istället för att göra det du har anställt de för?

Skulle säga att frihet under ansvar som missbrukas till större del drabbar dina arbetskamrater som får plocka upp resterna efter dig, och att det är just det som får "frihet under ansvar" att fungera och vara något positivt. Team-anda du vet.

Och de flesta ställen har inte fasta lunchtider, i min värld iaf.

Skrivet av xorpen:
Skrivet av D.K:
Skrivet av pewwww:

Alla kommer bara fixa recept, alla som spelar cs:go kommer ha adhd.

Blir ju problem när vi i Sverige har läkare som är väldigt restriktiva när det kommer till att skriva ut ritalin eller concerta (adderal är vad jag förstått extremt ovanligt här), och att det dessutom är narkotikaklassat. I USA däremot (och kanske andra länder) är det betydligt mycket enklare att få det lagligt.

Ja precis, här har vi ju faktiskt metoder för att ställa en diagnos. Det här är ett självklart steg för den växande esporten, som kommer förvånansvärt sent.

Och även om du får en diagnos här är det inte alls säkert att du får det utskrivet ändå. Men jag misstänker att detta är ett större problem bland amerikanska lag eftersom de har lättare och (kanske) laglig tillgång till det, samt att kulturen verkar starkare där. Men jag bara spekulerar och går efter egen erfarenhet.

Hur fungerar det med doping och preparat som en har utskrivet? Räknas det fortfarande som doping?