Inlägg av Angust

Inlägg som Angust har skrivit i forumet

Här e min karaktär, växte upp på gatorna och hade en hård uppväxt. Har en tendens att stjäla allt i sin väg i för en lätt slant, drar sig inte för att sätta en kula bakhuvudet på folk om det gynnar henne ekonomiskt.

]

Skrivet av Melldorwin:

Fast är det verkligen 5/5 då? Läst att en del behöver patchas. Vissa akter är inte alls lika bra osv osv. Låter i mina öron som att det inte är en 5:a vad folk tycker generellt.

En 5 a behöver det absolut inte vara (har själv inte spelat det än då jag inväntar ps5 utgåvan) men för mig är en 1a något som är trasigt och fullkomligt ospelbart på alla sätt o vis. Då jag inte direkt tycker om det här med att antingen är det skit eller det bästa som hänt sedan skivat bröd.

Alltså att bara 1or eller 5or delas ut, då det blir lätt att det blir svart o vit, där inga grå zoner existerar. Men det är lite så internet och social media är tyvärr. Antingen älskar eller hatar du något och det blir väldigt lite nyanser. Sen behöver man absolut inte hålla med det jag säger men det är lite av mitt perspektiv på det hela.

Skrivet av Melldorwin:

Förstår absolut inte dom som gnäller på Diablo 4. För mig är det en 5:a. Bästa spelet i år för mig. Detta är solklart en etta då jag inte alls klarar denna typen av spel. Tur ordnings baserat trams.

Fast där vet jag inte riktigt om jag håller med, även om jag själv tex inte är jätte förtjust i en viss genre men att det släpps ett fenomenalt spel inom den genren så kan jag fortfarande se att det är ett bra spel för de son gillar den typen av spel men bara att det inte är något för mig. T.ex. Gollum där snackar vi om ett 1/5 spel oavsett om den genren är det bästa man vet eller inte.

17 pers som satt en 1’a hur kom ni fram till att det förtjänade så pass lågt betyg? Genuint intresserad av att höra motivationen bakom det.

Kommer bli ett dag 1 köp på detta för mig, så jävla taggad

Skrivet av Kyraal:

Nu får någon ta och förklara den här jävla golfsaken innan jag börjar blanda mig in i den löjliga woke-diskussionen som någon försökte starta ovan, och det är det ingen som vill.

Det är en referens till last of us

Skrivet av Fearnox:

Hr ni provat TownsmenVR?
Kommer till PSVR2 och har bra betyg på Steam

Ja det verkar ju vara lite åt det hållet

Black & white hade passat perfekt för vr

Har en bokad och som jag längtar att köra resident evil village igen

Testade demot och det var så förbannat uselt på så många vis att jag är genuint förvånad av att det ens fick så högt betyg

Skrivet av Nerox:

Jagar du du trophies? Bra ratio speltimmar mot trophies fått annars.

Ja det blev lite trophy jagande i år, slutade på 54 platinums

Här e mitt år på Playstation

Följt ditt skrivande sedan pc gamer tiden, du har definitivt gjort ett avtryck i ens liv. Så tack för alla fina år jocke och lycka till med den nya karriären.

Skrivet av Påskmust:

Vet inte om jag kanske minns första spelet dåligt men ser det inte väääldigt likt ut? Hade förväntat mig mer när det var en remake, men det här skulle ju lika väl kunna vara en remaster ser det ut som.

Nej, det här blir nog inget köp för min del. Men kul att det når en ny publik på PC iallafall.

Rätt stor skillnad när man väl jämför scenerna

https://youtu.be/D7C8Pz-3IQ4

Skrivet av snubben:

Btw hur i hela fridens namn får man ens tag på en ps5a? Hittar ingenstans där man ens kan ställa sig i kö?

Mediamarkt och elgiganten är du nästan garanterad o få tag på en inom ett par veckor

Har folk redan glömt hur trasigt bf 3 & 4 var när det släpptes, ge det lite så blir det nog bra i slutändan

Ja

Du kommer vara sjukt saknad calle, lycka till med allt i livet och hoppas du tittar in lite då och då

Skrivet av Shamanfox:

Jag håller inte med. Tror inte man stärker sitt varumärke genom att stänga ut en stor skara av spelare som inte lyckats få tag på next-gen konsoler. Med tanke på att Sony har bekräftat att Ps5 kommer vara en bristvara under 2022 så tycker jag att Dice gör helt rätt med att porta spelet till äldre konsoler, även om det finns potential att det stryper spelet funktionsmässigt.

Jag skulle snarare säga att Dice/EA hade fått en enorm skitstorm om de hade exkluderat Ps4/XBOne, därmed uteslutit många BF-fans från att spela senaste spelet. Om du tror det du säger skulle "vara bättre", varför då ens släppa spelet på konsol överhuvudtaget? Att släppa BF på PC-only hade gett Dice störst utrymme för innovation, ha extremt bra grafik, funktioner etc.

Fine de hade säkert funnits en hel del folk som hade blivit griniga att de inte hade kunnat köpa det, men jag hade hellre tagit den kortsiktiga smällen då bf inte är en årlig release vilket gör att du fortf har potentialen att få en större spelarbas så fort de får tag på en maskin.

Det jag menar är att för framtida släpp hade hypen varit större tack vare innovationerna som hade kunnat göras nu med bf som släpps i höst när inte de har lika stor konkurrens i höst.

För en next-gen only titel gör mig definitivt mer hype och sugen på ett köp än en cross-gen titel. blir lite meh över detta för min del, Så kanske blir att jag skippar spelet helt o hållet nu. Om inte dice lyckas överaska med något sinnesjukt i juni.

Det jag håller tummarna för är det finns två olika versioner att den gamla generationen får någon nerbantad version och next-gen & pc får den ordentliga upplevelsen

Helt ärligt så tror jag det här är ett ganska dumt beslut av EA. Känns som ett kortsiktig beslut när det kommer till vinst, när de nu istället hade chansen att stärka sitt varumärke på marknaden genom att göra något häpnadsväckande som ger mycket hype inför next-gen och kommande Battlefield spel i serien. Och även sno åt sig mycket av call of duty fan basen, då ryktena säger att cod inte släpps i år så hade de tillslut kunnat få det där övertaget. Men istället tar man den där säkra vägen istället för att bygga upp ett varumärke som fått sig ett par smällar på senare åren.