Inlägg av Ankh

Inlägg som Ankh har skrivit i forumet

Blir kanon i coop

Skrivet av kebbe:

Om något har väl Sonys tjänster visat sig vara en säkerhetsrisk. Med det sagt borde väl Helldivers 2-spelarna var helt ok med det då de utan vidare accepterade spyware-anticheat i ett PvE-co-op-spel.

Med tanke på deras urusla säkerhet så vill man nog helst inte behöva använda PSN. Det där med spyware-anticheat har jag helt missat. Så tramsigt av dom!

Tur jag inte kommit till skott med att köpa spelet ännu!

OT:
Påtal om det - det är udda vilka grejer företagen med sina spel. Tänkte på det innan när jag spelade FO4 och ville köra lite mods. Varför stänger de av achievements? Det är ett singelplayer spel och achievements ger ju inget mer än braggingpoints typ..

Skrivet av Sur Apan:

Pay 4 advantage? Typ pay to win light? Var det enda jag hittade som kanske passar in.

jag skulle precis skriva det samma!

Läste något om att nån texture de använder inte var deras?

https://twitter.com/SimonMczt/status/1785417328940679662

Detta såg rätt kul ut

Skrivet av SypherZ:

Hoppas jag verkligen inte på, då kommer det inte vara Fallout längre.
I ren RPG anda så finns det ingen annan motor som hanterar persistence bättre än Creation/Gamebryo, Star Citizen är påväg men tror ej dom kommer nyttja deras motor

Hoppas att dom fortsätter utveckla och förbättra Creation Engine då den har stöd för just presistence och är extremt enkel att modda.

fast...1:an och 2:an har inte samma spelmotor

Låter udda att de ska kickstarta något som de redan hade innan de valde att sparka alla.
Deras spel är bra, men jag vet inte om jag vill slänga in pengar i ett företag som valt att göra något sånt här - Men med det sagt, jag kanske har missat något? Kanske detta är ett bra sätt att "gör om, gör rätt"? Känns dock inte som det.

Låter kanon! Jag har ett par hundra timmar i Starfield, men jag kan lätt säga att det kändes väldigt enformingt och fullt av grinding majoriteten av tiden.
Hoppas vi får fler saker här som gör det värt att fortsätta spela igen
(har inte klarat spelet ännu då jag låter min adhd ta över hela tiden... "nu måste jag klara av detta uppdraget innan jag gör något annat för....vänta nu...vad är det där borta...det måste jag kolla först...nu när jag tänker efter har jag inte varit på den planeten jag såg innan...förresten, borde jag inte ändra om mitt skepp? Jodå, efter jag byggt en bas...etc etc etc")

Skrivet av Molotov:

Obestraffad team killing?
Det är väll det som är grejen, trust no one.

Exakt! Jag gillar det (kanske därför ingen vill ut och leka med mig? )

Skrivet av SypherZ:

Hoppas jag verkligen inte på, då kommer det inte vara Fallout längre.
I ren RPG anda så finns det ingen annan motor som hanterar persistence bättre än Creation/Gamebryo, Star Citizen är påväg men tror ej dom kommer nyttja deras motor

Hoppas att dom fortsätter utveckla och förbättra Creation Engine då den har stöd för just presistence och är extremt enkel att modda.

Kanske, men jag tycker den lider helt för mycket av sin ålder. Dock kan man ju hoppas på att de släpper en ny ordentlig version av den som inte känns uråldrig längre

Ge oss en ny spelmotor

Låter bra - bara de inte tar överpris då dvs

Skrivet av Johan Lorentzon:

Ja fy! Minns jag blev illamående av att spela Alien i gamla AvP. Fiskögonperspektivet och springande på väggarna och i taket fick mig att må rejält dåligt 😅

Det var min favoritgrej att göra (inte må dåligt då, men lira Alien alltså)

ÄNTLIGEN!

Skrivet av Rh3nium:

det var min första tanke med, men jag tror det ska vara samtidig en hommage till teaser trailer av film 1, då på '70 talet hade detta säkert en annan effekt än nuförtiden.

Kan stämma rätt bra faktiskt Det föll dock mig i smaken med så enkel teaser

Skrivet av Legerdemain:

Ja, det var en lite jobbig era... när Datormagazin började blanda in annat än Commodore blev det allt mer uppenbart hur Amigan levde vidare med konstgjord andning samtidigt som konkurrensen sprang om den åldrande tekniken fullständigt.

Idag är det en helt annan sak, nu när man vet att Amigan fortfarande är en plattform folk bryr sig om och utvecklar mjuk- och hårdvara till. Den är liksom frikopplad samtiden och existerar på sina egna villkor.

Det är sanslöst vad mycket som finns till Amigan numera. Själv handlar jag på Amigastore och är alltid imponerad över hur snabbt man får sakerna och över hur stort sortiment de har.

Få saker får mig så glad som gamla commodore!

synd jag inte visste det innan..har 5-6 spel som varken uppdaterats eller fått releasedate på säker 6 år...

https://www.retrogames.cz/play_502-DOS.php

om någon känner för att prova det.

Fantastiskt kul spel.

Skrivet av Gaara:

Är det någon tröskel man ska över innan fallout blir kul? kört kort stund och det är lika tråkligt som jag minns det va förra gången jag testade.

Då är nog spelet helt enkelt inget för dig.

Så synd man inte kan flytta sitt epic exemplar till steam.