Inlägg av anon38144

Inlägg som anon38144 har skrivit i forumet

1

Deras online tjänst är så dålig så vi borde få betalt för att använda den..

Brukar slå i min vänstra handflata

Skrivet av FuzioN:

dom kan ju börja med ta bort heartbeat sensor men visst finns där perk för det.

Men det är ju bara löjligt noobvänligt med saker som det. iaf borde finnas public servrar utan killstreaks och perks. och piss. visst acog scope fmj extended mags silencer kan jag acceptera på vapen, Men resten borde vara uteslutet ifrån "promod public play"

Ja, så kan dom ta bort alla vapen. För det är lite lamt att skjuta människor. Om dom skulle ta bort killstreaks och perks skulle det inte vara Call of Duty längre.

Sen vad spelar det för roll om det är noobvänligt spel? Jag bryr mig inte om en kille springer runt med granatkastare och lyckas döda en toppspelare nån gång, kul för honom. Men han kommer ändå aldrig få en nuke men han får en bra spelupplevelse.

Skrivet av MiXiE:

Det här spelet är som en drog spelat 9 timmar idag :S

Inget bra :/
Hoppas de inför så man kan ha party chat.

Haha, det är en drog. Har spelat under hela helgen är rank 63 nu. Vet inte om jag ska skratta eller gråta.:O

Milow - You don't know

Lars Winnerbäck - Att fånga en fjäril live spelning

Super Smash Bros Brawl Friend Codes

Hej, jag tänkte göra en speciell tråd för online spelandet av Brawl här på FZ. Här kan ni utmana varandra eller bara lägga till andras adresser.

Erray: 3222-7354-5915.

Jag är tacksam för alla svar, men på fredag så kommer jag åka och köpa en wii, tyvärr alla xbox 360 fans men om jag vill lira FPS spel så kör jag det på burken istället för på en konsoll.

Xbox 360 eller Wii?

Jag har suttit och funderar ett väldigt bra tag på fall jag ska skaffa Xbox 360 eller Wii, Jag får min lön den 20:de och då ska jag iväg och köpa en konsol har jag bestämt mig för. Den stora anledningen jag har för att köpa Wii är att jag har alltid gillat Super Smash Brothers och har väldigt stor lust att skaffa Super Smash Brothers Brawl. Men jag har alltid gillat Xbox, har klarat både Halo och Halo 2. Jag är väldigt sugen på att skaffa 360 pga Halo 3 och Army of Two men det är de enda spelen jag skulle kunna tänka mig just nu. Vad föredrar ni Xbox 360 eller Wii? Skriv gärna ner era tankar och sätt poäng på spelen. Tacksam för alla svar.

Hahahaha, jag blev så ägd Åkte ut på första frågan såg inte att det stog finns inte med i spelet

Tror någon inte har sovit ordentligt idag...

Vem gör inte det?

1